November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
😀 no to poznam, inak mojmu sa aj bojim nieco povvedat, ze ma obcas niekde pobolieva, leboby ma hned posadil do auta a zobral k lekarovi 😅 me5 a uz mas nevolnosti??ja mam zaludok na vode a trpim nechutenstvom, momentalne asi neexistuje jedlo na ktore by som mala chut, ale nastastie nezvraciam 😉 inak u mna je to aj dost netypicke, za cely moj zivot (skoro 25) som zvracala asi 2 x 😕 tak dufam, ze mi to vydrzi
ahoj, mam nevolnosti. tiez nezvraciam, ale pri predstave akehokolvek jedla mi skruti usta. 😒 hlavne ked viac chodim, tak je to horsie, ked sedim, resp. pololezim, tak sa to este da. ale vydrzime vsetko, vsak sme po tom krpcovi tuzili 😉
inac uz ste to oznamili rodine? ja cakam az zajtra po potvrdeni od lekara a az potom zavolame rodicom.
no zatial vie o tom len mamina, nikto iny, ja tiez cakam az na prvu navstevu u midwife. inak v praci to kedy chcete oznamit?
ahojte baby , dnes ma akosi pobolieva brusko 😖 ...tak oddychujem, Petko hajka, tak to vyuzivam 😉 ...
ja som to povedala, mojej rodine, ale muzova to este nevie 😝 to pockam, az kym budeme vidiet srdiecko 😵
Tak aj ja sa pridavam k vam novembrovkam🙂 Podla tehotenskej kalkulacky by to malo byt 22.11. K lekarovi este len v piatok pojdem...my sme sa o nasom tehotenstve dozvedeli velmi zvlastne....zazila som tazky (minuly)vikend, test bol negat a v pondelok som koli velmi neprijemnemu toceniu hlavy musela ist na neurologiu, a tam milej starej pani neurologicke vravim, sice mi meska menstr ale test bol negat....no a ona ze to neva ze aj tak mozem byt tehotna, ze nech idem najprv ku gynekologovi na hcg...ja som tomu v podstate ani velmi neverila, ze by som mohla byt tehu...ved mi lekari povedali ze otehotniet moze byt v mojom pripade problem.
Ale ms nechodila tak som v strvtok zasla na BHCG ze to mam indikovane od neurologa a po hodine mi povedali ze mam hladinu 310 😀 a ja ze teda co to pre mna znamena?....no a ona mi s usmevom vravi, ze no to znamena ze ste tehotna 😀 😀 😀
takze sa nam to podarilo na druhy krat a nenormalne sa z toho tesim...a aj ked sa v noci budim na to ze sa mi toci hlava, tak aspon viem, ze to ma svoj dovod 🙂
ahojte, u nás to vie len moja rodina a par známich, ktorý si to všimli, keďže mi je stále zle 😝 mužovej to povieme až neskôr 😀
vítam nové tehulky 😉
ahojte tak ja idem k doktorovi az v piatok tak dufam ze potom sa k vam oficialne pridam a vsetko bude o.k..Budem v 5t+ 4 dni..dufam ze uz tam nieco bude..nahodou tu niekto neni z nitry? 🙂
Ahojte možem sa k Vám pridať???
ja uz tak trpnem, sa neviem dockat ako to poviem mamine a svokre. vsak uz sa len vypytuju, ze ci nic nove a presne viem co sa za tou otazkou schovava. 😀
tiez vitam vsetko nove tehulky. ja by som bola najradsej, keby uz bolo aj srdiecko, ale to este asi nebude pocut. ☹ skoda
Ja som pred 2 tyzd. bola na gynde, ze mam pozitivne testy ( 4 ), vyšetril ma a potom mi urobil vaginalny ultrazvuk a ze este tam toho nieje vela co vidiet tak mam prist o 2 t., takze oficialne to nieje, ale v stredu idem na opakovany ultrazvuk tak som zvedava, ze co bude. Zo srandy som si robila test, a to ste mali vidiet, pred tym ked som si robila test, tak pomaly sa zafarbila najprv kontrolna a potom ta naša druha čiarka T, a teraz ..este sa nestihla ani nasiaknut ta tycinka a uz druha ciarka bola taka silna a hruba ze ta ciarka C bola pri nej taka tenucka... Dufam ze vysetrenie dopadne dobre a budem mat konečne tu vytuzenu tehotensku knizku.. 😀
Vy uz vsetky mate???
Nehovoriac o tom ze mi je zle, a ani neviem co mam jest....
nie este nemam - mna caka len prva kontrola. oficialne som objednana na vysledky z kultivacie a ze sa dohodneme na vysetreni priechodnosti vajecnikov, ale asi ho prekvapim, ze mensia zmena. 😉
zlate, drzim palce, nech to vyjde a bez problemov...take prekvapenia su najkrajsie... 😀
vitaj, Gabena, tak ja este tehu knizku nemam, na 1. poradnu ma doktor objednal az 19.4., tak to si este pockam... ale beriem to tak triezvo, uz to nie je taka obrovska euforia ako pri prvom. Tesime sa velmi, ale je to uz ine. Uz to berieme trosku realnejsie a predstavujeme si, ako to budeme zvladat. Inak, my sme si teraz zo Spisskej urobili vylet do PU a BA a oznamili sme to jednym aj druhym rodicom a sestram... Tak vsetci boli mierne v soku, ale milo prekvapeni 🙂 🙂 🙂 . Ostatnym to nejako nechceme velmi rozpravat, to ma este cas 😉
ahoj jojka, je to nase prve mimi, tak chcem si byt ista, a to nie je nejak neskoro ta prva poradna 19.4, ved to by som asi nevydrzala...
