November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@sofhia haha no som si predstavila úplne vyholeného havkáča ako prekusuje pupočnú šnúru 😀 Asi by mali z neho radosť v nemocnici.
@bamarama82 môj muž je z Prievidze (asi tak 18km od Handlovej). Najskôr sme žili pár rokov v podnájme v Dubnici, potom sme boli v UK a nakoniec sme kúpili byt v Handlovej, keď sa naskytla možnosť za dobré peniažky 🙂 Aj kamarátov máme v Prievidzi, takže ani to nehrozí u nás. Segra mi ponúkala, že aby sme ju doviezli k nim, a že kým porodím tak bude u nich (oni ju so švagrom strašne lúbia 🙂 ), ale ja chcem aby bola doma, keď prídeme z pôrodnice, aby si malého hneď poriadne ovoňala a zvykla si naňho. Inak rozmýšlala som, že by som jej kúpila taký ten štrk na cikanie, že vyskúšame, či sa jej to bude lúbiť 🙂 Asi to aj v sobotu kúpime a začneme ju na to učiť.
baby a akých máte psíkov??? teda akú rasu? 🙂
ahojte kocky, ja som sa az teraz dostala ku PC, riadne ste tu toho popisali od vcera.. 🙂 mnam asi si dam na noc tu krupicu, o ktorej ste tu pisali 😝 mnam 😵 inak baby mna vcera skolila chripka, hrdlo, hlava, k tomu zaha.. no desna noc..tak dnes som len cajickoch s medom a vitaminy 🙂 vcera som bola u Dr., tak mala ma uz 2996 g. - mala bambulka 🙂 ale brusko je este vysoko, tak sa vraj este medzi nas nechysta.. 🙂
ja som chrchlila od nedele do dnes, uz je to lepsie, nos sa uvolnil uz dfychnam normalne a nepraska mi hlava...
havo je taky krizenec, nasla som ho pred 13,5rokmi v lese na brannom cviceni, bol na umretie nohy zlamane, zapal pluc, rozseknuty chrbatik, no hruza, nechodil, tazko dychal, bol na umretie. bola malicka vtedy. a mali sme doma sibirskeho huskyho tak sme psa nechceli, ale nikto fenku nechcel, a ked sme ju dali niekomu na skusku,tak nam ju v noci doniesli ze strasne pisti a nevedia co uz s nou, tak nam ostala nadobro. je strasne vdacna, nepohne sa od cloveka, ale deti nema rada, dlhe roky ani k cudziemu cloveka nesla nedala sa pohladkat, a teraz na starobu uz je pritulna, ale deti to nemusi tak dufam, ze na malu nebude zla.lebo to ju muz prizabije
@mikailla a coze ti je??? ako blbo??
@mikailla dobre mi pocita, som v 37 tyzdni 😀 a uz sa tesim, ked to pride, najradsej by som to mala uz sebou.. len este vybavit tu epi prednasku, lebo bez nej mi ju nepichnu a ja sa veeeelmi bojim bolesti 😅
a tebe co je? inak ja stale nemam ani tvrdnutie bruska, ani ziadne falosne kontrakcie.. nic.. dufam, ze nakoniec nebudem prenasat..
@bamarama82 straasne s tym psikom ☹ ☹ ako ho mohol niekto takto zraneneho vyhodit ☹ strasne mi tvrdne brusko,uz som vysadila magnesium,ale zacala som ho brat zase,ked idem do teplej sprchy tak mi je na prd,vobec nedokazem nic urobit,napriklad vcerajsi nakup v potravinach, som chodila chodzou po 10cm a drahy povedal ze ako kacka.... ☹ a tak vela banalnych veci by som chcela urobit,ako poliat kvety,vyvesit pradlo,ozehlit veci a nevladzem.....
