November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@klaudialip ahoj asi ja... neviem sa rozhodnut
ahojte kočky,,,fúúú riadne teplo dneska 😎 ..vlastne môzem byť spokojná, že chodím ešte do roboty a sedím tam v klimatizovanej kancelárii 😀
jááj, čo som chcela...som dnes čítala, že ten test na tú cukrovku sa týka iba žien starších ako 25 rokov,,tak len toľko, že to nemusia všetky absolvovať 😉
No baby,tak to teplo Vam vobec nezavidim,aj my sme mali tu v UK teplo ale nie az take tropy,a teraz mame perfektne pociasie pre tehulky 😀 Boze,ja si pustam kazdy vecer film Santa Claus a tak sa neviem dockat Vianoc 2010!!! akurat budeme zahojene,prebolene s drobcami pod stromeckom, ja uz tak chcem .......
Podla mna je len dobre ked pojdete na vysetrenie cukru.Ja idem az 9.augusta.Sestricka ma vopred upozornila ze tam budem musiet cakat 2 hodiny 🙄 o hlade a smede a ani na WC sa nesmie ist ☹ . No uz sa neviem dockat 😖
@zuzanca14- okrem bolestí chrbtice dobre 😉 len toto druhé tehotenstvo je také že si ho človek ani užívať nevie, stále behám okolo malej, ktorá má 19mes. a je strašne živá..baby, čo čakáte prvé bábo, si to tehu užite, oddychujte, rozmaznávajte sa, lebo pri druhom je to už úplne iné. Niekedy aj zabúdam že mám v brušku miminko.
@mikailla - možno mám niečo podobné, ale mne to začalo ešte na začiatku tehu, a vtedy bolo bábo veľmi malinké tak mi nemohlo tlačiť na chrbticu, a ja mám bruško veľké 🙂
Ozaj ma napadá baby, beriete vitamíny a aké? mne lekár dal femibion 800 hneď ako mi povedal že som tehotná, ale už asi mesiac som si nedávala, stále som si zabudla kúpiť a dnes mi manžel kúpil femibion 400, kt. je od 13.tt ale sa mi zdajú strašne drahé.... 😕
@zuzanca14 ano som,22.5.som mala svadbu.ja zacinam tiez postupne kupovat,je to prve babo a nechcem mat toho naraz vela
@lussy007 a rozhodujes sa este medzi akou nemocnicou?neviem ktora je najlepsia,vzdy ma niekto bud dobru alebo zlu skusenost,ale v poslednej dobe som pocula na GA viac zlych ako dobrych
@zuzanca14 no hej ale to niektore zeny zevraj mavaju vytok z prs a niektore nie neviem ako to je no jne to individualne asi ..
@klaudialip no ja som povodne chcela ruzinov alebo kramare... ale doki ku ktoremu chodim tak rodi a robi v Ga.... ale nechcela som si priplacat za doktora... radsej by som tie peniazky dala niekam inam.... ved postarat sa musia tak ci tak... dufam 😅
@tamka84 - ja som vitaminy hned odmietla ako som prisla na SR a vsetci mi ich tlacili,rodia sa po nich vacsie deti co je vedecky dokazane a najnovsie vyskumy ukazali,ze kys.listova pocas celej gravidity ked ju uziva zena,tak to dieta ma vacsi nabeh na astmu a nejake plucne choroby...ale je miliony zien co vitaminy jedia a potom jedna vynimka JA 🙂 Ja papam iba zelezo na chudokrvn. a magnesium na tvrdnutie bruska 🙂
@klaudialip ja svadbu nechcem mat lebo ked si slobodna dostanes viac penazi vies moja a kde pracuje manzel?
@ani_sama_neviem tak určite kazda zena je ina ako aj chlap pravda xixi a cakaš prve dietatko odkial si?
@tamka84 ahoj,,,no mne dal doki na výber z troch, že si mam vybrať...rozdiel trochu v zložení a v cene..a ja som si vybrala Femibion 800,,sa mi zdal najlepší (aj najdrahší 😒 ), bo obsahoval najviac vitamínov,,ten som brala asi prvých 16 tt a a potom som prešla na Femibion 400+DHA či ako to bolo. Ale tiež som čítala,že po týchto umelých vitamínoch sa rodia väčšie bábätká,,aj keď ... nebolo nijako dokázané. Čítala som aj jedno fórum, a tam mamičky pisali, že pri prvom bábätku to brali a pri druhom nie a že prvé sa narodilo menšie ako to druhé,,,myslím že je to individuálne,,a že to závisí aj od tvaru maternice, vrodených predispozícií a tak... no každopádne som prestala brať vitamíny cca na konci 5.mesiaca,,,však už je dosť čerstvého ovocia a zeleniny tak sa dopujem tým 😀
@zuzanca14 ahooj,,hej aj pregnium bolo na výber z tých troch 🙂 asi je to jedno,,všetky sú dobré,,ale už fakt len čerstvú zeleninu a ovocie,,,,no mne to doktor potvrdil tento týždeň,,uz povedal aj 3 týždne predtým ale vtedy sa malý vrtel tak to nebolo také 100%,,,,a včera som na ulici stretla takú starú tetu,,že dobrý deň..a že vy čo čakáte, chlapčeka? ja že hej,že odkiaľ vie? a že podla tvaru bruška a že zatiaľ sa nepomýlila 🙂 ..no moc tomu neverím, ale tak už to mám potvrdené aj od nej 😀
ja som z Levíc,,tiež by ma zaujímalo odkiaľ sú kočky,,možno s niektorou budeme rodiť v tej istej nemocnici 🙂 ty si odkiaľ? ..no a to pohlavie dieťatka je ti aj tak pri prvom úplne jedno, nie? mne bolo,,ale takto ho už viem oslovovať a je to taká radosť keď vieš čo to je a čo v tebe rastie 😵 ..určite sa to skôr či neskôr dozvieš 😉
čaute baby,
ako sa vám darí v takom teple ? tiež ledva fučíte ? 🙂

@jenta ahoj ... ja uz neviem co so sebou.... to teplo je fakt strasneeeee 😨 v noci ked bola burka tak som na chvilku vysla von a to len zacinalo poprchat a fukal vetrik..... bolo to super po takom horucom dni.... hmmmm 😀