icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

monika0001
autor
26. júl 2010

@ponyxx náhodou sem kuk a koho neidím.. môjho miláčika.. avoj láska moja...

jenta
26. júl 2010

@bamarama82 no zatiaľ mám doma len konštrukciu a hlbokú vaničku. Ostatok sme museli nechať u segry, bo by sme sa nezmestili do auta 😀 Ale keď budem mať čas trochu, tak odfotím aspoň to čo mám, len teraz tu mám na prázdninách sesternicinu dcéru, tak to bude trošku neskôr 🙂
@zuzanca14 ahoj, no nemocnica je otvorená, ale pôrodnica a aj gynekologická ambulancia sú už zrušené. A myslím, že na trvalo 😒

mikailla
26. júl 2010

Ahojte baby,tak ako tehulkujete ? kazdym dnom sa nam to krati 😉 ako znasate tehotenske nalady ? Ja som bola uplne Ok do teraz a posledny tyzden si strasne vadim SAMA SEBE ☹ jedine pozitivum mojich dni je ked ma mala kopka.

mikailla
26. júl 2010

Ozaj baby a uz sa Vam snival sen (co je v tehotenstve uplne bezne), ze ste rodili ????? 😎 😎 😎 😎 ci zatial nie? Mne sa to casto a vacsinou mam stale rovnake priznaky zacinajuceho porodu a je to vsetko tak skutocne,ze ked sa zobudim tak sa nejdem spamatat 😀 😀 😀 😀

bamarama82
27. júl 2010

@mikailla ja mam tiez vseljake sny, pomotane, nestastne, mrtve babo a tak. velmi zive. mne vadi vsetko naokolo, mam hrozne nalady, som nestastna

tamka84
27. júl 2010

@zuzanca14- to nie je pravda, ja som bola na 3D aj keď sme čakali prvé bábo, a krásne nám všetko poukazoval, vysvetlil, a videli sme celé bábo, aj pohlavie nám tam povedali. A to video je dosť dlhé, no podľa mňa super je to. Tak radšej zaplatím 40euro na 3D a budem mať spomienku ako sa prosiť môjmu gynekológovi aby mi aspoň otočil monitor keď mi robí ultrazvuk ☹

tamka84
27. júl 2010

@ponyxx s tým bohužial veľa nenarobíš ☹ mňa celé prvé tehotenstvo strašne pálila záha, všetko som vyskúšala a nič mi úplne nepomohlo. Jedine troška zmierniť to môžeš, ja napríklad pijem Fatru, tá pomáha lebo je zásaditá, ale ja ju pijem stále v kuse, nič iné. A tie tabletky na cmúlanie som už tiež skúšala, ale tie mi pomohli tak akurát na 20min.
Toto druhé tehotenstvo ma až tak nepáli, iba napríklad keď jem vyprážané jedlo, alebo varenú kukuricu 🙂

peha81
27. júl 2010

@mikailla no aspon si to takto nacvičíš a budeš pripravená 🙂 mne sa zatiaľ nič ohľadom tehotenstva nesniva,,iba strašne hlúpe-čudné sny,,a aspoň 10 za noc,,minule sa mi napriklad snivalo že lietam vo vesmíre a jem vajce 😀 alebo ako ma napadla veverička 😀 😀

bamarama82
27. júl 2010

@peha81 tak toto mi dnes zlepsilo naladu ze ta napadla vevericka vo sne. som sa zasmiala. my dnes po poradni-rychle sono, objednanie na glukozovy test 17.8.

zuzanca14
27. júl 2010

dobre moja aj ja dam zajtra ako som pochodila an tom cukre.

zuzanca14
27. júl 2010

@tamka84 ahoj tak ano moj mi ukazuje vsetko kde ma organy a tak podrobne ale 3dv stoji viac tu 50eu.

zuzanca14
27. júl 2010

dobre moja aj ja dam zajtra ako som pochodila an tom cukre.

zuzanca14
27. júl 2010

@jenta tak je to pravda lebo som chcela tam rodit a Ty pojdes kde do Bojnic.

peha81
27. júl 2010

@bamarama82 😀 tak som rada,že si sa zabavila,,,,a ako dopadlo sono, stále neviete čo to bude? ja už mam cukor za sebou,,,tebe to dali dosť neskoro ako tak rátam,,,ale že stačí aj do 28tt

jenta
27. júl 2010

@zuzanca14 nie, do Bojníc ma nikto nedostane 😖 Ja som sa vytešovala, keď som zistila, že som tehu, že aspoň to budem mať blízko (asi 5 minút autom z domu) a aha ako som dopadla. Potom som rozmýšlala nad Banskou Štiavnicou, ale nakoniec pojdem asi do Žiaru nad Hronom. Predsa len je to bližšie 🙂
A ty si odkiaľ, keď si chcela ísť do Handlovej?
@mikailla mne sa zatial sníval len jeden sen ohľadom pôrodu, ale už taký nechcem mať! Sa mi snívalo, že som porodila, a potom mi povedali, že bábo nám zomrelo 😢 Som sa doslova strhla, dopotená a vystrašená.

