icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
14. okt 2010

@weverka11 tak v to dúfam aj ja, že keď uvidí akú bolesť som prežila - dúfam, tak bude na mňa hrdý a povie mi aká som silná 🙂

nika147
14. okt 2010

ženy, ja vás na chvíľku opúšťam, ideme si zacvičiť 🙂 ..píšte, píšte, aby som mala čo čítať, keď dôjdem 😉

weverka11
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a ja som ho do toho trosku natiahla, sam od seba by nesiel, ale opisaa som mu, ake to bude nadherne, ked nam daju to maličké, ešte také teplučké a slizké a ze si prajem, aby sme tuto chvilu prezivali spolu, tak povedal ze bude pri porode... Ja zas nepotrebujem aby tam bol na tu prvu dobu porodnu, lebo on vobec nevie masirovat, ani nic, tak si to radsej odtrpim sama a potom mu zavolam, nech dojde...

bamarama82
14. okt 2010

@weverka11 tak super ten fusacik, vyzera velmi dobre. skoda ze mam cerveno cierny kocik...brala by som ho super cena. a pani zlata ze ti posle este aj vecicky.ja neviem co si vymyslim ked pride muz preco este nie je fusak objednany.

pepinka79
14. okt 2010

@nika147 jasné zvládnu to neboj sa a budú na nás pyšní ako sme to spolu zvládli 🙂 mne to tam pri prvom chýbalo že som nemala koho držat za ruku a že mi nikto hlavu nedržal...tak toto mi postačí 🙂

pepinka79
14. okt 2010

@nika147 naozaj si to už nepamatám....ale asi áno ale hovorím mna to chytilo večer a to som išla do porodky a celú noc som vzdychala na vzdychačke a nič iné nevnímala....doobeda to ustalo a ja blbá nešla spat,ale došli dalšie baby tak sme kecali bo sme boli všetky prvorodičky tak sme boli vykulené z toho všetkého 🙂 len viem že stále nás kontrolovali aj bábatká v brušku,tak som to nejako už nevnímala či sa hýbe abo nie..
teda mne ked niekto povie že na bolest zabudneš tak to jediné mi ostalo v pamati 🙂 ale tak ja mávam aj silný a bolestivý menzes a to asi preto mi tie bolesti nejdú z hlavy von 😀 a to ked mi dali tabletku na stahovanie maternice to bolo tiež niečo,hned som si pýtala tabletku od bolesti bo som sa krútila jak paragraf a to sa doktor čudoval že ma to tak bolí...no čo už,ja by som tiež bola radšej keby ma to nebolelo...a to ja vydržím vela bolesti....ale verím,že to nebudete mat aké ako ja,že budete mat len pekný zážitok z toho všetkého a teda že tentoraz aj ja 😉

bamarama82
14. okt 2010

co dnes varite??? majonez salat a snicle sa uz robili... ja neviem co uvarit ked podvecer pride muz

pepinka79
14. okt 2010

idem ja robit palacinky nech si pomlsáme 🙂 polievka mrkvovo zemiaková s drobkami je navarená tak čo 🙂

bamarama82
14. okt 2010

@pepinka79 co su to drobky? ja mam polievku urobenu-vyvar s mrkvoua zemiak, plus sliziky musia byt. a druhe neviem co. zeby palacinky? len to bude stary hned za hladny

lennka79
14. okt 2010

Baby boli ste už na prietoky? Aké ste mali hodnoty? neviete aká je tam norma od koľko do koľko je to ok? Ďakujem!

weverka11
14. okt 2010

zienky, ktora ste to robili tu detsku vyzivu z jablk??? poslite mi prosím recept do IP, dakujem 😉

