November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby koľko máte pripravených látkových plienok? Ja idem práve dať prať a neviem koľko. Mám desať nových a kopu od švagrinky. A pravdu povediac nechce sa mi to prať a potom žehliť všetko 😅
@ponyxx to som si este nezistovala, ale mam pocit ze ano, asi dnes na to mrknem... ja mam opranych a ozehlenych 10 plienok - myslim ze to bude stacit, uvidime... do porodnice beriem 3... idem si tuším spravit kafíčko, alebo zavolam svagrovej, ci na jedno nejde do mesta?? zeby som sa presla?? veru, musim ist zaplatit orange, lebo ma zajtra odpoja - ja som strasnááá na ten orange, hlavne ze prachy mám, ale neni som schopná to zaplatit... musim si zriadit inkaso - to uz hovorim asi rok 😀
normalne mi od včera kleslo bruško, je to celkom fajn, lebo sa mi lepšie dycha 🙂 Ja neviem, ale mam taky pocit ze pojdem rodit pred terminom. Mozno je to len blbý pocit, mozno budem este tyzden prenasat, ale fakt si myslim ze na tatinove meninky 13.11 🙂 uz budeme mat mimi 😝 bol by to pekný dátum 🙂
ahojte babeny, tak vcera ste tu toho riadne popisali 🙂 ja som bola hrozne unavena a normalne som spala celu noc.. to sa mi uz dlho nestalo.. dnes idem na prednasku o EPI, tak sa tesim, ze to budem mat za sebou.. a uz budem len cakat.. ja mam tiez tych latkovych plienok asi 10, hadam to bude stacit.. a doo porodky beriem 3.. co sa tyka mien, ak s vami absolutne suhlasim, ja som mala zamilovanu Saru, vsetci ma odhovorili, tak sme sa s mm dohodli na Lei a uz sa s tym vsetci musia zmierit 🙂
ahojte dievčatá 🙂 možem sa medzi vás pridat? 🙂 ja som už inak pobalená komplet,už len čakám,ale rodit sa mi nechce tak dúfam,že to nepríde tak skoro 😀
@kraviatko to si sikulka,ja varim az poobede ked sa zobudi drahy,tak zatial veget 😀 ja ked mam povedat pravdu,ja si cele tehotenstco kladiem otazku,ako zvladnem tehotenstvo popri jednom dietati.. 😕 s rannymi nevolnostami vstat k nemu,taka unavena sa mu venovat,popri tomu domace prace no mozno ze to je pri druhom tehu ine...? 😅 😅
no dávaš si pekne načas ,keby si bola bližšie tak prídem 😉 ja som sa do toho pustila skor bo mi to trvalo celý týžden a stále tam niečo dokladám 🙂 nechcem riskovat že ma to chytí a potom ten chaos,alebo nedaj bože aby ma manžel balil 😀 ešte mu aj tak musím napísat nejaké inštrukcie ked budem v porodnici aby vedel kde čo doma máme 🙂
Ahojte baby,ja som uz zbalena tyzden ale este stale nieco dokladam 🙂 vcera som sla na nakup a ked som sa vecer vratila chitila ma nejaka nadcha ci co!?ja sa dnes nemozem ani postavit z postele ☹ vcera som bola taka aktivna a dnes sa nevladzem ani pohnut ☹ beriete nejake lieky ked Vam je na nic alebo len cajik ako ja???
mnam palacinky s cokoladou.. to by som mohla kazdy den 😵
@kraviatko ty robis ine chute s tymi palacinkami 😀 aj ja by som si dala a hned spravila, esteze sme mali taky rychly obed hemendex aj s cibulkou. este kym nie je mimi vonku si chcem uzit cibude, cesnaku, fazule a kapusty 😉 aby som potom v pohode vydrzala ked budu vianoce. konecne som dnes spravila na ranajky krupicnu, ste mi robili chute uz neviem od kedy.
ja som zistila, ze mam doma 3 zoznamy co do nemocky, a aj sa v niecom lisia...tak teraz mam byt mudra, tak mi treba, ked som zbierala az prilis vela informacii. 😀
@camilapo ja som si kupila cmulacie bombony, ci ako sa to vola, tie od Dr. Muellera, lebo som si myslela, ze Septolete by bolo OK, ale lekarnicka ma vyviedla z omylu. no mna bolelo dost hrdlo ,ale uz davnejsie. a cajiky pijem stale, s medikom, citronom...alebo aj bez. a do nosa mam alergicky sprej, keby nieco, lebo v lete ma strasne chytila alergia, a alergologicka mi predpisala do oci a do nosa kvapky + sprej, kt. mozu aj tehotne, tak keby nieco mam ten sprej este odlozeny.
a co ti je konkretne?
@ponyxx ja sa tiez chystám darovat pupočníkovú krv, doktor mi povedal, ze to stačí nahlásiť až v nemocnici 🙂 .
Tak vy ste už všetky pobalené, no teda musim sa posnažiť už aj ja 😅. Aj ked mne sa do toho nechce, takto nevidím tašku - nemyslím na porod 😝
@anaj_janka to všetko v porádečku, že náhlásiť v nemocnici. Len otázka znie, že kedy nahlásiť. Oni totiž v "mama a ja" píšu, že o tejto požiadavke musíš informovať vopred, aby personál stihol pripraviť všetko potrebné. 🙂 tak neviem aký vie byť personál promptný. 🙂

@nika147 platí sa ročne tých 49 eur... Možno sa to dá aj na mesačné splátky, to neviem... Ja som najprv tiez chcela dat odobrat, ale potom som si to rozmyslela. 1. aj financie zauradovali a po 2. ked sa stane niečo také, že to to dieťatko potrebuje tak v tej banke sa nájde veľmi podobná krv, z ktorej sa tie bunky použijú. A dokonca som čítala, že čo sa týka použitia tej krvi pre rodinnych prislušnikov alebo aj surodenca, tak to tiez nieje na 100 % ze sa budú zhodovať, už si to percento nepamatám, ale bolo o dosť nižšie... Ja ju chcem dať darovať, to je bezplatné..