icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kraviatko
13. okt 2010

@bonaquaba no tak super 🙂, si šikovná maminka

nika147
13. okt 2010

@ponyxx dúfam, sa to zapne a počká kám tam nebude teplúčko... veď zo začiatku sa aj tak bábo kupká nejakých 5 minut a potom šup do teplej spálničky na masáž a papanie a hajinkať 🙂

nika147
13. okt 2010

@mikailla uvidíme či na zajtra, keď nájdem skriňu, tak kočiar kúpime na ďalší mesiac 🙂 ..hľadám obyčajnú trojdverovú, len všetky čo som našla sú vešiakové a ja potrebujem policovú a nikde som nemohla takú nájsť, až pokiaľ neprišiel leták od jysk a tam som ju videla, tak ideme na zajtra ju kuknúť..

ponyxx
13. okt 2010

@kraviatko hmmm smola s tou chorobou, môj synovec bol tiež často chorý, ten bol týždeň v škôlke a dva doma
@nika147 ono je to ťažko zvaľovať na niekoho vinu, lebo podľa mňa za to môže výrobca, len s tým robia strašné caviky. Teda caviky robi dovozca tých kočíkov na slovensko, nemajú tam asi veľmi zorganizovaných zamestnancov. Kočík som objenávala cez fy. Tomsta s nimi bolo všetko ok.

nika147
13. okt 2010

@ponyxx aha, no tak dúfam, že keď to objednám cez net bude všetko oka, aj keď také niečo objednávať cez net nie je sranda a žiadna lacná záležitosť...

ponyxx
13. okt 2010

@nika147 ja som uštrila penge, ale nie svoje nervy 🙂

mikailla
13. okt 2010

@nika147 tak si davas v jysku vyrobit svoju ? ci maju uz hotovu podla tvojch predstav...tak potom uz len na buduci mesiac,len ze by sme to stihli 😀 lebo ak nie tak ja nebudem mat v com drobca doniest z nemocky,len v rukach 😀 😀

mikailla
13. okt 2010

@letenka vitaj 😀 😀 😀 😀

weverka11
13. okt 2010

jezis, ja som taka rada, ze vsetko taketo zariadovanie a kupovanie mam uz za sebou 😎 manzelovi som sice liezla na nervi uz dva mesiace dopredu, lebo som chcela mat vsetko uz uz, ale teraz som tomu rada 🙂
prave kupujem tie pancuchacky cez net, aspon dvoje kupim aj ciapocku som uz objednala, tak to uz bude vsetko.... 🙂 🙂

ponyxx
13. okt 2010

@nika147 ja mám na také situácie asi šťastie. Všetkým dôjde všetko ok (aj kamoške kočiar z nemecka), len mne debilovy 😅 nie. Priťahujem asi takého problémy 😉

ponyxx
13. okt 2010

ja si musím zajtra zájsť po podprdu do lekárne, od pondelka im tam leží, tak snáď aj zostane 🙂

ponyxx
13. okt 2010

@weverka11 ja mám namiesto pančušiek, také tie dupačkoidné tepláčky. To keď dám na seba tak to mám zajedno 😀

mikailla
13. okt 2010

@weverka11 ja si tiez spokojne od 6 mesiaca sedim ze mam vsetko a ze kocik do konca tehu najdem a teraz nakoniec budem bez 😀 😀 😀

nika147
13. okt 2010

@mikailla nie, našla som tam takú podľa mojich predstáv aj cenovo primeranú a kočiar mi tak až nesúri, veď kde s ňou pôjdem, otázka je, ešte ako sa budem cítiť po pôrode, takže zatiaľ sa nikam netrepem a ked bude treba s ňou ísť napríklad k lekárovi, tak pôjdeme autom a doktorka aj tak príde k nám domov na tú prvú prehliadku, keď prídeme z pôrodnice...

kraviatko
13. okt 2010

@ponyxx no ja som tiež kupovala kočík cez internet, ale nie nový ale po jednom dieťati z Košíc ... a musím povedať že som spokojná, vyzerá úplne ako nový, čo keď som aj pozerala iné tak boli dosť vyblednuté poťahy, i keď to nie je najnovší model dúfam,že bude pri používaní v pohode, potrebovala som taký čo sa mi zmestí do výťahu, a celkom sa mi aj pozdával Neonato reverso sport, vpredu má zdvojené koliesko a má celkom veľkú vaničku...

