November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Dobré ránko, no tuším tu za nás včera večer bojovali len jenta a bamarama 😀 ja som uz o pol desiatej spala ako zarezaná, ale opať som mala pred zaspatím tak do 10 sťahov dosť silných, až ma skrútilo, včera sestrička na predporodnom kurze hovorila, ze to su posličkovia a že tí nastupujú 2-3 týždne pred porodom, tak som zvedavá, lebo už minimálne týžden to mávavam, ale ešte aby som neprenášala 😉 .... Dnes som zasa od pol siestej hore, ale noc som prespala celú... Uz sa teším, ze je piatok, lebo v pondelok mám poradnu a budeme pocuvat srdiecko 😵
Dobré ráno, no ja som u tiež hore, vlastne som skoro nič nespala ☹ , večer som išla o pol desiatej, ale zobudila ma dcéra lebo ju bolel nos, potom o hodinu zase sa jej niečo snívalo, tak som behla do detskej izby čo sa zase deje, až som ju zobrala do našej postele a to som už do rána nič nespala 😝 , ráno ma trocha bolelo brucho ako pri menzese, aj kríže ale som ako dolámaná .... 😒 , takže krásny deň pred mnou ....
no nič pôjdem s ňou do škôlky a skúsim si pospať, len problém je že ja akosi cez deň neviem zaspať, tak uvidíme, či sa mi to podarí ....
Dobre ranko, ja som tiez nic nespala bohviemako, ale nechcela som tu zasa o 3 strasit sama ako vcera ☹ odkedy som doma na materskej tak spim horsie. teda neviem s cim to suvisi. ale vcera v noci som dost nemohla spat kvoli porodu....strach....
teraz rano idem na ocne vysetrenie, strasne sa mi nechce, ale aspon budem vediet, ci budem rodit normalne.
@jenta na tie dve ciapocky, co si kupila - chlpatu aj tu druhu som tiez pozerala 😉 aj som mala chut kupit opat daco ruzove, ale muz s uz durdi, vraj sa u nas sprinceznieva,a co ked nebude Zara ale Adam....tak som sa ovladla a kupila neutralne - cervene a zlto-zel., ale hentie mi tiez padli do oka, vyzeraju super, potom napis ci zodpovedaju. 😉
Dobré ránečko, ja hlásim jedno prebudenie na záchod, po ktorom som asi hodinu nemohla zaspať 😠 . A potom som poslušne vydržala necikať do siedmej. Ale strašne sa prevaľujem na posteli. Malinke sa furt hniezdi. Tak my teda veľkí spáči asi nebudeme 🙄 .
Baby máte už všetky kojenecké podprdy? Ja som si včera jednu kúpila a je mi malá. ☹ Kúpila som ju v lekárni za 23, cena dohodou 🙂 Má ráz športovej podprdy.
Jo a ta podprda je M-ko 🙂
@ponyxx no to je škoda že je ti malá,inak pekná,bo po porode budeš mat prsia ešte vačšie ked sa nalejú tak treba kúpit vačšiu 🙂 inak ja som podprdu riešila lacným nákupom bo aj pri prvom bábatku som kojeneckú nosila velmi krátko a potom normálne... 🙂
ked sa hniezdi tak aspon vieš že tam je a je v poriadku 😉 aj ked priznávam niekedy to dost bolí 🙂
@pepinka79 nastastie nestresujem vela, akurat vcera som spravila chybu, ze som vecer citala kratku porodnu story, kt. sa odohrala u nas v nemocke, zial , ma tu na nete dost zlu povest. preto seriozne rozmyslam nad tym, aj ked sa mi do toho nechce, pripadne vyvolat porod....vela lekarov je tu takych, ze by som ich nechcela zazit pri porode.
takto cez den som kludna, ale ta noc... ☹
@ponyxx super vyzera ta podprda, neda sa vymenit?
ja som kupila take co nie su velmi pekne, ale su origos na kojenie z 2ruky, vraj nenosene, aj tak vyzeraju....ja celkovo neznasam podprdy a doma ich nenosim, tak si neviem predstavit byt stale navlecena v niecom.
Keď je nestrelím, tak si ju nechám, lebo je veľmi príjemná a na doma je jedno či je alebo nie je kojenecká 🙂
@ponyxx vydrž moja vydrž ,už to máš za prá a uvidíš ako sa ti potom ulavý 🙂 a ponadávaj si teraz bo ked sa to narodí tak už to bude horšie,si ja musím niekedy dobre kúsat do jazyka aj tak mi to uletelo a potom moj 3 ročný syn všetko krásne rozprával v čakárni u lekárky 😒 už nenadávam 🙂
@sofhia v každej nemocke sa určite udialo aj dobré aj zlé,ale netreba to čítat a kor pred porodom 🙂 ty sa musíš len pozitívne naladovat a večer sa radšej rozprávaj s bábatkom že ako sa na neho tešíš a uvidíš budeš sa cítit aj ty lepšie 🙂
no ja tiež neznášam podprdy ale po porode ju nosit budeme vo dne v noci bo ti s prs vyteká stále mliečko takže by si mala stále mokré pyžamo abo tričko 😒
dobré ránko žienky, my sme včera boli cvičiť, bolo super 🙂 ...potom sme s manželom boli kúpiť konečne tú skriňu pre našu hviezdičku 🙂 a skladali sme ju do večera do desiatej, ale už stojí a ja z nej veeeeľmi teším 🙂

@jenta dobru, ja si musim ist este vyfenovat vlasy bo som ako vodnik a spat sa dostanem asi o hodinu.