November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
misinn ahoj, ja este oficialna sice nie som, ale dufam ze zajtra mi to doky potrvdi... 🙂
gabena ja to este potrvdene nemam no ked som unho bola pred tyzdnom tak mi povedal ze to vyzera tak ako keby som bola tehotna, ze si mam spravit tehu test a vysli mi pozitivne a aj mi meska mrcha niekolko dni...k doktorovy sa chystam az buduci tyzden myslim ze teraz je este skoro na to aby som sla..
midsumergirl - pametám si, pametám.. 🙂 A GRATULUJEMMM 😵 😵 😵 😵 😵
Lubi - 😀 😀 ja a milá osôbka? to ma nepoznáš keď sa mi niečo nedarí 😀 😀 😀 😀 😀
a na to, že príde to v tedy ked to budem najmenej čakať... Ja to neviem nečakať 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zuzkap2 - a ako si to dokázala vzdať to? lebo ja si to vždy poviem a nič z toho.. 😀 😀 😀
jaaaaj, nevadi, hlavna vec ze si tu...
ahojte aj ja som novembrovka 🙂
fíííííííha, ale sa nas tu zislo... 😀 super, kolko nas je vc novembri 😵
Misin super Už len potvrdiť Vitaj moncika
tak som si len tak "z brucha" skusila vypočítať že kedy by som mala termín keby teraz čo mi príde mrcha bola už posledná.. a že januárr.. blee...
tak ja teda počkám ešte chvílu a možno to vyjde na moje narodky v marci 😀
je nas tu riadne vela 🙂 🙂
neboj, no vidis dvojita oslava, ja som so svokrovcami este nestihla oslavit tie svoje, nakolko v den mojich narodenin sme neboli spolu a potom ked sme sa stretli uz som vypit nemohla...
ahoj lubica 🙂
ja som uplne cerstva tehulka. vcera som robila test a dnes tehu potvrdil dr. 🙂
misinn, vitaj a gratulujem
gabena, je nás tu veľa 😀 ja som to prestala počítať pri 26 ale zišla by sa nám už tabuľka nech máme prehľad
monika, muž má odísť pracovať do UK tak som si tehu teraz nevedela predstaviť
ahojte babulky mozem sa vas opytat ake ste mali hcg na zaciatku tehu aspon tie co si pametate???
moncika, jak ti dobre ze mas potvrdene, tebe to ani dlho netrvalo, vcera test a dnes dr. 😀 😀 samozrejme gratulujem,
zuzi - aha.. tak mám toho môjho poslať preč? 😀 😀 😀 😀 😉
titu - 😀 😀 😀 😀 ja sa táák tešíím..
veď ty máš mimi aj to moje 😉
baby ako dlho ste sa snažili vy?
Titu tak to si teda vôbec nepamätám Viem len,že sa zvýšil Veď na gynde ti povedia či to stúpa alebo nie Zuzi to fakt 26?Fu riadne veľa A kedy ti má mm odísť a na ako dlho?
zuzka dakujem, ty si sla kedy k doktorovy? hned ako ti vysiel test pozitivny? asi sa nemusim ponahlat nie?
titu...ja som mala ovulaciu cca 28.2., tehot test 13.3. negat, 18.3. bhcg 310...neviem ci to je OK snad ano, na gyn idem az v piatok
pytam sa len preto ..lebo ja som dnes bola na bhcg a som 15dpo a mala som 990 😅 😅 zevraj dvojky tak sa chcem troska utesit ze je to normalne aj u jedneho 😀 😀 😀 ..a na usg idem az po velkej noci
Misinn nemusíš Máš čas Aj keď nič za to nedáš keď pôjdeš hneď Aspoň budeš mať istotu Monika my sme sa necelý rok S prestávkami keďže mm mi chodí na týždňovky takže nie vždy bol cez ovulku doma
lubi tak to je super.. 😉
myslím tým to, že si nečakala až tak dlho.. 🙂
moni naaaaaaaaaaadherna fotecka 😵 😵
titu...link o hladinach hcg...podla toho fakt dvojky 😉
jonky no ved prave 😅 😅
ja netusim hladin HCG, ja som si robila len testy a dr mi urobil UTZ, kde uz videl babo. na krv este len idem, ale tie vysledky ja asi ani neuvidim.
titu - moja lááska najväčšieho kalibra 😉
titu ja viem... to ten hore zle pochopil a tebe poslal dve.. že si ho tak mooc prosila za mňa... 😉 😀 😀 😀
preto máš dve hned... 😉

sorry, aj ja gratulujem