icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ponyxx
8. okt 2010

@peha81 no v noci to musí byť super 😉 , manžel by mi asi pekne ťukal po čele a zmeral by mi teplotu 😀

peha81
8. okt 2010

@weverka11 no tak to hned idem trenovať 😀

ponyxx
8. okt 2010

baby aké ste kupovali cumlíky? a na pupčok? lebo všde píšu niečo iné ...

weverka11
8. okt 2010

@ponyxx ja len 2 MAM 0+ silikonove, inak kupila som k nim aj obal na dudliky co mam v albume, stal cez 4 eura, som si myslela ze jaky vymakany a je uplne otrasny, podla mna uplna blbost, vobec neni hygienický... a co sa tyka tej odsavačky soplov, ja som kupila tu balonikovu, ale aj tu na vysavač, v noci budem odsavat tou balonikovou, ale ked bude veeeelmi zle, tak aj tou vysavačovou - mne sa to zdá tiez velmi násilné, ale všetky mamičky, čo ju používajú si ju velmi chvalia..

kraviatko
8. okt 2010

@ponyxx ja zatiaľ som nekupovala žiadny, ale mám jeden NUK čo som dostala v tom balíčku pre tehotné od gynekologičky, nejaké sponzorské letáčiky tam boli a aj tento cumlík, že na dobrý spánok taký z jednej strany plochý ....

no a na pupček idem kúpiť lieh, a také gázové tampony ...

peha81
8. okt 2010

@ponyxx ja cumel zatial žiadny,,mozno dostaneme, lebo po pôrode sa dava v nemocke (aspon u nás) dáky reklamny baliček, že tam je aj daka fľaša, detska kozmetika a čo ja viem čo este,,,a mozno ani nebude chciet cumel,,,segrin malý vôbec nemal cumel,,a ja som si tak aj zvykla,,potom ked som videla aj 2 ročne deti behat s cumlom tak mi to prišlo čudné 😅 ,,,a na pupok sa kupuje zevraj neviem kolko % lieh

ponyxx
8. okt 2010

@weverka11 no veď vravím, že každý podľa gusta. No si len predstav samú seba, keď si chorá a je ti zle a chceš mať kľud a niekto začne niečim lomoziť. Ja vtedy osobne by som zabíjala... 😠

weverka11
8. okt 2010

@ponyxx sak to sa zdá aj mne blbé... ja by som ju ani nekupovala, ale po tej príhode, jak s tým musela kamoska odsavat zvratky z nosa a pusinky som sa naplasila a v návale emocii kupila 😀

ponyxx
8. okt 2010

@peha81 no jeden mám z toho prenatalneho boxu. Chcem si ho pre istotu zobrať do pôrodnice....tak mi napadá, kúpim naň retiazku. Zmenším šancu stratiť ho... 🙂
Na ten pupčok som čítala, že je aj nejaká genciánová masť...

kraviatko
8. okt 2010

@weverka11 však uvidíš či sa to oplatilo, ale čo ja poznám maminky a majú to tak tvrdia že super vec .... síce hlučná ale účinná

ponyxx
8. okt 2010

@weverka11 🙂

kraviatko
8. okt 2010

@ponyxx ja som si kúpila takú krabičku umelú na cumlíky, aby sa mi v nemocnici nepovaľoval len tak po stolíku

peha81
8. okt 2010

@ponyxx to nepoznam,,ja som este nekupovala,,skusim sa popytat v lekarni a uvidim čo odporučia,,,a mozno tiez kupim jeden cumel pre istotu 😲

ponyxx
8. okt 2010

neviem čo sa deje u nás na námestí, že tam odpaľujú salvy, ale už mám toho nášho "poseru" hore 🙂 . My máme fenku maďarskej vyžli, ktorá je vonku, ale ako náhle sú niekde delobuchy, tak je schopná vyrvať dvere, len aby sa dostala do vnútra. 😀 Chúďa

ponyxx
8. okt 2010

@kraviatko ehem, tak krabička, tak aj tú kúpim 😀

weverka11
8. okt 2010

jeeej baby, musim sa zas postazovat ☹ mna posledne 3 dni straaasne chytaju krce v nohách - lýtkach ako keby som bola cely den v posilke ☹ ledva sa vlečem...

ponyxx
8. okt 2010

opúšťam vás, idem niečo ukuchtiť 😉

ponyxx
8. okt 2010

@weverka11 najrýchlejšie na krče v nohách je dať nohu do flexu. Ja mávam krče dosť často tiež, naštastie iba 2x som malá také, čo som musela manžela zobudiť nech mi da nohu do flexu, lebo som ju nedokázala ani vystrieť... 😒

weverka11
8. okt 2010

@ponyxx my sme mali predtym tiez pudlicu, ktoru sme museli na silvestra pravidelne nadrogovat, lebo by asi zinfarktovala, 2 dni bola vzdy v ráji 😀 tejto to jej jedno, aj ked jej za riťou prasknú 😀 táto je úplná salámistka

kraviatko
8. okt 2010

@ponyxx tak nech sa vydarí, ja už mám ukuchtené 🙂

weverka11
8. okt 2010

@ponyxx co je to flex???

peha81
8. okt 2010

@ponyxx jáj daj nejaký typ,ja už neviem čo mam variť a hladam po nete 😕

peha81
8. okt 2010

@kraviatko a čo??

ponyxx
8. okt 2010

@weverka11 to je to, že natiahneš nohu a ťaháš chodidlo, špičku k sebe (prsty), to ti napne lýtko a povolí krč.
@peha81 francúzske zemiaky 🙂 také easy

peha81
8. okt 2010

ja som mavala krce v lytkach tak zo začiatku,,potom bol klud a teraz to znova prislo,,ale iba v noci ked spím,sa na to zobudím a tlačím potom prsty v protismere 😅 fuu,riadny budik to je,,,,ale cez den mam nastastie pokoj,,to mi pripomenulo ze som dnes nemala este magnezium,,idem si hned zobrat 😀

kraviatko
8. okt 2010

@peha81 no klasika polievočka na kyslo fazuľová, a od včera máme ešte kuracie masko na kari a ryža .... žiadne špecialitky....

weverka11
8. okt 2010

@ponyxx jáj to poznám, to robia futbalisti ked dostanú krče 😀 jeden druhému naťahujú 😀 no to robím, ale mne v nich stále tak akosi brní, skorej mam pocit, že to sú žily, lebo tie mavam dost nabehnuté posledné týždne...

ponyxx
8. okt 2010

už si idem po tie zemiaky 🙂

ponyxx
8. okt 2010

@weverka11 fuuha, no tak podkolienočky 🙂

bamarama82
8. okt 2010

no pri sekcii cievkovanie robia automaticky---fuj tajbl je to neprijemne a co som bola svedkom aj bolestive...