icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
29. sep 2010

@moncika15 - 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 nemam slov,asi sa dnes aj docikam od smechu,tak si mu pc nazhavila.Tak to nie je len ten moj chory ? Sadne a niekolko hodin o nom vediet nie je,co kuka auta alebo futbal hra.

moncika15
29. sep 2010

prave som mu volala ze kde je. za 5 min je doma tak fakt uz idem 😀

len si este neodpustim hlasku co zadrel do telefonu 😅 "skoro som sa zaje...! take srnky stali na ceste jak ko.....! ja neviem co boli skrizene s jelenom ci co 😕 "

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dobre uz idem dobru noc 😵

mikailla
29. sep 2010

@moncika15 - heeeh,poznam srny skrizene s jelenom,ale maju dve nohy 😅 😅 😅 alebo su to zrazene srny s jelenom 😕 tak dobru noc. pa

peha81
29. sep 2010

@bamarama82 no som este chcela....skus sa popýtať tu na koníkovi je aj téma Dobrovoľné nemocenské poistenie,,alebo niečo podobné,,možno ti baby poradia tam lepšie 😉

bamarama82
29. sep 2010

@peha81 kukala som tie temy su take zahltene individualnymi situaciami ze som kukala ako puk...skocim sa tam opytat asi na socialku

peha81
29. sep 2010

@bamarama82 ved hej, na sociálke aj tak povedia najlepšie,,teda ak ich k tomu prinútiš 😀 a budeš neoblomná,,budeš to mať na 100%,,,,alebo však hoď aj ty svoju konkrétnu otázku a možno sa niekto chytí v inej téme

weverka11
29. sep 2010

baby my máme blbý tyžden 😒 . V pondelok odviezli svokru do nemocnice, lebo dostala nejaké žal. problemy - hnačky a vracanie - ale strááááášné. Uplne bola dehydr. a vobec jej to neprechádza ani v nemocnici. Svokrin pes ma ist dnes na operáciu, lebo má nejaký nádor, a aby to nebolo všetko včera o 23:00 nam volal švagor, že švagriná strašne krváca, že musí ist do nemocnice a my sme museli ist varovat neterku. Švagrina je v 9tt a zrazu z ničoho nič silné krvácanie! Žiadne špinenie, proste fest jasnočervená krv! Dnes rano jej povedali, že maličké je v poriadku, srdiečko bije, ale má nejakú štrbinu, alebo ranu na materniici, musí zostať v nemocnici. Jééj, dúfam, že to bude všetko v poriadku, lebo už sme sa tešili, že na jaro budeme spolu kočíkovať ☹

sofhia
29. sep 2010

@weverka11 neboj, vsetko sa vrati do dobrych kolaji,hlavne ze je babo aj svagrina v poriadku, je to podchytene, aj svokra je sledovana.
hlavne sa snaz ty nestresovat kvoli babetku.
teraz v posl. dobe ma pobolievalo aj v noci brusko, a aj som si na teba spomenula, aj som hladala ihned "falosne " kontrakcie na nete...necchela som behat stale do nemocnice, kedze som uz bola aj min. tyzden s bolestou v podbrusku.
tes sa z vasej krasnej izbicky prichystanej pre drobca.

weverka11
29. sep 2010

@sofhia no vsak dufam ze bude vsetko ok.. Dnes pojdem za nou pozriet... za svokrou radsej nejdem, lebo je na infekcnom, aby som nahodou nieco nechytila.
mna nejak moc to podbrusko nebolelo od minulého tyždna, ale male mi stále kope do mechura a vajecnikov, takze ma to obcas riadne strhne - nechce sa potvora stale otocit 😒
dnes som takááá ospalá - nic som doma nespravila, riadov mam plny drez a kaslem na to, len driemem cely den! idem si tusim spravit kafčo...

sofhia
29. sep 2010

@weverka11 relaxuj, kym mozes 😀 tymto sa riadim ja....este necele 2 mesiace,a nebudeme panami svojho casu, tak si uzivajme posledne "volne chvilky", sice to uzivanie je take vselijake, kedze nas boli kade tade, ani zohnut sa neda poriadne, a ja dost casto zaspim aj o 6 -7, a aj spim do rana. no co, upratovanie pocka.

