November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@peha81- tiez som tam len tak nahliadla,ze z ekologickeho hladiska,hmm cely svet bude pouzivat jednorazovky a mozno tisic bab latkove a myslia si,ze zachrania svet... 😅 no mne to vobec nejde do hlavy o zbitocnu robotu viac,denne prat v rukach aby flaky zisli,aby to bolo dobre dezinfikovane a podobne 😖
@velika1- dakujem 😀 urcite si to stiahnem a kuknem 🙂
@bamarama82 - podla mna vobec neni neskoro,potom posledne mesiace si budem hlavu lamat denno-denne len nad tym,ci mam vsetko do porodnice,ci mam vsetky drobnosti a masticky a podobne,preto taketo zalezitosti sa snazim mat co nasjkor z krku.. 😀 😀 😀 a znacku mam Flash 🙂
baby dajte foto tych vasich kocikov
@klaudialip Ahojky ako moja dnes je trosku chladnejsie aspon.
hehe..no presne...je mi fajn, hlavne ze tie strasne tepla skoncili....
@zuzanca14 konecne,hned sa mi zlepsila nalada a aj stav,i ked vcera bol asi nejaky zvlastny tlak.a co ty?tesis sa? 😀
Kocky aj vas tak bolia vajecniky ???
Vy uz mate pre babetka aj kociky ? hehe ja este nieee 😅
@klaudialip aj v druhej v zamknutyx novembrovkax sa vela stazuju na vajecniky tak asi je to normalne. mna nebolievaju, vpodstate odkedy som tehu ani neviem ze ix mam 😅
@camilla_1 ani ja este nemam kocik a ani predstavu 😉
@klaudialip ahojky moja ano tesim sa v stredu idem na cukor xi.
@zuzanca14 tak drzim palce aby to dobre dopadlo,ja stvrtok,som zvedava ci nam ukaze co skryva :S
Ahojte!Konečne doma,celý víkend sme boli u známych v Ba.A zobrala som mužičeka do Auparku, ukázala mu kočík.Páči sa mu to,takže kočík je vybratý 🙂)). Peg-perego GT3 -kiwi. Joj parádný je 🙂)))
ahojte, tak my sme boli v sobotu v Poľsku na nákupoch a sme išli pôvodne len obzrieť aké majú kočíky. No a nakoniec už máme jeden domka 😀 Chcela som Baby Smile V-max ale nakoniec sme zobrali VR Connect Verso v čierno-zelenej farbe. Zatial čo sme ho skúšali, tak je super. Všetky časti sa dajú otočiť v aj proti smeru jazdy, nánožníky máme na vaničku, športovú časť aj na vajíčko. Má slušnú tašku, veľký košík, pláštenku aj sieťku proti hmyzu 🙂 Akurát mi vadí, že strieška na vaničke nedrží v inej polohe, len sklopená alebo vytiahnutá hore 😒 Ale čo by som chcela za tú cenu, však 😉
Dufam ze ma cim skor prestanu boliet 😉 .Kocik uz davno vybraty mam 😵 ale musim si nan este taky mesiac ci dva pockat ☹
@jenta daj foto
@alenka82 kde budes kupovat concorda ak smiem vediet? na nete ci v obchode? a farba? my chceme chilli
@klaudialip tak som rada potom napis moja xi.
@zuzanca14 neboj,urcite dam vediet :D
ahojte, pridam sa, kedze aj ja budem maminou v novembri...ak sa nepoponahla 😀 ...a mam aj otazocku (ak to tu uz niekde padlo, tak ma nasmerujte)...mna strasne hneva palenie zahy 😠 , mate na to nejaky trik ako to zmiernit?

@velika1 noo, ten vyzera velmi pohodlny pre babo