icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

e.l.i.e.n.k.a
28. júl 2010

dadinka, http://miracle-maternitycare.webnode.sk/kurzy-t..., citala som na neho velmi dobre referencie, aj ked nie som z BA, ale aspon pre moznosti, ktore BA v tehu ponuka, by som chcela 🙂

bubu62
28. júl 2010

ahojte aj ja cakam 11.novembra,cakame chlapceka.som zo ZA.

jenta
28. júl 2010

@peha81 ani mi nehovor o tej žravosti. Cez deň takmer nič nezjem, lebo mi nechutí, ale potom večer neviem, čo by som od radosti do seba hodila 😉

radka1188
28. júl 2010

Zajtra 4D 🙂 konecne...dufam ze sa nam ukaze.Lebo na poslednom ultrazvuku tam malo pupocnik.Ozaj nocne mory mam aj ja 😠 .Ale vacsinou su o tom ako sa s niekym bijem o jedlo 😀 .

mikailla
28. júl 2010

@peha81- tak zelam dobru chuuuut 😀 😀 😀 ja mam zrave celeeeee dni,do teraz som sa stazovala na male brusko a teraz mam za 3tyzd. 7kg hore 😎 😎 @radka1188 - tak tvoj sen asi vyhral, ze sa bijes o jedlo 😀 😀 som sa chuti zasmiala 🙂 drzim palce nech sa Vam ukaze co skovava drobec 🙂 @jenta - iba tak kratko bude doma? ci setri dovcu na Vianoce... 🙂

nika147
29. júl 2010

aaahojte, dlho som tu nebola, prajem všetkým nám tehu pekné dotehulkovanie 🙂)) .....dnes sme boli na poradni a objednali sme sa s malou na 4D 🙂) ....aaa neodolala som jej kúpiť krásne bodynká ružovučké 🙂)) ...už by som ju chcela držať v náručí a bočať ju, tískať a voniať 🙂)) ....dnes nás sestrička odvážila, tak od začiatku tehu som pribrala 11kg 🙂)) ...a začalo mi ešte viac a viac chutiť papať a malinká kopka čoraz viac silnejšie a silnejšie 🙂 je to nádherný pocit 🙂)) ...pekný dnik vám všetkým prajem 🙂)

bamarama82
29. júl 2010

@nika147 juuuj aj ja chcem pribrat...my sme nabrali od zaciatku tehu len 4kg a to sa snazime udrzat. moc sa to na mna nelepi.
dnes som objednala postielku, matrac, plienky newborn a kojenec.podprdu. tak aspon cosi

bamarama82
29. júl 2010

@bubu62 kde sa chystas rodit?

jenta
29. júl 2010

@mikailla no len tak krátko, bo nemá vela dovolenky. Teraz si berie na to Anglicko, v októbri si berie dva dni, lebo ideme segre za svedkov na svadbu a ešte aj vianočné sviatky vychádzajú na víkend, tak aby mal aspoň niečo 🙂 Ale tak tie tri dni budú hádam stačiť, aby sme si zvykli na bábo doma 😉
@radka1188 veru tie tvoje sny ako sa biješ o jedlo, to pobavilo aj mňa 😀 Ja v poslednej dobe ani neviem, čo sa mi sníva, si to nepamätám, keď sa zobudím 😀

radka1188
29. júl 2010

No takze na 4D ideme aj zajtra 😅 lebo sa nam dnes schovavalo....

bubu62
29. júl 2010

@bamarama82 ja byvam kusok od ziliny,medzi zilinou a knm a chystam sa rodit do cadce

nika147
30. júl 2010

@bamarama82 a odkiaľ si objednávala postieľku ak môžem vedieť?

