November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
tamka- oh to nie je dobre ☹ a neda sa to liecit pocas tehot.? ja som mala tiez taku ze som sa jej zbavit nesla pred tehu a ked som dodrziavala presne co som nastudovala tak zatial je ok (klop,klop,klop)
K tomu brusku,ja si myslim,ze nam vsetkym to da drobec najavo ze " mamka otoc sa- tlacis ma " 😀 😀 a zacne si to male dirigovat neskor ako a kedy budeme spavat hihi 😀 😀 ozaj baby aj cvicite? ja som nasla na nete nejake dviky ale rada by som keby ste mi dali novsie tipy 😉 😉
@mikailla ja sa chystám cvičiť už od 3mesiaca a ešte som sa k tomu nedostala 🙂 ...soooom veeeľmi leniváááá, ale už sa naozaj chystám, treba hlavne na prsia, aby som ich potom nechytala 🙂))))))) a aj na zadoček bude treba, ja mám dvd Cindy Crafford, ale len také cviky, čo budem vládať, hlavne na tie prsia 🙂))))
asi aj ja sem patrim. vychadza to na koniec novembra, zaciatok decembra, takze rozhodne vlastne maly clovek 🙂
Ahojteeeeeee aj ja sem patriiim , co ako sa mate ? Len ma trapi jedna vec ze mam stlae male bursko :(( Vrrr ako ste na tom vy s bruskami? 🙂)
@ani_sama_neviem tiez take mensie neboj nie si sama
@nika147 tie kegelove cviky su,hm ako opisem 🙂 tak trosku vulgarnesie 😉 vaginu si stahujes a uvolnujes ako ked Ti treba cikat a zadrziavas to, je to prevencia proti potrhaniu vo vnutri a ulahseniu porodu aj pre to spodne svalstvo panvy 🙂 ja uz cvicim ale tak intenzivne budem tak 2 mes.pred porodom 🙂 @wodana ty uz mas dve deticky,rodila so vo ZV? z pocutia odporucaju babyy ist do ZV rodit,ty mas tiez dobre skusenosti? @ani_sama_neviem tak to trapi aj mna ze sa nemozem pochvalit bruskom 😢 zatial na mne nevidno vobec 😎
bamaram82 a mikailla - tak aspon nejsom sama elbo ludi maju narazky ze kde mas brusko a take a dost to leze na nervy ale bohvie cim to je ze niekto ma brucho uz velke jak melon a niekto vobec nic :(
@mikailla ahaaaaa, nooo, vyskúšam 🙂 ...určite to budem aj ja potrebovať....
@ani_sama_neviem aspoň nebudeš musieť veeeľa chudnúť po pôrode 🙂 ...mne zasa bolo vidno bruško už od 3tt, kvoli tomu, že ja som bola ako konárik 🙂 a teraz sa zo mňa pomaly stáva hrošíča 🙂)))) .....nič si z toho nerob, uvidíš, ako ti ešte brušinko narastie 🙂
ahojte
tak ja som bruško mala také mini do 18tt a na začiatku 19 tt bum ... teraz aj keby ho chcem skovat, už sa nedá 😵 , tak sa z neho vytešujem 🙂. Babule ono narastie, ked mrkete na októbrovky tak to budú z nás za mesiac iné maminy 😎 .
Prajem vám krásne gulaté brušká 🙂
K tým cvikom, posledné 2 mesiace keď si bude žena hrádzu masírovať , tak nebudú musieť nastríhať 😅 😅.
mikailla - ked to spojíme tie cviky odrodíme hop-sup 😀 😀 😀
Aj vy máte také hnedé flaky po tvári? ☹
@anaj_janka hnede flaky ja osobne nemam ani tu ciaru pod pupkom, ale vyrazky na chrbte, sice uz nie vela ale hneva ma to, pomohlo by slnko ale to mi je potom mdlo...
suzik77 – Ahojte dievčatá. Vstupujem do diskusií predovšetkým tam, kde vidím, že ste poniektoré šťastlivo tehotné
Ak čakáte 1. bábätko (nie je podmienka) a nemáte ešte výbavičku, dovoľujem si Vám ponúknuť menšie základné balíčky pre novorodencov z môjho obchodíku.
Vecičky sú zachovalé (alebo úplne nové), nepoškodené, nie sú to žiadne „preležaniny“ (predávam ihneď, ako mi malá z toho rastie)
Ak máte záujem, kuk link:
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-spodna-b......
alebo:
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-spodna-b......