mikailla
27. júl 2010

@bamarama82 a @jenta tak vy teda mate naozaj nocne mory ☹ ☹ @peha81- tak mne sa paci ten z vesmirom 🙂 a preco prave vajicko hmmm 🙂 Tak vy este nemate take sny ? mne kazdu jednu noc,niektore su aj hrozne ako napriklad,ze mi po porode dieta zobrali a podobne ale staale sa mi sniva o porode a o kojeni 🙂 ze ma bolia bradavky z kojenia a take zive sny ................ 😉 @jenta a ked uz ides do ziaru rodit do zv nechces ist? strasne dobre referencie ma 🙂 ja by som svoje druhe chcela tam.A ako daleko to mas na minuty od teba do Ziaru?

lussy007
27. júl 2010

Ahojte aj ja sa musim pridat k tym snom... dnes sa mi snivalo ze som mala bolesti a musela som do nemocky. Tam mi povedali ze rodim a ja som tam kazdemu vysvetlovala ze este nie ze je este skoro a tak... no nikto ma nechcel pocuvat... 😖 tazka noc

peha81
27. júl 2010

@mikailla no to keby som vedela 😀 moje sny nemajú žiadny význam,,,ale radšej takto ako mať nočné mory o pôrode ,,takto sa na tom časom zasmejem,,ale vo sne mi teda nie je všetko jedno 😅

jenta
27. júl 2010

@mikailla mám to asi tak 20 minutiek do Žiaru, tak preto asi pojdem tam. Do Zvolena to mám minimálne raz tolko, tak to by som už radšej asi do tej Banskej Štiavnice išla 🙂 Ale veď uvidíme, v 32tt pojdem do nemocky do Žiaru na vyšetrenie, tak sa rovno opýtam, či by som si mohla pozrieť sálu, izby a tak. Ale som na 85% presvedčená, že pôjdem tam, aj kvôli tomu, aby nás tatino chodil navštevovať každý deň a nepreviezol pritom celý majetok 😀 a doktori, čo robili u nás v Handlovej, tak išli robiť do Žiaru 🙂

bamarama82
27. júl 2010

@peha81 sono tak, ze dievcatenko lebo cvirika nevidel. tiez neviem preco ten cukor az tak neskoro.
a od buduceho tyzdna mozem zacat chodit na take sedenia co robi nasa sestricka, trosku cvicenia, trosku kecania o porode, kojeni a tak.

aj ja som strasne chcela rodit v b.stiavnici ale vraj tam neberu rizikove niekto pisal. ale snad sa tam pojdem aspon kuk, ale pravdepodobne pojdeme do martina ak dojdeme bo to mame 100 km

mikailla
27. júl 2010

@peha81 - moje nocne mory su niekedy spojene s porodom a kadeco s tym,ale stale ked sa zobudim citim sa byt pripravenejsia viac na to 🙂 ty si pripravena odletiet do vesmiru 😀 hihi @lussy007 - tak toto keby sa mi snivalo tak som hotova,lebo jednej znamej sa narodilo babatko v 6mes.a malo 600g ☹ ☹ tak sa od vtedy venujem a citam o tom na nete. @jenta - to som ani nevedela,ze to mas tak blizko 🙂 som myslela,ze viac,tak to je dobre potom,jasne ani neprecestuje vela tatino,bude mat volno vtedy?ci bude aj pracovat

peha81
27. júl 2010

@mikailla 😀 😀 no aspon niečo 😀

alenka82
28. júl 2010

@ponyxx ahoj a vitaj v skupinke! jednoznacne pohar mlieka, aspon sa ho konecne donutim pit a mne velmi pomaha na zahu.

hanickastar
28. júl 2010

Mna zaha netrapi, ale vyskusam to mlieko 🙂

monika0001
autor
28. júl 2010

@ponyxx - zlatko mne pomáha zapitie pár zrniečok surovej ryže čistou vodou.. Mlieko mi pri tehu nikdy nepomohlo a vlastne okrem tej ryže mi ani nikdy nič nepomohlo.. držkám palčeky a prajem ešte raz všetko naj naj k narodenikám!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lussy007
28. júl 2010

@mikailla ved som aj bola cely den nervozna a akonahle ma trosku zabolelo brusko uz som sa sledovala ci sa to nebude opakovat a v akych intervaloch... uplne mi hrablo... a este som potom citala co sa tu stalo tak som bola hotova 😨

dadinka
28. júl 2010

caute kocky...davno som sa uz neozvala...vcera som bola na sone, ale stale nevieme, co to bude. :( na cukor idem 12.8. a az 24. na dalsie sono....takze zase mesiac cakania, ze co to bude...
a sny? mne sa skoro nic nesniva....vacsinou o sexe 😝

chodite niektora na tehotenske kurzy cvicenia?ja som uz rozmyslala, ze by som aj niekam isla..ale neviem kam...nemate niekto skusenosti z BA?

bamarama82
28. júl 2010

aj my sme boli vcera na sone a na cukor ideme 17.8.tiez mame termin 16.11. ako ty. a na tehu kurz zacinam buduci tyzden ale tam vraj nie je moc cvicenia, skor kecanie o kojeni, porode.

jenta
28. júl 2010

@mikailla no keď budem v pôrodnici, tak tatino hádam bude pracovať. Ale chcem aby si zobral voľno keď prídem domov, aspoň tri dni aby bol so mnou, kým si nezavedieme nejaký systém 😉

peha81
28. júl 2010

jááj baby,,dnes mám dáky žravý deň 😅 no skôr večer,,,pomóóóóóc