bamarama82
30. júl 2010

@bubu62 ja rozmyslam na d martinom, preto som sa pytala ci tam nejdes aj ty
@nika147 postielku matrac a plienky a podprdu som objednala vcera z kojenecke-obleceni.eu
cena super, doprava zdarma. tak co viac si priat. kedze som PN tak mam cas bruzdat po nete a porovnavat ceny. kupili sme tu postielku macko s hviezdickou-teak farba, najprv som chcela klups macko alebo zirafka ale tato neschvalil

nika147
30. júl 2010

@bamarama82 ďakujem, určite si ju pozriem, aj ja som na PN a práve obzerám pre malú bambulku košielky, dupačky a tak 🙂))) ...včera som jej kúpila body a mnaželovi sa veeeľmi páčili, len dúfam, že jej to všetko bude dobré, keď sa narodí 🙂)

bamarama82
30. júl 2010

@nika147 ale urcite bude, a ked vacsie tak dorastie, ved to nemusi mat presne. ovinies rukavy a bude. to strasne rychlo rastie.

nika147
30. júl 2010

@bamarama82 nádherná a nie je ani drahá 🙂)) ..musím aj ja niečo tam nájsť a objednať 🙂))

bamarama82
30. júl 2010

@nika147 a nad 60e je postovne zdarma. ja som objednala so ssuflikom to je plus 20e. ale aj tak sa oplati. a pri dalsom nakupe mas zlavu 10percent

bamarama82
30. júl 2010

baby a kupujete vanicku alebo vedierko???

alenka82
30. júl 2010

@bamarama82 hm, no este neviem, ako k nemu prideme. Asi si ho pojdem niekam obzriet a potom pohladam na nete najlepsi deal. Mne sa najviac paci modry, aj ked este nie som celkom rozhodnuta. Ked ono ti tych kocikov je na trhu dnes tolko, ze mna to uz aj pomaly otravuje vyberat.

alenka82
30. júl 2010

@bamarama82 daj vediet, ako ste dopadli na teste. ja idem 26.8. a vsetci ma strasia, ze sa z toho pozvraciam a podobne. hadam to az take strasne nebude.

titulienka
30. júl 2010

alenka ....strasne to ani nieje ...podla toho ako kto ma rad sladkeee 😝 ...ja som to pri 3 vypila a vzapeti som vysla von a aj to co som vypila bolo von 😀 😀 ..takze konkretne pre mna je to bleeeeee 😝 😝 😝

bamarama82
30. júl 2010

@alenka82 preto ja uz nevyberam, nevedela som podla coho, chodit sa mi nechcelo, na nete moc toho neobzries, a kazdy chvalil concorda-ani neviem ako som nan prisla, prvy krat sa mi v predajni nepacil, ale tatovi sa zalubil najprv neo ale potom sme sa dohodli ze fusion bo je sportak vacsi a stabilnejsi. ta modra je teraz v super cene na nemeckom o-baby za 638 e cely set. cakas dievcatko ci chlapceka? a na glukozak si beriem citron, vraj to pomaha polku tam vyzmykat.

alenka82
30. júl 2010

@bamarama82 ja som zase concord mala moznost vidiet u kamosky, ale nie celu sadu a odvtedy sa mi paci. My cakame chlapceka. skor som chcela nejaku neutralnu farbu, aby bolo potom aj pre druhe, ked bude. celkom by som ho brala aj v ciernom. 638 je super cena, musim aj ja dakde posondovat. Inak citron je skvely napad. len ci to nejak neskresli potom vysledok?

bamarama82
30. júl 2010

@alenka82 neskresli, pisali to baby tu na fore, a aj sestricka mi to odobrila. a prave som pisala s jednou babou ta ma tiez polar za 619 zo slov.net stranky

alenka82
30. júl 2010

@bamarama82 tak to som velmi vdacna za tento tip 🙂, uz teraz ma boleli z toho zuby. vy este neviete, co cakate?

bamarama82
30. júl 2010

@alenka82 asi dievcatko, preto aj chceme chilli

tamka84
30. júl 2010

Ahojte, tak dnes sme boli na tom 3D a čakáme dievčatko... 😵 Strašne moc sa tešíím, budeme mať babinec doma 😀

myounghee
30. júl 2010

@tamka84 -hehe zasa nahodou,,, ale zastrehla som tvoj prispevok 😉 ... gratulujeme 😵 😵 k dievcatku

radka1188
30. júl 2010

Aj mi sme sa dneska dozvedeli ze budeme mat kocku 😀