Kontakt potom cez IP, ak by bol záujem.
@mikailla ono to vsetko zavisi od toho, koho vymaknes v sluzbe. ja som po dva razy sestricku uplneho aniela, uzasnu bytost. lekari - v pohode u mna neboli ziadne kompikacie, pri druhom ma lekar dva krat vysetril, na stole som tri krat potlacila a na stvrte potlacenie bol maly vonku - zasil ma a hotovka. a manzel mu potom dakoval a triasol rukou, akoby to lekar vytlacil 🙂))
ahojte novembrovky...tak patrím k vám aj ja....len teraz máme trošku stresujúce obdobie...v stredu sme boli na amniocentéze, kôli zlým skríningovým testom a tak teraz tie 3 týždne bujú neskutočné, ale veríme že všetko bude dobré, lebo všetky výsledky doteraz sme mali v poriadku a tieto skríningy sú veľmi klamlivé...takže čakáme....ale dúfame že všetko dobre dopadne a potom si už tehuľkovanie budem naplno užívať.... 🙂
babule a ako casto cítite pohyby babatka? 🙂
a to novembrove bude vase prve.....druhe....tretie.....alebo stvrte dietatko?
kočky, ja som dnes večer prvýkrát pocítila pohyby 🙂 Nádherný pocit to bol! Teraz už asi drobček búva, lebo odvtedy nič. Ale veď aj zajtra je deň 🙂
Inak ja som tiež patrila k tým, čo spávali na bruchu. Ale keď som zistila, že som tehotná, tak som si začala zvykať spávať na chrbte a na bokoch, a dnes už s tým nemám problém. Akurát keď sa mi nedá zaspať, tak by som si najradšej na brucho ľahla, ale vždy sa nejak premôžem 🙂
Baby a prečo sa vlastne bojíte spávať na bruchu. Ja spím normálne, veď to bábo ešte nemôžete tlačiť, a to príde tak samo, keď už vlastne na tom bruchu nebudete vedieť spávať, ale zatiaľ v pohode.
@tamka84 mne to povedala lekarka ze uz radsej nie
Ahooojte babulky,konecne na SR na uprsanej dovci,zajtra ma caka prvykrat Slovensky doktor,ked zistil,ze zijem v UK hned povedalaze mam prist na lacno,ze mi bude robit kadejake testy co v UK vraj nerobia,ale mala asi na mysli tripltest kt.mi robili uz v UK ale nevadi,dam si urobit znova a zistit pohlavie,ak babatko dovoli 😉 😉 mam aj dost stres na SR je to ine ☹ @wodana dakujem za nazor,ak by som mala rodit na SR pojdem do Zv aj z opacnej strany republiky 😎 mne z dna na den brusko vykuklo,ale asi tak,ze do teraz to nebolo vidno a od teraz ako ked sa najem dobre,kazdy ma len obzera a hlada brucho,ci som naozaj ci nie 😀 😀 ale kope statocne posledne 3 dni uz v hocijakej polohe,predtym vacsinou len v lehu 🙂 @gabriela4 tak to ta cakaju stresujuce tyzdne ☹ a ako Ti robili screening?aj ultrazvukom alebo len krvou?
@mikailla ahoj, nooo konečne doma, čo? neboj, u doktora bude všetko ok, len skús byť kľudná, lebo aj babatko bude nervózne 🙂))) ....potom daj vedieť ako bolo u doktora......my budeme mať asi dievčatko-bambulku 🙂)) ....meno pre ňu ešte nemám, nemám ani šajnu :( ...naše koooope, ako keby som mala futbalistu 🙂..
@mikailla ahoj aj utz aj z krvi.....v 13 t. mi robili prvý ultrazvuk s tými meraniami tej šíje a nosnej kostičky a tam všetko bolo uplne ok...a potom v 16 po krvi mi to vyšlo zle....riziko na DS 1:250....ale na genetike mi to vysvetlili že to ešte nemusí nič znamenať, lebo u mna je ten problém že mne zakaždým povedia že som v inom týždni...oni potom všetky údaje hádžu do niakych ich tabuliek a tam to vyšlo zle....tak ja dúfam že to vyšlo zle kôli tomu a že naše vytúžené baby bude zdravučké.... 😕
Nika garatulkujem k dievcatku 😵 😵

a este jedna vec, ze na bruchu radsej spat uz nemam, lebo som na nom veselo buvala a ziadne problemy, ale tiez mi povedali ze ee, len tak polobok polobrucho s vankusom