November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ale inak musim povedat,ze stale ked nieco sa mu nepozdava, tak mi povie "napis kamoskam na konik" Minule sa vystrasil z tej ciary pod pupkom co sa robi,ja si ju nevidim tak o nej ani neviem ale on chudak ked viedel aka hruba z dna na den ,ze a to je OK? opytaj sa kamosiek na koniku 😀 😀 alebo podobne situacie...
@majulienka333 no vidis a ja sa teraz pytam mm ze co pozera, lebo odliezol do spalne a ze futbal.... Tak co ho po tom, co robim ja v obyvke 🙄 to je nieco...
zaplat panboh ze my futbal nekukame, ale ked su majstrovstva hokej tak to sa nezamyslam...ale inak sport sa u nas moc nepozera, skoro vobec. zato discovery ano. a potom net-auta. a to neznasam.
davate si niektora odber pupoc.krvi, prave to citam na nete
@weverka11 no klasika 🙄 akoze milujem ked asi treti raz pozera zaznam toho isteho futbalu 😖 sak ked uz vie ako to skonci, naco to zase pozerat...ale v telke aj tak nic nejde, tak nech sa kulturne vyzije 😀
baby musim koncit, lebo este musim ist spravit mm desiatu do roboty, nech nepovie, ze len na konikovi som a na neho nemyslim a idem este do sprchy, zatial papa a dobre sa vyspite
@bamarama82 kebyze to nie je take drahe urcite si dam ☹
@weverka11 papa, dobru 😉
@majulienka333 no ja to planujem financovat z toho prispevku co nam potom vyplatia... len neviem, ako to v skutocnosti je, ci sa odlozi presne ta ista krv co odoberu alebo ako vravela jedna pani, ze je to ofaj, a mas narok na krv rovnakych vlastnosti, ale nik ti nezaruci, ze je to tvoja
@bamarama82 zavidim ze si na tom nefici tvoj muz... u nas sport fici ked ide anglicka liga a vtedy by som ho od zlosti vymenila 😠
K tej pupocnikovej sa Ti vyjadria asi zajtra ked budu hore,uz spominali ze si daju niektore...
Baby idem aj ja hrozne ma chrbat boli (ako vzdy ) dobru nocku papaaaaaaaa
@bamarama82 no hej to som tiez citala, ze aj tak sa to robi, ze nedostanes vlastne tu, ale taku podobnu 😒 mozno ze na poradni kebyze sa spytas doktora tak by ti vedel povedat ako to fici v tej danej nemocnici, aj ked to su asi nejake speci centra ci tak nejak kde je to vlastne ulozene...hmmm 😕
@mikailla dobru 😉
@majulienka333 ja sa obavam toho, ze je to komercna zalezitost, a pravdu ti nik nepovie. snad mi zajtra niekto napise k tomu nieco viac...
@mikailla tak uz aj nocny strazca dava zbohom...
@bamarama82 vcera mi spominala kamoska, kt. rodila v maji tu u nas, ze vraj sobasny list ma byt original, nechcem ta zavadzat, len si to pre istotu skontroluj.... 😉 a neviem 100perc. ci tam mas aj tampony do podprdy a mast na bradavky.
dobré ráno, ako tak pozerám ste toho dosť pokecali, joj kdeže by som ja vydržala do polnoci pri PC 😀
vonku je strašná hmla a zima 😝 , dcéra je v škôlke tak idem čo to poupratovať a skočím do obchodu, lebo dnes musím aj navariť, všetko sme už z chladničky pojedli 🙂 , teda hlavne ja 😀
@kraviatko ahojte dievčence, dnes mi opať závidte 😀 celúúúúúú noc som spala sladkým nerušeným spánkom a vstala som az o deviatej 😀 paráda.... Síce este asi pol hodku pred zaspatím som opať mala strasné pichanie, alebo skor sťahy, alebo čo to bolo pri krču, uplne dole, ale po par opakovaniach to opať prestalo. Ale boli oveľa intenzívnejšie ako predtým, dokonca som sa aj do klbka stiahla a zjojkla.... Hold, už sa to blíži.... Dnes mam na plane velké upratovanie, tak som zvedavá, ked budem vládat tak by som aj nieco uvarila 🙂
@weverka11 no tak ten spánok Ti naozaj závidím 🙂 , ja spím tak akože stále sa prehadzujem z boka na bok 😒 , takže nič moc, aj mňa ráno bolel spodok bruška aj kríže .... no už je to Ok, no ja už som navarila, rýchlovka, kurací perkelt s cestovinou 🙂 , teraz musím ešte skočiť do mesta niečo povybavovať ale sa mi neche ☹ , no nič musím sa obliecť a ísť ....
@weverka11 no však sa nemáš kam ponáhľať... no ja musím ráno vstať a dať dcéru do škôlky a potom sa mi už nechce vliezť do postele, takže čo to porobím aby nebol neporiadok ... však vždy sa niečo nájde 🙂 , no ale už naozaj idem do toho mesta a skočím aj do Lidla, majú tam nejaké vecičky v akcii asi od dnes alebo od zajtra ? neviem, pozriem ... tak zatiaľ čaf 😀
@weverka11 šťastná vyspinkaná osôbka. K výmeru materskej, len také doplnenie...aj keď vo väčšine prípadov je hrubá mzda a vymeriavací základ to isté, tak materská sa ráta zo súčtu vymeriavacieho základu pre nemocenské poistenie za predchádzajúci rok. Ja som to tak teda pochopila, čo sa týka mňa, keďže som bola zamestnaná celý minulý rok. Tie rôzne odchýlky už vôbec nechytám. 😅
dobrééé ránko ženy, dnes som si ale pospinkala, parádne 🙂 aj líčka som mala ružové 🙂
@bamarama82 ja by som chcela zaplatiť tú pupočníkovú krv z toho príspevku pri narodení dieťaťa, len si musím zistiť ako to funguje, ale určite dám vziať tú krv...
kocky, a tie tasky mate uz seriozne aj zbalene? ja som to dala vsetko na kopy, myslim, ze manzel by nerozoznal dupacky od overala, a pod... len neviem ci naozaj uz aj vsetko zbalit. mam taky blby pocit, ze mi klesa brusko.
inak odkedy som na materskej a nesedim cely den v praci za PC , tak si zaklopem, ale boli ma chrbat este menej. sice uvidime co povie, ked sa pustim do velkeho upratovania - sice velkeho v ramci moznosti 😀 asi stylom 30min daco robit, 45 min sediet ci lezat. 🙂
@kraviatko a co zaujimave maju v Lidli?

@jenta Dobruuuuu 😉