Jojka veru, už to nie je to čo pri prvom...na bábätko sa strašne teším no už človek veru uvažuje čo a ako...my si teraz dorábame domček, takže starostí haba kuk a to nehovorím o mojom hyperaktívnom synčekovi, ktorý na sekundu neobsedí 😀 Ale aj tak sa na bábo všetci tešíme (tak chceli sme ho)! ja len o tom pocite pri prvom a pri druhom 😀 Tiež som to povedala iba rodine...naši boli nadšení, svokrovci asi tiež, no z dodatkom že teraz už tak ľahko peniaze neušetríme 😒 Ale peniaze vždy boli sú a budú...no nie??? 😎
Catrin my máme toho viac spoločného 🙂 Dvojročných chlapcov, dokonca Nikolaskov a ešte aj fazuľku v brušku 😵
Gabena len pre ukludnenie...aj ja idem až po veľkej noci...raz som už bola u doktora, na ultrazvuku však bolo vidno iba ten ,,vačok" v ktorom fazuľka bude rásť 🙂 Povedal že je to ok, také veľké ako má byť podľa dátumu poslednej menštruácie...takže nám nesostáva nič viac len čakať... 😠
Ahojte Kočenky Vítam nové tehulky Ja som dnes bola na krv na trombocity Od piatku beriem ešte aj anopyrin V piatok kontrola-sono Juj už nech je vidieť bábo a srdiečko a budem kľudnejšia Zatiaľ u nás nik nevie kým to nebude vidno všetko na sone Ale sa nám to tu krásne rozrastá Jeeej Držkajte sa všetky
Ajka aj u nás bol zatiaľ vidno len ten vačok A knižku mi skôr nedá kým nebude vidieť bábo a srdiečko
veď hej. Aj pri prvom dieťati som ja dostala knižku až v 8. týždni. Kázal mi prísť po veľkej noci a vtedy to asi tak vychádza na 8. týždeň. Tak dúfam, že všetko bude ok. Inak ako zvládaš byť tehu a zároveň mať na ,,krku" 3ročného chlapca. Ja padám večer do postele ako mucha, kurňa, vyčerpaná 😀
to čakanie je krute, vy ste uz mali robené tie prvé odbery krvi na tie vselijake vysetrenia???
Ajka celkom v poho Ďakujem za opýtanie On je už dosť samostatný Skôr som si však druhé predstaviť nevedela Od septembra do škôlky takže v poho Len mm chodí na týždňovky tak som naňho sama Ale inak Ok Gabena no mne už brali krv 4krát ale neviem presne na čo Najprv potvrdiť tehu potom HCG a potom neviem a teraz tie červené krvinky Ale môj gyndiar je taký pedant Beriem aj dosť liekov Myslím,že normálne sa vyšetrenia robia neskôr Takže určite je čas V kľude
ahojte
lubi - na co beries lieky?
lebo mne nebral krv ani na zistenie HCG, len preto sa pytam... ☹
ahojte.. zienky pripadali ste si niekedy uplne tak ze by ste mali dostat menzes?.. ja si tak pripadam druhy den uplne vsetko mi tak pripada 😒 zacinam si namyslat ze vobec nie som tehu 😖 ..
čaute baby,akurát pozerám,že 30.04-02.05.2010 bude v BA v Inchebe 3. ročník Medzinárodného veľtrhu potrieb pre dieťa a rodinu EXPO DIEŤA A RODINA 🙂
My s mm by sme sa tam išli pozrieť,vyzerá to zaujímavo,pozisťovať čo a ako,obkukať,pochytať... 😀 aby keď nastane vhodný čas na kúpu výbavičky sme už aspoň zhruba vedeli,čo kde,za koľko..
Boli ste tam už niektorá v minulosti?Ako to hodnotíte?
Alebo potom ešte 23.04.2010 - 25.04.2010 BOCIAN - VŠETKO PRE DIEŤA AGROKOMPLEX NITRA (K dizpozícii budú odborníci na výživu, pediatri a psychológovia. Okrem toho sa matky a otcovia môžu zúčastniť konferencií organizovaných špeciálne pre ich potreby. BOCIAN - to sú tri dni možností skvelého nákupu, aktuálnych noviniek a zaujímavostí na tému deti a rodina, cenných rád a užitočných informácií. Veľtrh BOCIAN – VŠETKO PRE DIEŤA sa koná spolu s výstavou Gardénia- medzinárodnou výstavou pre záhradníctvo, záhradkárov a kvetov, Domexpo- stavebnou výstavou zameranou na všetko, čo súvisí so stavbou a stavebníctvom a výstavou Mladý tvorca- predajnou výstavou žiakov SOŠ a SOU. Bude to jedinečný komplex výstav, na ktorých si každý člen rodiny niečo nájde. V minulom roku sa týchto výstav zúčastnilo 36 000 návštevníkov.
)
no čo hovoríte?
Ahojte, vítam nove tehulky
tak ja si na knižku ešte počkám ☹ moja dr. ju dáva až v 12-13tt ale na kontrolu som objednaná na 6.4
jankaat...ja si tiez pripadam akoby som mala dostat menzes...mam nafuknute brucho, mam uplne rovnake bolesti podbruska, citlive prsia, bolesti krizov...pytala som sa na to kamaratky sestricky a povedala, ze to je normalne 😉 len mi pripomenula ze NESMIEM robit take tie opatrenia ako pri menstruacii....tepla sprcha, vyhrievanie brucha a krizov termoforom, to je vsetko kontraindikovane

mne sa paci viac ruzova zebra ako ruzova babika. ma to vtip 😀 najradsej mam, ked uz vecer len ochkam a prevalujem sa a nic nepomaha, zaludok sa kolise a drahy sa s takym milym usrknom na tvari opyta: je ti zle, co? no jedno stastie ma, ze ho tak lubim. inac by schytal.