November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@weverka11 ja tiez striham ale len svojho havka a muza 😀 nebola som ochotna tolko platit za strihaie tak som si kupila psiu masinu a ficime...
ked budes ako zivnostnicka tak tie odvody a dane atd, tento stat ta tiez pekne ostriha 😒
@weverka11 tak to máš super s tou materskou 🙂 Ja teda budem mať materskú nič moc (ešte mi bude asi úrad práce doplácať do tých 256€) ale tiež by som radšej brala to na rok. A možno im neprejde cez parlament nič, a bude to ako doteraz.
Jéééj ty striháš psíkov? 🙂 Ja strihám len našu Mišičku doma, ale už sa ma ľudia vonku vypytovali, že kde ju dávam strihať, že aká je super ostrihaná. Ale ona pekne drží, tak s ňou nie je problém, ale asi by som sa bála strihať psa niekomu cudziemu, ak by som ho náhodou dohovadila 😀
@bamarama82 tak z toho by mala poistovna asi dobry problem 😒 😒 ja mam tie zoznami po chladnicke alebo v nocnom stoliku,ale denne ich vytahujem a pozeram 😀 😀 no to sa tazko da dohodnut tu v UK je taky bordel vo vsetkom ze az 😉 keby ze mi nechybaju 2 tyzdne mohla som byt zahojena na 9 mes. ☹
@jenta - asi sa im vsetkym vratili chlapi z futbalu tak sa venuju 😀 😀
@bamarama82 zivnost ma moja mama, ja budem akoze brigadne 🙂 to uz je vymyslené 😀 inak ja som dnes strihala brata 😀 a bol nadmieru spokojný, ten uz ani nechodí ku kadernícke 😀
@bamarama82 som zabudla, aj ja strihám môjho chlapa doma 😉 Inak to je fakt sila, čo pýtajú niektorí za ostrihanie psa, to sú pálky. Tolko ani ja neplatím za strihanie 😀 A to máš normálne mašinku na psa??? Ja strihám našu mašinkou, čo ňou strihám aj manžela 🙂 Zatial sa nesťažoval ani jeden, ani druhý 😀
Zeny tak ja Vas berem vsetky ku mne do kadernictva ! mozme rozbehnut biznis 😎 😎 😎 😎 😎
@weverka11 tak bude chudamam cvakat odvody...tiez pouzivas tu istu masinku na muza ako na psika ako jenta??? 😀
@jenta to by ma muz dorazil, psik ma svoju masinku, taku inu, lebo ludska mu to neostriha... je to podla mna strasne vela 17e len za to ze mi psa pobeha masinkou, ziadne strihy, dlhsie kratsie...
@mikailla no to by bolo, keby nam tam hlavne nasi drobci zacali mrncat, ze pockajte pan zakaznik, idem si odkojit dieta, hned vas dostriham... Inak ja som dnes hovorila mojej mame, ze ma nemali nutit robis si obchodku, ze som si mala spravit ucnovku - kadernicku lebo ma to baví a robím to rada a celkom dobre... a nestresovala by som sa teraz v banke 🙄 teda teraz uz nie 😀
@weverka11 ty si riadna šikulka 🙂 Ja som dala našu ostrihať prvý krát do salónu, ale vôbec sa mi nelúbilo, ako jej nechala nožičky a chvostík. Potom som ostala nezamestnaná, tak som si povedala, že šak čo, hádam zvládnem. A odvtedy ju strihám sama a mm povedal, že to má stokrát lepšie, ako keď sme ju dali do salónu 😉
@mikailla no ale to by sme mali celkom od ruky do práce, keď sme každá z iného kúta 😀
@weverka11 moja mam vravi ze mi nemali dat na vyber a mali ma poriadne utlct a donutit studovat nieco ine... a asi ma pravdu
@bamarama82 nie, ja mam origos na psíkov 3 masinky, minuly mesiac mi prisli 2 take fakt profesionalne suprové, ale kedze teraz velmi nestrihám, tak su odlozené, az po porode budem strihat, ked uz bude vsetko ustalene... mama ma aj inu zivnost, takze sa to zvezie 😀 A brata som strihala s normalnou ludskou 🙂
@weverka11 gratulujem, ja to pocuvam velmi casto tuto vetu
@bamarama82 @jenta - biznis uz je,len to ze sme kazda z ineho kuta, nic tooo, zarobime a kupime osobne lietadlo, to nebude potom problem dochadzat do prace 😀 😀
@weverka11 aj môj ma zdrbal v pondelok, že či som neni normálna, že čumím do toho do polnoci 😀 Ale tak musíme si teraz nadbehnúť, lebo potom už nebude tolko času sedieť pri PC 🙂
Inak som sa chcela opýtať, budete niektorá kupovať aj cestovnú postieľku??? Ja by som ju zužitkovala, lebo raz mesačne chodíme na víkend k našim a k segre, ale mm si myslí, že je to zbytočnosť 😖
@bamarama82 no, hlavne ze jemu hrabe z futbalu... mame asi 6 sportovych staníc, z toho na 2 idu 24 hod. denne futb. zapasy a on by to vydrzal pozerat furt... Ale mne hrabe z koníka.... 🙄
@jenta ja budem kupovat len cestovnu, ktora ma tie 2 polohy, takze je aj ako normalna a potom aj ako ohradka, do nej si chcem kupit matracik lebo ten skladaci sa mi nezda velmi vhodny a myslim si ze je mensia, tak nam aspon usetri trosku miesta v byte a tiez ked pojdeme k nasim poskladame a nemusim sa uz starat, kde este zhanat a poziciavat 🙂
@mikailla sak by ma porazilo, keby som sa nemala s kym rozpravat, ved doteraz som v robote rozpravala 10 hodín denne, ani som hubu nezavrela...a moze byt rad, ze tolko nepretelefonujem s kamoskami.... Tak co sa rozculuje, nie??? Veru, keby vedel, co tu niekedy rozoberame, tak by ma asi dorazil 😀 😀
ach ti chlapi furt pindaju ako stare baby...
@weverka11 tak ta tvoja hlaska s chrtom ma donutila sa zodvihnut na wc,lebo som sa zlakla ze mi zas od smiechu uslo 😀 No ved ten moj tiez vkuse ze a co tukas? co pises? a ja ze keby si videl ake blbosti dokazu zeny rozoberat a povie mi "joj ved ja viem uz sa nejdem pytat " 😀 😀 😀
no veru, a nevyhovieš a nevyhovieš 😀
No nič dievčence, idem ja do večných lovíšť, už sa mi písmenká rozmazávajú 😀 Tak dobrú nocku všetkým a zase zajtra 🙂
@weverka11 jooooooooj no akurat sme to pocitali, ze mame 13 sportovych programov, co prevazne davaju futbaaaal 😝 akoze ten futbal to je ina diagnoza...skusil by mi kecat do konika, tak by som mu to rychlo vysvetlila 😀

ja este nespím, ale mm ma uz vyhána 😀