bamarama82
14. okt 2010

@weverka11 oki posielam

bamarama82
14. okt 2010

@lennka79 ja mam 0,62

ponyxx
14. okt 2010

No dievčence teda nudiť ste sa doma nenudili, napísané hojne 🙂 .
Ja som dnes s mm absolvovala sedenie, aby mohol byť mm pri mne počas pôrodu. Na môj údiv ho to celkom uspokojilo, lebo nevedel, čo ho čaká. A teda veľa vecí sa ujasnilo aj mne. Už teraz mu je jasné, že asi pri druhej dobe pôrodnej nebude, ale aspoň vie, čo sa bude diať 🙂
To čo spomínala Sofhia, že sa po EPI lepšie zotavuje, podľa mňa nie je až tak pravda. Doktorka s ktorou sme sedeli vravela, že je to skôr vec ako keby úľavy, že žena necíti už žiadnu bolesť ani psychický tlak a vyplavujú sa endorfíny, ktoré to majú za následok, že sa niektoré baby po pôrode cítia ako keby si fetli rajského plynu 😀 . A určite neodporúčala vstávať z postele po prvý krát sama bez podpory sestričky, telo totiž nie je oddýchnuté a môže aj pekne v hlave zakrútiť. A môže sa stať, že okrem pár štichov dole, bude aj pár štichov na hlave 🙂
joj jaka múdra som zas došla 😅

ponyxx
14. okt 2010

@bamarama82 aj mne aj mne 🙂 pošli prosím receptík na tu výživu

ponyxx
14. okt 2010

@lennka79 ja idem na prietoky budúci týždeň, to sú tie také kde kontrolujú zrelosť placenty a predtým keď mi robili v 32 tt tak som mala 0,61

bamarama82
14. okt 2010

tak mate tam recept, teda skor postup, niekto pridava aj kyselinu citronovu, aj cukor, skoricu, vanilku, ja som dala len trochu kryst. cukru a skoric.cukru, aby nebolo kyslave, ale nie moc, aby nemalo vela cukru babo potom. je velmi dobra, moj muz ju statocne papa.

ponyxx
14. okt 2010

no ja keď práve spomínam na môj posledný pokus o det. výživu, tak si asi jablka dám zamraziť a potom rozmixujem 😀
Všetky pohárky skončili v zákvase 😠

weverka11
14. okt 2010

@bamarama82 dakujeeeem 🙂
inak baby ten salat majonezovy som spravila taaaaaaaaakyyyy dobryyyyyyyy 😀 mnam mnam mnam

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@weverka11 potom prines na kostovku 🙂

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@ponyxx preco nebude mm pri druhej dobe porodnej?

weverka11
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a chces? ja ti vazne porciu donesiem ked mas chut 😀

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@weverka11 teraz som sniclu dojedla, ale mala som k nej ryzu 🙂 este obliect a trasiem na cvicenie..

majulienka333
14. okt 2010

🙂 Pekny den prajem baby, meskam, nestiham ani pomalicky docitat, co vsetko uz sa popisalo 😝 len stale sa niekde poflakujem, vcera som bola na krv, dnes na hematologii, zajtra mam poradnu...tak vzdy mi to az na ten vecer vychadza....no ale robim dnes predsa len tie zemiaky pecene v rure s masielkom a tesim sa jak male deco 😀
@lennka79 mne robili prietoky v 32om tyzdni prvy krat a tam mam hodnoty, 0,71 a 0,54 a pod tym napisane v norme a potom mi robili prietoky pred tyzdnom a pol, tam mam hodnoty 0,69 a 0,59 a tiez v norme 🙂

ponyxx
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a pre istotu , aby ho nemuseli kriesiť 😀 . Ale keď je už taký poučený, tak to možno skúsi a keď to nezvládne nič sa nestane odíde 🙂 . Ale nesľubuje mi to, radšej 😎

weverka11
14. okt 2010

@e.l.i.e.n.k.a no ja dojdem tak tesne presne o stvrtej, lebo musim este stana pockat, koli psovi, aby ju vyvencil

ponyxx
14. okt 2010

Baby mne došla dnes na účet prvá materská 😎

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@ponyxx achaaa 😀 😀 😀 tak to je super, takuto istotu poskytnem aj ja, bo moj nechce byt pocas druhej doby porodnej..

chiarra8
14. okt 2010

@nika147 ahojky, ja som uz bola u pediatra.. zapisala si nas a vraj ked sa mala narodi, mam jej zavolat, ze pridu na prvu kontrolu k nam.. tak som sa celkom ukludnila..

e.l.i.e.n.k.a
14. okt 2010

@ponyxx gratulujem k materskej 🙂 dufam si sa nerozplakala 😀 mne prisiel zatial len vymer..