icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

gabena1
23. mar 2010

sorry, aj ja gratulujem

gabena1
23. mar 2010

misinn ahoj, ja este oficialna sice nie som, ale dufam ze zajtra mi to doky potrvdi... 🙂

misinn
23. mar 2010

gabena ja to este potrvdene nemam no ked som unho bola pred tyzdnom tak mi povedal ze to vyzera tak ako keby som bola tehotna, ze si mam spravit tehu test a vysli mi pozitivne a aj mi meska mrcha niekolko dni...k doktorovy sa chystam az buduci tyzden myslim ze teraz je este skoro na to aby som sla..

monika0001
autor
23. mar 2010

midsumergirl - pametám si, pametám.. 🙂 A GRATULUJEMMM 😵 😵 😵 😵 😵

Lubi - 😀 😀 ja a milá osôbka? to ma nepoznáš keď sa mi niečo nedarí 😀 😀 😀 😀 😀

a na to, že príde to v tedy ked to budem najmenej čakať... Ja to neviem nečakať 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Zuzkap2 - a ako si to dokázala vzdať to? lebo ja si to vždy poviem a nič z toho.. 😀 😀 😀

gabena1
23. mar 2010

jaaaaj, nevadi, hlavna vec ze si tu...

moncika15
23. mar 2010

ahojte aj ja som novembrovka 🙂

gabena1
23. mar 2010

fíííííííha, ale sa nas tu zislo... 😀 super, kolko nas je vc novembri 😵

lubica69
23. mar 2010

Misin super Už len potvrdiť Vitaj moncika

monika0001
autor
23. mar 2010

tak som si len tak "z brucha" skusila vypočítať že kedy by som mala termín keby teraz čo mi príde mrcha bola už posledná.. a že januárr.. blee...
tak ja teda počkám ešte chvílu a možno to vyjde na moje narodky v marci 😀

misinn
23. mar 2010

je nas tu riadne vela 🙂 🙂

gabena1
23. mar 2010

neboj, no vidis dvojita oslava, ja som so svokrovcami este nestihla oslavit tie svoje, nakolko v den mojich narodenin sme neboli spolu a potom ked sme sa stretli uz som vypit nemohla...

moncika15
23. mar 2010

ahoj lubica 🙂

ja som uplne cerstva tehulka. vcera som robila test a dnes tehu potvrdil dr. 🙂

zuzkap2
23. mar 2010

misinn, vitaj a gratulujem
gabena, je nás tu veľa 😀 ja som to prestala počítať pri 26 ale zišla by sa nám už tabuľka nech máme prehľad
monika, muž má odísť pracovať do UK tak som si tehu teraz nevedela predstaviť

titulienka
23. mar 2010

ahojte babulky mozem sa vas opytat ake ste mali hcg na zaciatku tehu aspon tie co si pametate???

gabena1
23. mar 2010

moncika, jak ti dobre ze mas potvrdene, tebe to ani dlho netrvalo, vcera test a dnes dr. 😀 😀 samozrejme gratulujem,

monika0001
autor
23. mar 2010

zuzi - aha.. tak mám toho môjho poslať preč? 😀 😀 😀 😀 😉

titu - 😀 😀 😀 😀 ja sa táák tešíím..
veď ty máš mimi aj to moje 😉

monika0001
autor
23. mar 2010

baby ako dlho ste sa snažili vy?

lubica69
23. mar 2010

Titu tak to si teda vôbec nepamätám Viem len,že sa zvýšil Veď na gynde ti povedia či to stúpa alebo nie Zuzi to fakt 26?Fu riadne veľa A kedy ti má mm odísť a na ako dlho?

misinn
23. mar 2010

zuzka dakujem, ty si sla kedy k doktorovy? hned ako ti vysiel test pozitivny? asi sa nemusim ponahlat nie?

jonki
23. mar 2010

titu...ja som mala ovulaciu cca 28.2., tehot test 13.3. negat, 18.3. bhcg 310...neviem ci to je OK snad ano, na gyn idem az v piatok

titulienka
23. mar 2010

pytam sa len preto ..lebo ja som dnes bola na bhcg a som 15dpo a mala som 990 😅 😅 zevraj dvojky tak sa chcem troska utesit ze je to normalne aj u jedneho 😀 😀 😀 ..a na usg idem az po velkej noci

lubica69
23. mar 2010

Misinn nemusíš Máš čas Aj keď nič za to nedáš keď pôjdeš hneď Aspoň budeš mať istotu Monika my sme sa necelý rok S prestávkami keďže mm mi chodí na týždňovky takže nie vždy bol cez ovulku doma

monika0001
autor
23. mar 2010

lubi tak to je super.. 😉

monika0001
autor
23. mar 2010

myslím tým to, že si nečakala až tak dlho.. 🙂

titulienka
23. mar 2010

moni naaaaaaaaaaadherna fotecka 😵 😵

jonki
23. mar 2010

titu...link o hladinach hcg...podla toho fakt dvojky 😉

http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...

titulienka
23. mar 2010

jonky no ved prave 😅 😅

me5
23. mar 2010

ja netusim hladin HCG, ja som si robila len testy a dr mi urobil UTZ, kde uz videl babo. na krv este len idem, ale tie vysledky ja asi ani neuvidim.

monika0001
autor
23. mar 2010

titu - moja lááska najväčšieho kalibra 😉
titu ja viem... to ten hore zle pochopil a tebe poslal dve.. že si ho tak mooc prosila za mňa... 😉 😀 😀 😀

monika0001
autor
23. mar 2010

preto máš dve hned... 😉