sofhia
29. sep 2010

Kocky, ako viete ze mate dost oblecenie? ako nakupujete?
mne uz z toho sibe....teraz kupovala segra kamoske taky zimny overalik, a ze ci nema aj mne...ze ci mam. no ja daky mam, len stale neviem, ci mam toho dost. strasna som, ja viem. aj sama mam viac handier ako potrebujem,a citala som zo vsetkych stran, ze to netreba prehanat, lebo drobec rychlo porastie....

ako ste to riesili / ako to riesite vy?

klaudialip
29. sep 2010

S tym upratovanim mate pravdu. My sme cez vikend davali plavajucu (teda manzel s ocom) a ja som mala potom upratovat,ale nastastie mi prisla na pomoc mama,takze som skoro nic nerobila,az vcera a dnes velke upratovanie a chystanie kutika pre nasu malinku bambulku :D

Cez vikend mame jarmok tak bude veselo,pride navsteva,tak sa zabavime a aj dobre napapkame 😀

dadika1114
29. sep 2010

@sofhia ja oblecko uz nekupujem,lebo my mame este vecicky po 3 chlapcoch tak som poprala tie a tam je toho kopec.... ja si s vecami nejak nelamem hlavu .... skorej s flastickamy .... dudle na flase...samotne dudle, a tak .... ci mam takych veci dost :D a ci si mam kupit aj nejake mliecko hned ak by nahodou mne doslo a malinky bude hladny ja neviem do rana alebo tak .....

dadika1114
29. sep 2010

ahojte,ja som tiez rozmyslala o tej pupocnikovej krvy .... ja na to nemam peniazky aby som ju dala odlozit nasemu malickemu,ale chcela by som ju darovat .... ale neviem komu to mam povedat,alebo ci sa plati nieco aj za to.A ci vlastne beru kazdu tuto krv,alebo len zo suhlasom .... nejako vobec neviem

sofhia
29. sep 2010

@dadika1114 no co sa tyka flias a takehoto mi bolo poradene, aby som to kupila az potom, ked mala nebude chciet pit...tak neviem ci je to dobry napad. ale to nie su tvoji 3 chlapci, ze? 😀

ved to, ja mam dost veci, len...neviem ci to bude naozaj dost. 😖

dadika1114
29. sep 2010

@sofhia niee :D chichi ja budem mat prvee :D to mam veci od sestier co mali deticky 🙂 ... no ved ja viem ze by bolo lepsie az potom taketo veci kupovat ale ja sa citim potom taka nepripravena 😒 ale to je len asi taky pocit

weverka11
29. sep 2010

@dadika1114 ja som kupila dve flasky, lebo som chcela tome tipee, ci jak sa to pise a u nas v senici ich nemaju, tak som ich objednala z netu. Aj tak sa mi moc nepacia. A vlastne este jednu - ale to len preto, lebo som mala z roboty este poukazky do lekarne a nemala som ich za co minut, tak som tam kupila jednu flasku a dva dudliky MAM. Viac nebudem kupovat, az podla potreby.

mimikuku
29. sep 2010

ahojte kocky nepotrebuje niekota z vas kocik ? predavam 3 kombinaciu aj s autosedackou

weverka11
29. sep 2010

@sofhia ja som to prehnala s overalíkmi 😒 take tenke na doma, alebo spinkanie mam ich asi 9 a to len veľkosti 56-62, akoze nebolo to vela penazí, lebo to boli 3-packy, ale bude to asi zbytočné. No ved uvidíme. Ostatné mam tak po 3 - 4 kusoch. A véééla ponožiek 😀 od švagrovej 😀 to som kupila nove iby dvoje k doktorke

weverka11
29. sep 2010

@weverka11 vidite, co sa tyka doktora - pediatra, mate uz nejakeho dohodnutého? to je treba dohodnut pred porodom, lebo pri príjme na porodku sa musí nahlásit. Ja pojdem asi buduci tyzden sa opytat jedneho, ale u nas to je s pediatrami velmi biedne... Samé staré vykopávky 😀

sofhia
29. sep 2010

@weverka11 no vidis, kazda riesime nieco ine 😀 na zaklade coho si vedela, ze chces hentie flasky?
aspon lekarku mam dohodnutu - teda dufam, a tiez je starsia, ale vraj velmi dobra.

