November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
caute kočky,,tak som sa k vám prisla naranajkovať 🙂 a pomedzi to robím karfiol,,boze ja to tak nerada robím,,no ale neurobím manželovi radosť? 🙂 u nás dnes krásne slnečno 😎 ,,som zvedavá dokedy to vydrží kedze u vás je škaredo
a niekto sa tu pýtal ze kedy prvýkrát do nemocnice,,,,u nás sa zevraj nemusí,,ja iba prídem na finiš,,rovno vtedy urobia kontrolné merania a môzme ist na to 😀
@e.l.i.e.n.k.a no moje plienky boli dva dni na sušiaku a dnes by sa ich patrilo aj požehliť a pripraviť do tašky 😀
@e.l.i.e.n.k.a vies co, ked pozeram ako je hnusne, tak by mi aj tak pradlo neschlo, takze fakt asi len tu postielku dorobim...
@peha81 ja neznasam obalovat a vyprazat karfioool! preto ho ja papám iba ovarený a osolený 🙂 ale manzelovi tiez vzdy musím robit vyprázaný 😝
@e.l.i.e.n.k.a no asi preto na mna chodili nazerat bo také volačo asi ešte nevideli 😀 šak raz tam nebol nikto a zrazu ich tam bolo ale desat aj z iných oddelení,neviem čo také zvláštne videli.... 😉
teda tak mne obalovanie karfiolu nevadí,bo ho zbožnujem 😀 zato ked mám obalit šnicle čo má rád manžel😖 ale ja dnes robím ten granatier a možno si aj urobím játra na štave s tarhonou 😀
@weverka11 ty brdo to trenujete riadne, az takto ? ze normalne cvicite dychanie. ja idem dnes prvykrat, tak som zvedava. ta pani, co to ma trvala na 12 hodinach, co uz nestiham ani nahodou.
tie detske bazary su super vec, ja teraz cakam na vydrazeny kolotoc a vak na spanie a este chcem niekde lacno dostat hraciu deku. videla som paradne drahsie, novsie, ale nechcem do toho vela vrazat, lebo drobca to vraj bavi dake 3 mesiace, kamoskyna 4 mes. mala je uz na to velka. ☹
ja som dnes mala tiez v plane odvykacku od konika a chudak psik caka kym vas docitam co ste rano popisali kym pojdeme von...takze zas som sa nepremohla...
@peha81 😀 jeeeej aj ja dnes robim vyprazany karfiol....ale len pre seba, moj muz sa tvari na karfiol skaredo 😕 ale ja ho zboznujem, sice tiez neznasam obalovanie karfiolu 😖 , ale teda co neurobim pre dobry pocit v zaludku, si spravim k nemu zmiakovu kasu...to by som fakt mohla jest kazdy deeeeeeen 😎
@e.l.i.e.n.k.a no neviem či ľahko dokúpim, bože som včera pobehala 6 lekárni, lebo som potrebovala pre dcéru preventan junior a som sa tak informatívne pýtala na tieto klobúčiky, tak v každej mali iného výrobcu, väčšinou veľkosť L, hlavne tie najdrahšie od avent, a medela .... 😒 , takže dúfam, že mi nebudú treba, lebo si neviem predstaviť behať toho môjho po lekárňach a obzerať že aké by mi asi boli dobré ... 😀
@majulienka333 joj aj ja mám rada karfiol, no radšej ho mám surový ako vyprážaný ... chutí ako kareláb 😀 mňam
ja dnes nevarím, ešte mám čosi od včera v chladničke a večer urobím pizzu... takže mám dnes "variace" voľno až do večera 😀
@bamarama82 daj daku fotku psika 😉 inak s tym zavislactvom na MK je to hruza, lebo ja sa snazim k niecomu dokopat, a vdaka vam sa mi taaaak nechce...
@sofhia ved ja som vsetko taketo kupila v bazarikoch, lebo tiez ked som pozerala tie ceny ma skoro prekotilo. A vsetko vyzera ako novééé 🙂 ved pozri ku mne do albumu... Aj som to mala na plane popredavat, ale kedze svagrova je tehu, tak este nieco vyuziju oni a potom to vsetko predám za par šupiek, lebo druhé bábo neplánujeme, nebudem to skladovat...
