icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

wiwi22
31. júl 2010

nejako sa nam to rozrasta s tymi copanami 😀

ollako
31. júl 2010

ahojte no do tejto temy som uz pekne davno nenazrela 🤐sa mozem hanbit , kolko nas je vela tych novembroviek 😉

moncika15
31. júl 2010

ahojte 🙂
u vas prevladaju dievcatka? 😕 🙂 tak sa to hadam vyrovna 😀

mikailla
31. júl 2010

Ja som mala akurat sen,ze sa narodil chlapcek aj ked cakame dievcatko 😉 strasne mi to bezi ten cas 😔 😔 😔 ja aby som si s bruskom a kopancekmi uzila este zo pol roka 😉

peha81
31. júl 2010

...gratulujem baby k tým dievčatkám 😵

jenta
31. júl 2010

no veru, samé dievčatká sa budú rodiť v novembri tuším 😀 Ja si ešte počkám, kým sa dozviem. Najskôr až 12.8. keď pôjdem na cukor, tak hádam aj sono urobí doktorka 🙂 Už len aby sa ten drobček ukázal.

ollako
31. júl 2010

@jenta aj ja idem 12.8 na cukor, ku komu chodis?

jenta
31. júl 2010

@ollako ja chodím k dr.Borkovej na polikliniku v Handlovej 🙂 A ty?

ollako
31. júl 2010

@jenta ja som chodila k durkechovi do nemocky, no teraz som presla do PD k Hudecovi ..v HA som aj rodila

jenta
31. júl 2010

@ollako no aj ja by som najradšej v Handlovej rodila, ale keď to takto dopadlo 😒 Hudec je vraj dobrý, počula som naňho len chvály. A rodiť ideš kam? Do Bojníc?

ollako
31. júl 2010

@jenta ano do Bojnic, uvidim ako to bude tam, Durkech mi navrhol ist za nim do Ziaru, ale predsa su Bojnice po ruke, aby mohol muz aj s prvym synom za mnou castejsie prist, by som bez neho nevydrzala 😅

ollako
31. júl 2010

@jenta a ty kam pojdes?

jenta
31. júl 2010

@ollako a odkiaľ si? Z Prievidze? 🙂

jenta
31. júl 2010

@ollako ja pôjdem pravdepodobne na 90% do Žiaru 🙂 Neviem, voči Bojniciam mám strašnú averziu, tak tam určite nepôjdem. Najskôr som rozmýšľala nad Banskou Štiavnicou, keď zavreli Handlovú, ale asi vyhrá ten Žiar. Presne kvôli tomu, čo aj ty, aby nás chodil tatino každý deň pozrieť 🙂

ollako
31. júl 2010

@jenta ja som z Cigla....tak ja to mam do ziaru o nieco dalej, predsa len z Handlovej je to blizsie 😉

ponyxx
2. aug 2010

babeny dakujem za rady ohladom tej zahy, asi sa stacilo trochu postazovat 🙂 lebo od vtedy ma palila zaha tak 2x 😎

kristyk
2. aug 2010

Ahojte tak aj my sa pripajame my mame termin 7.11.2010 a bude to chlapcek uz sa velmi tesime je to nase prve baba tak sme plny ocakavani a uzivame si kazdy dnicek s nasim drobcom.Ja som s Lc tak ak tu je nejaka mamina v podobnom termine ozvi sa popiseme.pa 😀

camilla_1
2. aug 2010

Uziva niekto Magne B6 ?

moncika15
2. aug 2010

@camilla_1 ja 🙂

camilla_1
2. aug 2010

@moncika15
a ako dlho ho uzivas , predpisal ti ho lekar?

moncika15
2. aug 2010

@camilla_1 mnie mala som sumive magnezium ale kedze mi tvrdne brusko dost casto a sumive sa nemoze dlhodobo uzivat tok som presla na magne B6. nie kupila som si ho v lekarni

tamka84
2. aug 2010

mne tiež začína tvrdnúť bruško...ale nie často.

bubulacik
2. aug 2010

ahoj aj mne tvrdne brusko ale 5,8 idem do poradne tak som zvedava co povie dr.a ci nam predpise daco alebo nie...

zuzanca14
2. aug 2010

@jenta ahoj ja som z partizanskeho,ale som pocula,ze Handlovsak enmocnica je najlepsia.

jenta
2. aug 2010

@zuzanca14 no neviem ako celá nemocnica, ale pôrodnica mala veľmi dobrú povesť. Žiaľ ale doktori a sestričky neboli adekvátne ohodnotení, tak odišli inam ☹ A ani sa nečudujem.

zuzanca14
2. aug 2010

@jenta ved ano ,aj v Partizanskom amme dobreho doktora z Palestiny cernoska .A kolko si uz pribrala.

jenta
2. aug 2010

@zuzanca14 hej čítala som v téme pôrodnica Partizánske, že tam je nejaký s exotickým menom 🙂
Zatiaľ som pribrala 4,5 kila. A ty?

nika147
3. aug 2010

ahojte budúce mamičky, prajem všetkým pekný dník 🙂 ...my dnes ideme na 4D usg, veeeeľmi sa tešíme, konečne uvidíme svoju princeznú 🙂 ..ako sa dnes cítite, keď je tak horúco???

camilla_1
3. aug 2010

@nika147
drzim palce na tom usgčku 🙂 ako to dopadlo ? 😎

camilla_1
3. aug 2010

Najnovsie foto xixixixixiix 😀