@bamarama82 bože chúďatko, čo si musela vytrpieť ☹ Nechápem ako môžu ľudia ubližovať zvieratkám. Ja by som im to vracala rovnakým dielom. A čo sa malej týka, neboj, nebude jej ubližovať. Treba jej ju dať hneď ovoňať keď prídeš z pôrodnice a vysvetliť jej, že aj ona je vaša. Neboj zvykne si na ňu 🙂 Tá naša má práveže deti strašne rada. Keď sme si ju boli zobrať, tak nám tá pani vravela, že má vnúčika malého a že on sa s ňou vkuse hrá, tak možno preto 🙂
no už som tu zase 🙂 navarené, manžel vypravený do roboty a konečne mi neokupuje pc 😝
@weverka11 to máš este dobru cenu s tou epi,,ja som sa práve dozvedela ze u nás stojí 150e,,a je jedno či je víkend a či cez týžden,,ty más aspon sancu mat ju za 100e,,inak fest to zdrazelo,viem ze kedysi to stálo 2000sk,,tak som tajne dufala ze to tak aj ostalo,,ale žial ☹
tak zajtra sa už ozaj ozajsky chystam oprat tie plienky,,dufam ze vonku bude tak pekne ako dnes,nech to rýchlo preschne a potom môzem zehlit a zehlit 😖
no nachystana uz som, len mala este nie 😀 hladala som nejaku normalnu fotku, ze si ju tu dam, no ale nenasla som.. 😠
@chiarra8 tak nejaku najdi 😉 @bamarama82 - no asi 3-4 dni som takato 😔 v utorok mam stretnutie s mojou porodnou asistentkou tak jej to poviem,som zvedava co mi povie,urcite mi nariadi klud a sprdne ma za magnesium (v UK je zakazany tehotnym )
@mikailla magnezium je zakazane v uk tehotnym??? no ja odpadnem, mne dal moj lekar 3 x 1, a druhy ked som povedala ze mi tvrdne brucho v 27 tt, tak povedal ze aj 5 za den. a to mam dost nizky tlak
@mikailla @bamarama82 mne tento týžden tiez dal ze mam brat magnezium 3x denne,,,slovenský gynekologovia to majú asi oblubené,,mne ani netvrdne brusko, nič mi nie je,,to mi len dal ze mam brat preventivne potom čo mi kontroloval krček maternice,,ze pre istotu,,,,
tiež by ma zaujímalo prečo to je v uk zakázané
@bamarama82 @peha81 mne tiez dala gynekologicka na SR magnesium v 16tt ze mam jest 3x denne. Tu ked vidia tehotnu zenu ani nepredaju magnesium aj keby si to chcela pre muza.... zistovala som len z coho sa sklada magnesium a ze sa ma vysadit 4tyzdne pred porodom inak bude ukludnovat maternicu a moze dojst k tomu,ze sa krcok maternice bude tazsie otvarat ( no ked vam to pred porodom dal doki,mozno to je mylna info ) ale skutocny dovod preco je zakazany magnesium neviem,ked pojdem v utorok sa opytam preco ho nemozem jest...
@mikailla ja ho aj tak pravidelne neberiem, urcite nie 5x, skor tak ked mi stvrdne brucho idem si dat, alebo ked si spomenie nahodou...
baby taka blba otazka, ale aj vy mate take vetry???
joj baby neda sa mi pisat vam osobitne, alebo adresovat vam to...neviem co zas tento hlupy net vymysla 🙄 no nevadi, mne tiez inak dala doktorka vlastne az ta v nemocnici na poradni magnezium, ze mam brat 4 krat denne, ale mne ho dala kvoli tlaku a beriem ho fakt len ked mam zvyseny
@bamarama82 ani nie,,akurat posledne 3dni mam pocit ze musim ist aj 5xdenne na dlhsie na wc-ko 😅 a vždy iba po trošičku 😅 😅
@bamarama82 no uz sa ten net umudril...joj ja ani nie, ja skor mam zapchu 😖 a som rada ked mam nejake vetry 😀
@peha81 tak mu treba doverovat 😉 tu v UK sa ani nekontroluje krcok maternice tak ani nehovoria zene ze je uz bud otvoreny alebo maksi... vela zien(co rodilo von) si mysli ze to doma prehanaju a robia halo zo vsetkeho.... 😖 😖 😖
@bamarama82 - ja som tiez aj napriek predpisu jedla 1x denne .... no s tymi vetrami je to tak ako pises, som rada ze nechodim medzi ludi alebo po navsevach lebo ked mam stiskat v sebe kazdy chvilu ide ma picnut 😅 😅
@bamarama82 😀 😀 😀 ano 😀 😀 😀
ahojte, chcem sa vas opytat, meria a vazi vas doktor babo, ked ste v poradni?

@sofhia tak to mas stastie, moj mm mal take obdobie, ze pes musi ist z domu, strasne cosi, ako mozem dat 14roc.psika prec, to nejde. som myslela ze sa z neho zblaznim. ale uz s aukludnil tak snad to zvladneme. horsie je to, ze ja som cely tyzden sama na vsetko. on si nevie predstavit ako pojdem rano vencit psika a malu necham samu. tak dufam ze prvy tyzden bude u mna mama, potom si vezme volno tyzden muz , a potom dam psicu na tyzden mame, kym sa nejak zabehneme a ona v zime nechce chodit von iba na chvilku, a hlavne nie moc skoro... vydrzi pekne do 11tej. uz je stara tak nevymysla. a potom neviem ci malu nababusim a pojdeme kazde rano von vsetci traja a tak isto poobede alebo ako... bude to zaujimave. horsie bude ked dostane psik hnacku, to je hruza tri kat za noc, to neviem ci necham malu samu alebo ako