November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby aké ste kupovali cumlíky? a na pupčok? lebo všde píšu niečo iné ...
@ponyxx ja len 2 MAM 0+ silikonove, inak kupila som k nim aj obal na dudliky co mam v albume, stal cez 4 eura, som si myslela ze jaky vymakany a je uplne otrasny, podla mna uplna blbost, vobec neni hygienický... a co sa tyka tej odsavačky soplov, ja som kupila tu balonikovu, ale aj tu na vysavač, v noci budem odsavat tou balonikovou, ale ked bude veeeelmi zle, tak aj tou vysavačovou - mne sa to zdá tiez velmi násilné, ale všetky mamičky, čo ju používajú si ju velmi chvalia..
@ponyxx ja zatiaľ som nekupovala žiadny, ale mám jeden NUK čo som dostala v tom balíčku pre tehotné od gynekologičky, nejaké sponzorské letáčiky tam boli a aj tento cumlík, že na dobrý spánok taký z jednej strany plochý ....
no a na pupček idem kúpiť lieh, a také gázové tampony ...
@ponyxx ja cumel zatial žiadny,,mozno dostaneme, lebo po pôrode sa dava v nemocke (aspon u nás) dáky reklamny baliček, že tam je aj daka fľaša, detska kozmetika a čo ja viem čo este,,,a mozno ani nebude chciet cumel,,,segrin malý vôbec nemal cumel,,a ja som si tak aj zvykla,,potom ked som videla aj 2 ročne deti behat s cumlom tak mi to prišlo čudné 😅 ,,,a na pupok sa kupuje zevraj neviem kolko % lieh
neviem čo sa deje u nás na námestí, že tam odpaľujú salvy, ale už mám toho nášho "poseru" hore 🙂 . My máme fenku maďarskej vyžli, ktorá je vonku, ale ako náhle sú niekde delobuchy, tak je schopná vyrvať dvere, len aby sa dostala do vnútra. 😀 Chúďa
jeeej baby, musim sa zas postazovat ☹ mna posledne 3 dni straaasne chytaju krce v nohách - lýtkach ako keby som bola cely den v posilke ☹ ledva sa vlečem...
opúšťam vás, idem niečo ukuchtiť 😉
ja som mavala krce v lytkach tak zo začiatku,,potom bol klud a teraz to znova prislo,,ale iba v noci ked spím,sa na to zobudím a tlačím potom prsty v protismere 😅 fuu,riadny budik to je,,,,ale cez den mam nastastie pokoj,,to mi pripomenulo ze som dnes nemala este magnezium,,idem si hned zobrat 😀
už si idem po tie zemiaky 🙂
no pri sekcii cievkovanie robia automaticky---fuj tajbl je to neprijemne a co som bola svedkom aj bolestive...

@peha81 no v noci to musí byť super 😉 , manžel by mi asi pekne ťukal po čele a zmeral by mi teplotu 😀