icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
28. sep 2010

@mikailla rodila v 26tt. ale neviem ci xodila aj medzi vas. malinka sa ma ok rastie ako z vody 🙂

moncika15
28. sep 2010

@mikailla a k tej tvojej otazke v profila. nas Riky tiez vytrca xrbatik raz napravo raz nalavo. asi zalezi ako je zrovno otoceny ci je smerom do bruska alebo z bruska 🙂

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - myslim tu co si vymyslala tie pribehy ci si nepamatas nick 😀 Jeeej tak je supis ze sa maju dobre,a to uz v 26tt ? och ☹ nevies co bolo za problem ? ci mala nejake problemy ....

moncika15
28. sep 2010

@mikailla odtekala jej plodova voda a dr jej neverila 😒

haa a ktory nic myslis 😀 k nam ,teda este do tejto temy, xodila pod nickom holcicka12

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - och no hrozne ze jej neverila ☹ a ako sa inak maju novmbrovky u vas, kukavam fotky tak vas tam je celkom dost. 🙂 idem kuknut tie pribehy holcicky,ako ste prisli na to ze si vymysla? 😅 😅 😅

moncika15
28. sep 2010

@mikailla xodila niekde uplne na zaciatku temy 😉
u nas mala vymysline ze nie je plnoleta a rozhoduje sa o potrate 🙄 a pisala som si s nou aj v inej tema aj ine baby sa s nou stretli 😒
prisli sme na to tak ze adminy vycapili vsetky jej nicky. mala ix okolo 20 😠

bamarama82
28. sep 2010

@moncika15 nenasloa som to, skoda. juj ten internet je aj dobra vec, ale na druhej strane je to svinstvo, zneuzitelne

moncika15
28. sep 2010

@bamarama82 nemozes verit kazdemu 😒 ale nastastie vacsina bab je rozumnyx 🙂

bamarama82
28. sep 2010

ozaj baby ako ste sa rozhodli s pupoc.krvou? mate nejake blizsie info o tom? ci sa skladuje jeho vlastna krv, bo ja som pocula z viac zdrojov, ze nezarucuju uchovanie jeho vlastnej krvi, ale v pripade potreby poskytnu identicku /takmer/. tak ja neviem teda ako to je, nevideli ste tu zmluvu niektora dakujem

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - do teraz som to citala,fuuuu vy ste v tej sukromnej straaasne ukecane,od kedy ste sa zamkli tak sme my popisali iba 50 stran a vy tie predtym. Nasla som aj hen tu holcicku,neprispievala casto 🙂 nuz ale je to tak trosku zneucitelne vsetko keby sa nasiel psychopat... 😅 😅 😅 @bamarama - tak ja mam info ze to stoji okolo 24tisic este na koruny a skladuju tu krv myslim na nejaky pocet rokov..... ale to som citala daaavno...

moncika15
28. sep 2010

@mikailla fuuu a ja ze kam ste sa stratili 😀
my sme planovali odper pupocnikovej krvi al enezvysuju peniaze. tak iba darujeme teda ak pojde pri porode vsetko tak ako ma 🙂

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - tak ja som citala ako vlastne tema vznikala 😀 😀 potom som musela zacat skakat,lebo za jeden den ste 5 stran napisali az som sa dostala k vysvetleniu preco ste zalozili sukromnu 😀 A uz si hovorila o tom dr.ze chces darovat? ja som chcela tiez odlozit krv (v pripade ze budem rodit na SR) ale je o naozaj drahe ze tu krv ulozia na urcity pocet rokov. 😔

moncika15
28. sep 2010

@mikailla to staci povedat az na prijme 🙂
co 5 stran to bolo zo zaciatku ked sme sa nepoznali ale teraz meleme od ranoa do vecera 😅 😀
a ostavas rodit v UK?

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - odpadnem z Vaaas 😀 😀 😀 tak super,je to super si tu najst kamosky a mat sa s kym podelit o kadeco 😵 Tak urobis dobry skutok ked budes darovat tu pupoc.krv 😉 Ano ano ostavam rodit tu 😀 uz sa tesim na porod 😀

moncika15
28. sep 2010

@mikailla a ani sa neplanujete vratit? 😅
preberame take temy ze nejeden xlap by sa cervenal 😀 nestiham xodit aj sem tak vas moc nepoznam. len na teba tu vzdy narazim 😀

