icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bamarama82
14. okt 2010

@jenta dobru, ja si musim ist este vyfenovat vlasy bo som ako vodnik a spat sa dostanem asi o hodinu.

weverka11
15. okt 2010

Dobré ránko, no tuším tu za nás včera večer bojovali len jenta a bamarama 😀 ja som uz o pol desiatej spala ako zarezaná, ale opať som mala pred zaspatím tak do 10 sťahov dosť silných, až ma skrútilo, včera sestrička na predporodnom kurze hovorila, ze to su posličkovia a že tí nastupujú 2-3 týždne pred porodom, tak som zvedavá, lebo už minimálne týžden to mávavam, ale ešte aby som neprenášala 😉 .... Dnes som zasa od pol siestej hore, ale noc som prespala celú... Uz sa teším, ze je piatok, lebo v pondelok mám poradnu a budeme pocuvat srdiecko 😵

kraviatko
15. okt 2010

Dobré ráno, no ja som u tiež hore, vlastne som skoro nič nespala ☹ , večer som išla o pol desiatej, ale zobudila ma dcéra lebo ju bolel nos, potom o hodinu zase sa jej niečo snívalo, tak som behla do detskej izby čo sa zase deje, až som ju zobrala do našej postele a to som už do rána nič nespala 😝 , ráno ma trocha bolelo brucho ako pri menzese, aj kríže ale som ako dolámaná .... 😒 , takže krásny deň pred mnou ....
no nič pôjdem s ňou do škôlky a skúsim si pospať, len problém je že ja akosi cez deň neviem zaspať, tak uvidíme, či sa mi to podarí ....

sofhia
15. okt 2010

Dobre ranko, ja som tiez nic nespala bohviemako, ale nechcela som tu zasa o 3 strasit sama ako vcera ☹ odkedy som doma na materskej tak spim horsie. teda neviem s cim to suvisi. ale vcera v noci som dost nemohla spat kvoli porodu....strach....
teraz rano idem na ocne vysetrenie, strasne sa mi nechce, ale aspon budem vediet, ci budem rodit normalne.

sofhia
15. okt 2010

@jenta na tie dve ciapocky, co si kupila - chlpatu aj tu druhu som tiez pozerala 😉 aj som mala chut kupit opat daco ruzove, ale muz s uz durdi, vraj sa u nas sprinceznieva,a co ked nebude Zara ale Adam....tak som sa ovladla a kupila neutralne - cervene a zlto-zel., ale hentie mi tiez padli do oka, vyzeraju super, potom napis ci zodpovedaju. 😉

pepinka79
15. okt 2010

@weverka11 neboj sa,aj ja mávam poslíčkov a dlho už mesiac a vidíš nerodím 🙂 hlavne chod skorej spávat neponocuj,bo kontrakcie zvačša chodia večer a nepi už kofeín 🙂 ako bolo na cvičení?
jáj aj ja sa teším na pondelok tiež budem po dlhej dobe počut srdiečko 🙂

pepinka79
15. okt 2010

@sofhia neboj sa zvládneš to ako my všetky ,nestresuj sa bo bábatko to cíti a som čítala že može dostat stres pri porode...tak ho pekne ukludnuj že všetko spolu zvládnete a bude to krásne 🙂

ponyxx
15. okt 2010

Dobré ránečko, ja hlásim jedno prebudenie na záchod, po ktorom som asi hodinu nemohla zaspať 😠 . A potom som poslušne vydržala necikať do siedmej. Ale strašne sa prevaľujem na posteli. Malinke sa furt hniezdi. Tak my teda veľkí spáči asi nebudeme 🙄 .

Baby máte už všetky kojenecké podprdy? Ja som si včera jednu kúpila a je mi malá. ☹ Kúpila som ju v lekárni za 23, cena dohodou 🙂 Má ráz športovej podprdy.

ponyxx
15. okt 2010

Jo a ta podprda je M-ko 🙂

pepinka79
15. okt 2010

@ponyxx no to je škoda že je ti malá,inak pekná,bo po porode budeš mat prsia ešte vačšie ked sa nalejú tak treba kúpit vačšiu 🙂 inak ja som podprdu riešila lacným nákupom bo aj pri prvom bábatku som kojeneckú nosila velmi krátko a potom normálne... 🙂
ked sa hniezdi tak aspon vieš že tam je a je v poriadku 😉 aj ked priznávam niekedy to dost bolí 🙂

ponyxx
15. okt 2010

@pepinka79 veď to , že bolí..som večer hýkala a syčala.... 😖 . Som povedala, že keby nebolo moje, tak si aj ponadávam 🙂

sofhia
15. okt 2010

@pepinka79 nastastie nestresujem vela, akurat vcera som spravila chybu, ze som vecer citala kratku porodnu story, kt. sa odohrala u nas v nemocke, zial , ma tu na nete dost zlu povest. preto seriozne rozmyslam nad tym, aj ked sa mi do toho nechce, pripadne vyvolat porod....vela lekarov je tu takych, ze by som ich nechcela zazit pri porode.
takto cez den som kludna, ale ta noc... ☹

