November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@moncika15 nenasloa som to, skoda. juj ten internet je aj dobra vec, ale na druhej strane je to svinstvo, zneuzitelne
@bamarama82 nemozes verit kazdemu 😒 ale nastastie vacsina bab je rozumnyx 🙂
ozaj baby ako ste sa rozhodli s pupoc.krvou? mate nejake blizsie info o tom? ci sa skladuje jeho vlastna krv, bo ja som pocula z viac zdrojov, ze nezarucuju uchovanie jeho vlastnej krvi, ale v pripade potreby poskytnu identicku /takmer/. tak ja neviem teda ako to je, nevideli ste tu zmluvu niektora dakujem
@moncika15 - do teraz som to citala,fuuuu vy ste v tej sukromnej straaasne ukecane,od kedy ste sa zamkli tak sme my popisali iba 50 stran a vy tie predtym. Nasla som aj hen tu holcicku,neprispievala casto 🙂 nuz ale je to tak trosku zneucitelne vsetko keby sa nasiel psychopat... 😅 😅 😅 @bamarama - tak ja mam info ze to stoji okolo 24tisic este na koruny a skladuju tu krv myslim na nejaky pocet rokov..... ale to som citala daaavno...
@moncika15 - tak ja som citala ako vlastne tema vznikala 😀 😀 potom som musela zacat skakat,lebo za jeden den ste 5 stran napisali az som sa dostala k vysvetleniu preco ste zalozili sukromnu 😀 A uz si hovorila o tom dr.ze chces darovat? ja som chcela tiez odlozit krv (v pripade ze budem rodit na SR) ale je o naozaj drahe ze tu krv ulozia na urcity pocet rokov. 😔
@moncika15 - jeej tak aspon ze na mna tu narazis 😀 😀 no chudaci chlapi,tu sa nerozprava skoro vobec o sukromi,ale vzdy k teme.... A co nespis este ? ci tiez ako ja ponocujes hiii. Planujeme sa vratit,zatial mame v plane ze ked bude mat drobec 1.rocik uz by sme ho chceli oslavovat na SR 🙂
@moncika15 - takto v noci sa schuti zasmiat 😀 nenazrany hostia 😀 Dakujeme,aj Teo je krasne,mojmu priatelovi sa velmi paci,casto ho spomenie ako alternativu pre chlapca a stale s rovnakym nadsenim ako keby ho este nepovedal 😅 😅 Nina je definitivne ak nam nezmeni plany a nebude mat pipika 😉 kedze pohlavie nam povedali len na 80% 😅 😅 😅
@mikailla dakujem 🙂 my mu hovorime skor Riky (lebo nebude Teodor ale Teodorik) ale varianta Teo sa pouziva zo strany mojho otca a muzovej mamy lebo rackuju a odmietaju meno v ktorom je R 😀
pozeram ze kto je v takuto nocnuhodinu na koniku a hadaj od koho su posledne prispevky skolo v kazdej teme 😀
a k tym polsednym prispevkom v temax... ja som zvyknuta necakat odpoved alebo ju dostat az za urcity cas takze v pohode 😀

@mikailla rodila v 26tt. ale neviem ci xodila aj medzi vas. malinka sa ma ok rastie ako z vody 🙂