weverka11
13. okt 2010

ja som sa poučila, čo sa týka kočíka, lebo švagrová kupila kočik, vtedy este na slovenské stál 16000, takze nie lacný a nechali ho zabalený. rozbalili tyzden pred porodom a cela konstrkukcia bola krívá, chvala bohu, jej tu konstrukciu obratom vymenili, ale keby ju nemali v predajni, tak cakajú mesiac na reklamačku 😒

ponyxx
13. okt 2010

@kraviatko no veď píšem, že to môžem mať len ja také šťastie 😝

kraviatko
13. okt 2010

@ponyxx ale nie napríklad ja nakupujem aj vecičky pre dcéru s BB cez internet, a bohužial sa mi stalo, že obrázok nezodpovedal kvalite .... 😒 takže je to taký malý risk 🙂

ponyxx
13. okt 2010

@weverka11 nooo tak, to som já bola o tom pekne poučená a prečítala som si reklamačné podmienky. Krabica nestačila nabrať izbovú teplotu a kočiar aj so všetkými kombináciami bol oskúšaný a ešte v ten deň som volala do firmy 😎

nika147
13. okt 2010

@ponyxx to nič, ja som tiež na niektoré zlé veci asi magnet 🙂 čo sa týka objednávanie cez net, tak nie, ale keď už viem, že toto chcem na 100% , tak sa potom vždy niečo také stane a nakoniec nič z toho 😒

ponyxx
13. okt 2010

no keď sa darí, tak sa darí.... 🙂 aj pri nakupovaní cez net 😉

mikailla
13. okt 2010

Och zeny,tak ja sa idem donutit vypnut laptop,lebo tu zhnijem pri koniku.......!!! ved to je hrozne len co vstanem zapnem pc bezim citat zameskane =choroba 😒 😒 niekto sa lieci na gemblercenie ja sa budem na konika.... idem urobit budik drahemu a pustit sa do varenia ☹ ☹ ☹

sofhia
13. okt 2010

@mikailla pocuj Miska, ale ked ti postavia dom, tak to sa tiez rata ako super pomoc 😀
ja som dostala kocar, aj fusak, aj perinky, aj oblecky trosku, ale vela som ich kupila cez mimibazar, akurat teraz v sobotu som neodolala v tescu ked mali akciu na take super teple dekove overaliky, tak som zobrala ruzovy, a len dufam, ze nebude Adamko ☹ aj ked segra sa smiala,ze ved v pohode....raz som zabludila ze do detskeho bazara a videla tam dupacky za 6 Eur...ze Ok.... inak asi by som mala naratat, ale nechce sa mi tie veci pre mna do nemocky, lebo to teda riadne vyskocilo, a to su veci, ktore sa vsetko "minu". ja som povedala vsetkym - rodine, ze im potom povieme ake plienky budeme chciet, kedze ratam, ze tie plienky najviac pojdu do penazi. nemam ziadnu detsku kozmetiku, drzim sa toho, ze uvidim aku bude mat male pokozku, a bude stacit mozno cista voda.

nika147
13. okt 2010

@mikailla aj ja som na tom takisto 🙂 je to závislosť ten mk a prajem potom dobrú chuť 🙂

letenka
13. okt 2010

no vidim, ze riesite kocik...ja som az do minuleho tyzdna tiez ziaden nemala lebo kamaratka co mi slubil posunut ten svoj si to nakoniec rozmyslela...ale nastastie moj brat mi posunul ten svoj po neterke...ja len teraz rozmyslam aky fusak donho kupit a ci vobec, ci nestaci len nejaka fleesova zavinovacka...ako to budete riesit? 🙂

ponyxx
13. okt 2010

@letenka ja som si pre istotu dokupila aj fusak, ako bude využitý ťažko povedať. čo mali detičky okolo mňa, tak sa fusak využíval na 100 %

nika147
13. okt 2010

@letenka ahoj, my sme dostali dva fusaky, jeden červený a jeden svetlunkohnedý..tak asi tak, dám malú do fusaka a ten ešte prikryjem nejakou dekou a na vrch kočiara ten nánožník, tak my asi tak 🙂

ponyxx
13. okt 2010

@mikailla no to mi pohor, ja teraz vešiam plienky, čo som dala prať ráno 🙂 . Ale stihla som spraviť tu tabuľku výdajov, ktorá ma aj tak vytočila 😀

ponyxx
13. okt 2010

idem ja vonku s tým našim psíčaťom, nech sa poriadne prebehne, lebo už štvrtý deň sa len tak poneviera po záhrade... 😎

nika147
13. okt 2010

my ideme papať a dnes konečne pridám moje tehu foto 🙂