weverka11
29. sep 2010

@sofhia citala som si recenzie a vacsinou ich baby chvalili, pacil sa mi hlavne ten dudlík. Ale nepaci sa mi to vyhotovenie. Ten plast posobi velmi lacno 😒 videla som určite krajšie - hlavne Mam - tie su užasne... No ved uvidime, ci sa malinkému budu pačiť. U nas je jeden veľmi dobrý pediater, sice je teplý, ale to mi je uplne fuk - lebo pristup k deťom má úplne úžasný, s takým som sa ešte nestretla, ale ma veľa detí, tak uvidím, či nás zoberie. On je aj detský kardiológ. Nerada uplacam, ale už som nad tym rozmyšlala, že by som mu aspon nejakú kvalitnú whisky kupila - ale je mi to proti srsti. 😎

ponyxx
29. sep 2010

jeemine baby vy uz mate dohodnuteho pediatra? 😅 Tak to ja ani netusim, kde na tej nasej biednej poliklinike maju ordinacie a ani aki su ani kolki suu...nic neviem
S flasami mi kamoska poradila nech sa netrapim, lebo to su aj muzi schopni 😀 kupit. Ona maleho koji (ma 8 mesiacov) a vraj jej dokonca nechce pit z flase iba z pohara, tak jej doma flase zapadaju prachom 😎 . Ja si kupim jednu pre istotu.
Ma niekto teda nejake riesenie pre podprdy na kojenie? Ze preco naco zaco a tak a hlavne aku velkost? 🙂

e.l.i.e.n.k.a
29. sep 2010

@weverka11 aj ja chcem ist k nemu..lebo neviem, ci je u nas lepsi 🙂

dadika1114
29. sep 2010

@weverka11 no ja mam flasky 2 od narodenia po 3 mesiac tusim .... ale baby mi tiez radili kupit od tomme tippe ze su ozaj dobre ...len keby tam bol aspon nejaky obrazok 😒 tiez mi pridu take obycajne ...a tiez sa mi paci na tom ten dudlik :D ja mam overal zimny len jeden a druhy je vecsi ... to bude stacit na tuto zimu ..na dalsiu kupime 🙂

dadika1114
29. sep 2010

@ponyxx ja si chcem kupit aspon jednu tu kojenecku ...lenze vraj su na dve veci :D teda aspon mojej sestre .... ze jej sa najlepsie nosili ormalne podprdy iba nadvihla a ides :D lenze u nas v nemocke si na to vraj potrpia .. tak pojdem jednu kupit...ale tiez neviem aku velkost

ponyxx
29. sep 2010

@dadika1114 kamoska si napriklad chvalila taku na suchy zips. Len dufam, ze tu v Pezinku nieco zozeniem, lebo kvoli par kuskom sa mi teda po Blave pobehovat nechce 😒

dadika1114
29. sep 2010

@ponyxx ved to... ja tiez neviem ci najdem aj v PN a z netu nechcem moc objednavat ... ja by som si ju radsej vyskusala

klaudialip
29. sep 2010

Ja som si kupila jednu sklenenu flasu a jednu som dostala,umele som ani nekupovala,kamaratka vravela ze tak skoro ju potrebovat nebudem a ona dostala,takze ma nejake 4 umele flasky a nie vsetky vyuzije.
Ja som si kupila v tescu bavlnenu podprsenku bez kostic a bez vystuze,pretoze spat v podprsenke bude pre mna aj tak ako za trest. Na obvod je akurat a kosiky su iba o trosicku vacsie ale naozaj iba minimalne,vyzera ze sa natiahne,tak aj ked sa mi prsia naleju mliekom tak sa mi tam zmestia.

Mne neodporucali kojenecku podprsenku,ze vraj sa to kazdu chvilu odopina a ktohovie ze kolko budem kojit,pretoze to ze kamaratka koji 8 mesiacov,tak to neznamena ze budem aj ja. I ked chcem kojit co najdlhsie,ale nikdy nevies.

A toho pediatra treba naozaj nahlasit v porodnici?A zajednat si ho dopredu?To som teda netusila 😲

weverka11
29. sep 2010

@klaudialip v Skalici musi byt pediater nahlaseny, ale ako to je v inych nemocniciach netusim. Ja mam tiez podprdy z tesca - tie sportové. Sak uvidim. U nas to nevyzadujú. Svagrova tiez hovorila, ze tie kojacie su na prt. Ale u jednej baby tu na MK v albume som videla kojacu a fest dobru, aj peknu - ale neopytala som sa jej kde ju kupila, skusim to este vyhladat. Dnes som bola v nemocnici jedno poschodie pod porodnicou, kde budem rodit 😀 uz mi nebolo vsetko jedno 😀