November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte no do tejto temy som uz pekne davno nenazrela 🤐sa mozem hanbit , kolko nas je vela tych novembroviek 😉
ahojte 🙂
u vas prevladaju dievcatka? 😕 🙂 tak sa to hadam vyrovna 😀
Ja som mala akurat sen,ze sa narodil chlapcek aj ked cakame dievcatko 😉 strasne mi to bezi ten cas 😔 😔 😔 ja aby som si s bruskom a kopancekmi uzila este zo pol roka 😉
...gratulujem baby k tým dievčatkám 😵
no veru, samé dievčatká sa budú rodiť v novembri tuším 😀 Ja si ešte počkám, kým sa dozviem. Najskôr až 12.8. keď pôjdem na cukor, tak hádam aj sono urobí doktorka 🙂 Už len aby sa ten drobček ukázal.
@ollako ja pôjdem pravdepodobne na 90% do Žiaru 🙂 Neviem, voči Bojniciam mám strašnú averziu, tak tam určite nepôjdem. Najskôr som rozmýšľala nad Banskou Štiavnicou, keď zavreli Handlovú, ale asi vyhrá ten Žiar. Presne kvôli tomu, čo aj ty, aby nás chodil tatino každý deň pozrieť 🙂
babeny dakujem za rady ohladom tej zahy, asi sa stacilo trochu postazovat 🙂 lebo od vtedy ma palila zaha tak 2x 😎
Ahojte tak aj my sa pripajame my mame termin 7.11.2010 a bude to chlapcek uz sa velmi tesime je to nase prve baba tak sme plny ocakavani a uzivame si kazdy dnicek s nasim drobcom.Ja som s Lc tak ak tu je nejaka mamina v podobnom termine ozvi sa popiseme.pa 😀
Uziva niekto Magne B6 ?
mne tiež začína tvrdnúť bruško...ale nie často.
ahoj aj mne tvrdne brusko ale 5,8 idem do poradne tak som zvedava co povie dr.a ci nam predpise daco alebo nie...
ahojte budúce mamičky, prajem všetkým pekný dník 🙂 ...my dnes ideme na 4D usg, veeeeľmi sa tešíme, konečne uvidíme svoju princeznú 🙂 ..ako sa dnes cítite, keď je tak horúco???

nejako sa nam to rozrasta s tymi copanami 😀