icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

chiarra8
14. okt 2010

no to je dobra tema.. mozem zahlasit babo do inej poistovne ako sme my dvaja? keby vszp zverejnila v akych su srac..ch pred 30.septembrom, urcite sa odtial odhlasim.. 😠

bamarama82
14. okt 2010

@peha81 tak ja som vo vszp a muz v spolocnej ci ako sa to vola

jenta
14. okt 2010

@chiarra8 môžeš dať poistiť bábo do ktorej koľvek, je to na tebe 🙂
Mne muž povedal, že nech teraz nevymýšlam, tak dáme malého do všzp a uvidíme. Ono bordel majú v každej poisťovni 😒

peha81
14. okt 2010

@bamarama82 ale ono sa to už spojilo sa mi zdá, teda Všeobecná a Spoločná,,tak isto ako Apollo a Dôvera,,,takze obidvaja by ste mali byť v tej istej

bamarama82
14. okt 2010

@peha81 tak to sme kazdy v inej

peha81
14. okt 2010

@bamarama82 no tak to potom nebude Spoločná a Všeobecná,,to som našla ze tieto dve sa spojili 1.1.2010,,,mozno ste si len nestihli vymenit zdravotné preukazy a preto máte kazdý iný,,hm 😕

bamarama82
14. okt 2010

@peha81 no ale aj tak vyhoda ziadna ak dam mimi do dovery kedze tam nie sme ani jeden

bamarama82
14. okt 2010

zle som to napisala vseob a spol sa asi spojili ale aj tak by bolo mimi v inej ak by slo do dovery

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 ano spoločná a všeobecná sa spojili, ale preukazy, čo mala spoločná sa vraj meniť nemusia 🙂

bamarama82
14. okt 2010

tak neviem kam mam malu nahlasit

majulienka333
14. okt 2010

ahoj baby, no ja tiez nahlasim do vseobecnej, tiez sme tam obaja s muzom, tak nebudem nic vymyslat 🙂

bamarama82
14. okt 2010

baby kedy idete 1x do porodnice?

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 ja idem 25.10. na poradňu ku svojej doktorke, na tie stery, a potom mám ísť do pôrodnice asi na prietoky, tak uvidím. Ja som tam bola už na 4D sono, ta aspoň tam nebudem blúdiť 🙂

majulienka333
14. okt 2010

@bamarama82 myslis na tu prvu poradnu v nemocke, alebo ze kedy prvy krat budeme utekat vzhladom k poctu kontrakcii? 😀

bamarama82
14. okt 2010

myslim tu prvu poradnu v nemocke

bamarama82
14. okt 2010

halo vsetci spia??? 😲

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 ja ešte nespím 🙂

bamarama82
14. okt 2010

@jenta a kdeze su vsetky nase novembrove kolegyne????

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 asi boli všetky také unavené z tých dnešných piatich stránok zapísaných, že išli spať 😀 Ja sa tu akurát hrabem v bazáriku a kúpila som dve čiapočky a také pekné dupky 🙂

bamarama82
14. okt 2010

@jenta ale houblens, daj foto...

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 dupky veľ.62 a chlpaté čiapočky 🙂 K jednej čiapke sú pančušky a k druhej rukavičky 😉

bamarama82
14. okt 2010

@jenta zlate... a to od jednej predajkyne?

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 tie dupky a tá chlpatá čiapka s tými rukavičkami sú od jednej a tá čiapka s pančuchami od druhej 🙂 A ešte som teraz objavila hracieho sloníka za 2€. No nekúp to 😀

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 už počujem môjho zajtra, keď mu to poviem 🙄 Zasa bude frflať, že len čo mi prídu peniaze na účet, tak začnem míňať. Ale už som voči tomu imúnna 😀
Takto vyzerá ten sloník

bamarama82
14. okt 2010

@jenta ja som oblecko z bazariku nekupovala lebo ked som si priratala postovne vyslo to skoro ako nove...v tescu maju teraz super zlavy a bodynka som tam kupila tak ako keby z bazariku... ale tu som kupila krasnu zavinovacku flisovu

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 ja som jednu zavinovačku kúpila v Poľsku ešte minulý rok v lete 😀 Druhú mi kúpila moja mama.
Ja som sa dnes dívala na čiapky v Banskej Bystrici v Europe v jednom stánku a že 10€. To mi príde moc dať za vec, z ktorej po chvíli vyrastie. Ja som v Tescu bodynká ani nepozerala, lebo som mala ešte z UK a nakoniec sme tam aj tak ešte išli, tak som si pokúpila tam. Ale minulý týždeň som kúpila tiež dupky a dve mikinky tu v bazáriku a tie sú teda super. Už len ich vyplniť bábatkom 😉

bamarama82
14. okt 2010

@jenta kolko tu stoja take mikinky? ja som ciapky kupila v tescu v akcii tie tensie, a potom mame pozicane nejake hrubsie alebo pletene take klasicke

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 tie mikinky boli jedna za 3€ a druhá za 3.50€. Obidve sú Marks & Spencer a sú také super mäkkučké a teplé (pozri môj album, sú posledné pridané). Koľko vyšli tie čiapky v tescu??? Ja som kúpila dve tenšie, biele, za 1.50€ v jednom e-shope. Mali akciu 1+1 zadarmo a keďže som odtiaľ objednávala aj plienky, tak sa mi to celkom oplatilo. A kuriér mi to doniesol až domov už o dva dni 🙂

bamarama82
14. okt 2010

@jenta ja som tak pri objednani postielky /kedze postovne bolo zdarma/ objednala aj plienky aj podprdu ale tu som vratila. tie ciapocky stali cca 1-2e v tescu, take tenke, aj rukavicky 0,5e tie proti poskriabaniu .
tie mikinky su chutnucke

jenta
14. okt 2010

@bamarama82 tak to je tiež super cena si myslím 🙂 No nič, idem ja búvať. Už ma bola naša psina skontrolovať a zavolať do postele 😀 Tak teda dobrú a hlavne kludnú nocku ti prajem 🙂