@ponyxx super vyzera ta podprda, neda sa vymenit?
ja som kupila take co nie su velmi pekne, ale su origos na kojenie z 2ruky, vraj nenosene, aj tak vyzeraju....ja celkovo neznasam podprdy a doma ich nenosim, tak si neviem predstavit byt stale navlecena v niecom.

ponyxx
15. okt 2010

@sofhia nemajú momentálne väčšie ☹ . Ešte minulý týždeň mali aj L-ko a včera ani kus.

sofhia
15. okt 2010

@ponyxx neda sa to dako riesit s tou predajnou ? ze by ti doobjednali, alebo ze ked dostanu ti zavolaju, lebo zasa 23 Eur nie je malo, vzhladom k niecomu, co nebudes nosit

ponyxx
15. okt 2010

Keď je nestrelím, tak si ju nechám, lebo je veľmi príjemná a na doma je jedno či je alebo nie je kojenecká 🙂

ponyxx
15. okt 2010

@sofhia pre mna je 23€ za podprdu smiešna cena, lebo s mojim podprsím nekúpim podpiru pod 30€

pepinka79
15. okt 2010

@ponyxx vydrž moja vydrž ,už to máš za prá a uvidíš ako sa ti potom ulavý 🙂 a ponadávaj si teraz bo ked sa to narodí tak už to bude horšie,si ja musím niekedy dobre kúsat do jazyka aj tak mi to uletelo a potom moj 3 ročný syn všetko krásne rozprával v čakárni u lekárky 😒 už nenadávam 🙂

sofhia
15. okt 2010

@ponyxx nie, tak som to nemyslela, lebo ta cena je normal v pripade, ze ju budes nosit. ak ju vynosis potom, tak je to uplne OK.

ponyxx
15. okt 2010

@pepinka79 učenlivé chlapča 😀

pepinka79
15. okt 2010

@sofhia v každej nemocke sa určite udialo aj dobré aj zlé,ale netreba to čítat a kor pred porodom 🙂 ty sa musíš len pozitívne naladovat a večer sa radšej rozprávaj s bábatkom že ako sa na neho tešíš a uvidíš budeš sa cítit aj ty lepšie 🙂
no ja tiež neznášam podprdy ale po porode ju nosit budeme vo dne v noci bo ti s prs vyteká stále mliečko takže by si mala stále mokré pyžamo abo tričko 😒

ponyxx
15. okt 2010

@sofhia aj by som to s tou výmenou skúsila, len sa mi tam dnes táááák nechce. Vonku je tak škaredo u nás. Vydržia do pondelka, že ?

pepinka79
15. okt 2010

@ponyxx my hovor,ved celá mama 😎 neviem čo dnes navarit ved stále len varím a stále to všetci jedia... 🙂

ponyxx
15. okt 2010

@pepinka79 my sme mali včera granatiersky, ale svokrovi sa nejak usypalo cesnaku, taaak som mala cestovinu s vajičkom ☹

pepinka79
15. okt 2010

@ponyxx jéjda to je skvelý nápad to som dávno nemala a neni možné že som aj na totok jedlo zabudla bo to zbožnujem 😀 ajaj škoda,cestovina s vajcom teda dost biedne,krupica ved ty máš papat ako královná 😉
ja dávam len cibulu do toho tak precesnakovanie nehrozí 😀

ponyxx
15. okt 2010

@pepinka79 no keby som ho robila ja, tak je tiež na cibuli, len ich kuchyňa je postavená na cesnaku 🙂 A ešte som aj sprda dostala, že tam toho cesnaku veľa neni. Pohľad do hrnca hovoril niečo iné a dať si na noc konskú dávku cesnaku by pre mňa znamenalo uhorenie na pálenie záhy 😝

nika147
15. okt 2010

dobré ránko žienky, my sme včera boli cvičiť, bolo super 🙂 ...potom sme s manželom boli kúpiť konečne tú skriňu pre našu hviezdičku 🙂 a skladali sme ju do večera do desiatej, ale už stojí a ja z nej veeeeľmi teším 🙂

ponyxx
15. okt 2010

@nika147 jeej cvičenie 🙂 . Ja som sa pokúšala nájsť nejakú prípravu na pôrod u nás v meste a v materskom centre ho majú raz za mesiac..sú oni normálni? totálne ma vytočili, lebo do blavy sa mi trepať teda nechce, lebo to mám pol dňa v kely 😠

pepinka79
15. okt 2010

@ponyxx teda to je podpora čo máš doma 🙂 ja cesnak vobec nemusím 😝 a to pálenie záhy to poznám to mávam na štastie len po chlebe,ked si dám ráno chlieb tak o piatej večer dostanem záhu a potom len cuckám malox 😖 naštastie ten zabeire 🙂

@nika147 no teda tak to je super už len ju napratat vecami 🙂

nika147
15. okt 2010

@ponyxx tak to máte blbé, že až do Blavy a len raz do mesiaca????? ...my to máme každý štvrtok 🙂 ale možno niečo nájdeš na nete...aj niejaké videá si myslím...

nika147
15. okt 2010

@pepinka79 nooo, práve sme doraňajkovali, ešte som vás chcela prečítať a chystám sa na napratanie tej skrine 🙂