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - jeej tak aspon ze na mna tu narazis 😀 😀 no chudaci chlapi,tu sa nerozprava skoro vobec o sukromi,ale vzdy k teme.... A co nespis este ? ci tiez ako ja ponocujes hiii. Planujeme sa vratit,zatial mame v plane ze ked bude mat drobec 1.rocik uz by sme ho chceli oslavovat na SR 🙂

moncika15
28. sep 2010

@mikailla tazko sa vam luci so zahranicim ci este xcete zabobit korunky a nexces nexat muza bez dozoru 😅 😀

no ja mam muza este v robote tak ho cakam a pravdupovediac tak ma tlacia rebra ze ani nemam xut prevalovat sa v posteli 🙄

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - Tazko sa nam luci od tychto financii co tu mame 😀 ale sa budeme musiet zatat,predsa doma je doma pri rodine 😎 Este pracuje? a kde robi ? ja mam tiez v praci polovicku,ale pride az o siestej rani 😀 tak ponocujeme s malou 😀

moncika15
28. sep 2010

@mikailla uz konci pomaly. mozno uz je aj na ceste. robi kuxara v restike tak sa musi prisposobit nenazranym hostom 😅
pekne meno ste vybrali pre malu. uz je uplne definitivne? 🙂

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - takto v noci sa schuti zasmiat 😀 nenazrany hostia 😀 Dakujeme,aj Teo je krasne,mojmu priatelovi sa velmi paci,casto ho spomenie ako alternativu pre chlapca a stale s rovnakym nadsenim ako keby ho este nepovedal 😅 😅 Nina je definitivne ak nam nezmeni plany a nebude mat pipika 😉 kedze pohlavie nam povedali len na 80% 😅 😅 😅

moncika15
28. sep 2010

@mikailla dakujem 🙂 my mu hovorime skor Riky (lebo nebude Teodor ale Teodorik) ale varianta Teo sa pouziva zo strany mojho otca a muzovej mamy lebo rackuju a odmietaju meno v ktorom je R 😀

pozeram ze kto je v takuto nocnuhodinu na koniku a hadaj od koho su posledne prispevky skolo v kazdej teme 😀

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - 😀 😀 😀 no asi hadat nemusim 😅 😅 😅 heeh,no ja neviem preco vsetky spia 🙂 asi zacnem citat baby v teme USA lebo tie maju teraz asi den 😀 Jeejda tak to by ma nenapadlo taka varianta ze Riky ale je super!!! ....to bol koho napad... ?

moncika15
28. sep 2010

@mikailla ked si rozlozis meno Teo- Do- Rik tak mi z toho vyslo bud Teo, Dorko alebo Riky 😀 tak som sa namotala na Riky 😅

zeby sme sa pripojili k americankam? 😅 ale ved su len 2 hodiny nexapem kde su vsetky slovenky 😠 😀

mikailla
28. sep 2010

@moncika15 - chcela som akurat napisat ze sa pripoj aj Ty do USA lebo ak nie je posledny prispevok v kazdej teme moj tak je tvoj 😀 😀 😀 normalne nadrzo ze caute baby,vsetci spia iba my nie nemozme sa pridat 😅 😅 😅

moncika15
28. sep 2010

@mikailla ja s mojou xabou anglictinou by som asi viac pokecala google translatorom 😅 😀

ale vyzera to ze ta asi kazdy xvylu na ne odkazem lebo uz sa mi ruti muz 😵

moncika15
28. sep 2010

a k tym polsednym prispevkom v temax... ja som zvyknuta necakat odpoved alebo ju dostat az za urcity cas takze v pohode 😀

mikailla
29. sep 2010

@moncika15 - 😀 😀 😀 ziaden boj, tam kecaju isto nasou recou 😎 😎 ani ja necakam odpoved,len prispievam hocikde ani nepamatam kde 😅 tak bez za muzickom, povedz mu nech nabuduce kasle na nenazrancov 🙂 dobru noc 😵 😵 😵

moncika15
29. sep 2010

@mikailla to uz ma vyhanas 😕 😀
vidis, to ma nenapadlo ze oni asi kecaju po slovensky 😀

ozaj ty si odkial, myslim ked si doma na sr?

mikailla
29. sep 2010

@moncika15 - smejem sa 😀 😀 😀 sorry ale musiiiim 😀 nevyhanam, no som mu dobre chcela ze mu postielku vyhrejes 😅 noo to ta nenapadlo,ze tam budu kecat nasou recou,ty brdo,mna zas nenapadlo,ze by kecali anglicky 😀 😀 😀 😀 zo sr som z Banskej Bystrice 😵

moncika15
29. sep 2010

@mikailla haa ze postielku vyhriat 😀 pozdravime sa medzi dverami a prebere za mna straz pri PC. skor ten som mu nazhavila a nie postel zohriala 😠

a nesmej sa mi 😨