November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla uvidíme či na zajtra, keď nájdem skriňu, tak kočiar kúpime na ďalší mesiac 🙂 ..hľadám obyčajnú trojdverovú, len všetky čo som našla sú vešiakové a ja potrebujem policovú a nikde som nemohla takú nájsť, až pokiaľ neprišiel leták od jysk a tam som ju videla, tak ideme na zajtra ju kuknúť..
@kraviatko hmmm smola s tou chorobou, môj synovec bol tiež často chorý, ten bol týždeň v škôlke a dva doma
@nika147 ono je to ťažko zvaľovať na niekoho vinu, lebo podľa mňa za to môže výrobca, len s tým robia strašné caviky. Teda caviky robi dovozca tých kočíkov na slovensko, nemajú tam asi veľmi zorganizovaných zamestnancov. Kočík som objenávala cez fy. Tomsta s nimi bolo všetko ok.
jezis, ja som taka rada, ze vsetko taketo zariadovanie a kupovanie mam uz za sebou 😎 manzelovi som sice liezla na nervi uz dva mesiace dopredu, lebo som chcela mat vsetko uz uz, ale teraz som tomu rada 🙂
prave kupujem tie pancuchacky cez net, aspon dvoje kupim aj ciapocku som uz objednala, tak to uz bude vsetko.... 🙂 🙂
ja si musím zajtra zájsť po podprdu do lekárne, od pondelka im tam leží, tak snáď aj zostane 🙂
@mikailla nie, našla som tam takú podľa mojich predstáv aj cenovo primeranú a kočiar mi tak až nesúri, veď kde s ňou pôjdem, otázka je, ešte ako sa budem cítiť po pôrode, takže zatiaľ sa nikam netrepem a ked bude treba s ňou ísť napríklad k lekárovi, tak pôjdeme autom a doktorka aj tak príde k nám domov na tú prvú prehliadku, keď prídeme z pôrodnice...
@ponyxx no ja som tiež kupovala kočík cez internet, ale nie nový ale po jednom dieťati z Košíc ... a musím povedať že som spokojná, vyzerá úplne ako nový, čo keď som aj pozerala iné tak boli dosť vyblednuté poťahy, i keď to nie je najnovší model dúfam,že bude pri používaní v pohode, potrebovala som taký čo sa mi zmestí do výťahu, a celkom sa mi aj pozdával Neonato reverso sport, vpredu má zdvojené koliesko a má celkom veľkú vaničku...
ja som sa poučila, čo sa týka kočíka, lebo švagrová kupila kočik, vtedy este na slovenské stál 16000, takze nie lacný a nechali ho zabalený. rozbalili tyzden pred porodom a cela konstrkukcia bola krívá, chvala bohu, jej tu konstrukciu obratom vymenili, ale keby ju nemali v predajni, tak cakajú mesiac na reklamačku 😒
no keď sa darí, tak sa darí.... 🙂 aj pri nakupovaní cez net 😉
Och zeny,tak ja sa idem donutit vypnut laptop,lebo tu zhnijem pri koniku.......!!! ved to je hrozne len co vstanem zapnem pc bezim citat zameskane =choroba 😒 😒 niekto sa lieci na gemblercenie ja sa budem na konika.... idem urobit budik drahemu a pustit sa do varenia ☹ ☹ ☹
@mikailla pocuj Miska, ale ked ti postavia dom, tak to sa tiez rata ako super pomoc 😀
ja som dostala kocar, aj fusak, aj perinky, aj oblecky trosku, ale vela som ich kupila cez mimibazar, akurat teraz v sobotu som neodolala v tescu ked mali akciu na take super teple dekove overaliky, tak som zobrala ruzovy, a len dufam, ze nebude Adamko ☹ aj ked segra sa smiala,ze ved v pohode....raz som zabludila ze do detskeho bazara a videla tam dupacky za 6 Eur...ze Ok.... inak asi by som mala naratat, ale nechce sa mi tie veci pre mna do nemocky, lebo to teda riadne vyskocilo, a to su veci, ktore sa vsetko "minu". ja som povedala vsetkym - rodine, ze im potom povieme ake plienky budeme chciet, kedze ratam, ze tie plienky najviac pojdu do penazi. nemam ziadnu detsku kozmetiku, drzim sa toho, ze uvidim aku bude mat male pokozku, a bude stacit mozno cista voda.
no vidim, ze riesite kocik...ja som az do minuleho tyzdna tiez ziaden nemala lebo kamaratka co mi slubil posunut ten svoj si to nakoniec rozmyslela...ale nastastie moj brat mi posunul ten svoj po neterke...ja len teraz rozmyslam aky fusak donho kupit a ci vobec, ci nestaci len nejaka fleesova zavinovacka...ako to budete riesit? 🙂
idem ja vonku s tým našim psíčaťom, nech sa poriadne prebehne, lebo už štvrtý deň sa len tak poneviera po záhrade... 😎
my ideme papať a dnes konečne pridám moje tehu foto 🙂

@bonaquaba no tak super 🙂, si šikovná maminka