@weverka11 mrknem to v tom albume, no ved nad tym si aj ja lamem hlavu, co a ci odkladat, alebo rovno predavat, aj co sa tyka tehotenskych veci tak rozmyslam, totiz kupila som si nechtiac par vacsich cisel este v lete, ci pred letom, som si myslela, ze priberem viac, resp. budem potrebovat vacsie cislo, a nastastie nie, tak tiez mam dilemu, ci to rovno zacat predavat...skusat predat, kym sa da, alebo odkladat. no baby veci budem odkladat pre sestru, aj ked babo zatial nehrozi, a mame domcek, tak dake miesto sa najde, a druhe by som teoreticky aj chcela, ale uvidime ako budu peniazky, a ako sa nam bude darit s jednym.
a vy uz viete, ze vam jedno staci? ved ste taki mladi 🙂
@kraviatko ja aj surovy, aj ked je len obvareny, aj na vsetky sposoby 😀 ale teda akoze ani pizzou by som nepohrdla...len teda kto by mi ju spravil 😖 spravila by som si teda aj sama, lenze nechce sa mi natahovat s cestom a potom to este piect a treba mi zehlit 😖 uz je to fakt vazny stav...ale namiesto toho mam vylozene nohy a kwasim a citam si konika 😅
@majulienka333 no asi si ma inspirovala s tym zehlenim, plienky cakaju uz 2. den...ale caka aj borsc na uvarenie, o 2 mam byt na cvicenie, tak som zvedava co nakoniec stihnem. 🙂
@pepinka79 no to môzem,,dufam že nebudem z toho vyvalená, že čo ma tam čaká 😀
@majulienka333 no u nás presne naopak,,u nás sa na karfiol škaredo tvárim ja a pritom manželove oblubené jedlo,,tak mu ho doprajem aspon 2x do roka 🙂 ..hh, ja som zemiakovú kašu urobila včera, bo dnes by sa mi nechcelo aj to aj to,,som sa psychicky pripravovala na ten karfiol 😀
@weverka11 čo ty vieš,,,možno sa pritrafí aj druhé,,a potom znova hor sa na nakupovanie 😉
@sofhia nooo ja som najprv sa mesiac odhodlavala kym som vsetky vecicky poprala a teraz sa uz druhy den odhodlavam to pozehlit 😖 ale ked stale na to pozriem, povzdychnem si...a tam to skonci 😀 ale dnes uz vazne musim 😅 len este si citam aj o tom odoberani pupocnikovej krvi, tak teraz hned vazne nemozem 😀
@peha81 tak to u nas sa muz psychicky pripravuje na to ze bude karfiol...ale spravim mu nieco ine, obed bude mat aj tak v robote, tak na veceru mozno zriesim palacinky, ktore zase ja nemusim vobec 😝
@pepinka79 asi tie tvoje podmanive oci 😀 zhulene 😀
@ponyxx skoro, ako moj scenar 😀 po dvoch dnoch ich zehlim a uz chcem aj tasku napratat, nech mi len doklady uz chybaju 🙂 nevybrala si sa do mesta na langos? 🙂
@pepinka79 @sofhia no zatial sme s manzelom rozhodnutí, ze ked bude maličké zdravucké a v poriadku, tak druhé zatial dlho v plane nebude. Mozno ked budem mat 35-40, tak si spravíme radosť babatkom 🙂 ale nikdy nevieš.... No a desať rokov vecicky odkladat nebudem, potom kupim novučké 😀....
Inak tak som rada, ze som zacala robit tu postielku!!!! Vybalila som matrac a ten tááááák smrdííííííí, ako chemikaliami 🙄 😖 dufam, ze vypachne nez prideme z porodky s maličkým, idem ešte vybaliť paplonika a poduštičku, dufam, ze tie tak strasne smrdiet nebudú.... bleeee 😖
Inak dotaz: mam kokosovo molitanovo pohankovy matrac. z jednej strany je ta pohanka... Akou stranou ho mam dat pre babatko??? mne sa zdá tá pohánková strana taka neprijemna..Na navode to nieje napisane. Tusim mi to aj hovorili, ale zabudla som...
@e.l.i.e.n.k.a hej oči ale všetci pozerali medzi nohy 😀

@weverka11 nestras 😀 ja sa tam urcite dotrepem!!! 🙂
to si ma nepotesila, ze je tam tak hnusno, neznasam taketo dusickove pocasie, dufam, ze aspon nechuci, bo musim do mesta 😒 neper, len si dorob postielku, budes mat z nej radost 🙂
@ponyxx ja som sa zbalila vcera, ale este mi stale par veci chyba..dnes plienkujem 🙂