November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@majulienka333 no čo som ja počula tak u nás v pôrodke vždy po večery dávaju ževraj dáku maškrtu,,že sa mám tešiť,,teda najčastejšie puding s piškotami alebo dáky koláčik,,,takže mna budú dopovať hned v pôrodke 😀 a že celkom dobre tam varia, na to že to je nemocnica,,tak som zvedavá
hm,,urobili ste mi chut s tou krupicou,,asi si ju idem tiež uvariť,,ale ja so škoricou a cukrom,,granko nemusí byť,,mnam,,idem na to 😀
@kraviatko aky bol kolacik? tiez mi na neho liezli oci, robil ho ten chalan zo Smola a hrusky, ze? 🙂
tak som zase slamená vdova ☹ dosiel domov, najedol sa a juchúúúúú na trening 😒 a dnes mam akusi zdeptanu naladu, tak by som bola rada, keby bol doma a troska sme sa potulili a pomuckali 🙂 este ze mam toho psa, idem ju zobudit a trosku sa snou poceconit 😀 ona sa rada cecká, ale nemusela by tak olizovat, lebo to neznásam, ked ma pes olizuje...
Na tv Doma je o tehotenskej mode, a o pristupe oteckov k babatkam a tehotenstvu 🙂 je to trosku trapné, ale sak co budem pozerat...
@majulienka333 radšej počkaj, ja som rada, že vôbec dýcham...aj to mám pocit, že už nevládzem 😀
a ešte k tomu všetkému som taká nevyspatá..môj milovaný mužíček v noci neskutočne chrápal a ja neviem zaspať ☹ poradte čo urobiť s ním aby mi v noci nechrápal, aj ja sa chcem už v noci vyspať 😒
@e.l.i.e.n.k.a , ´áno ten, no mne chutí, aj dcére, dali sme naň šľahačku a čokoládovú polevu .... 😀 mňam, sme si pochutili 🙂
kočky kde ste všetky 😕 😕 😕
ja som tu na chvilku, ale zda sa mi, ze nik iny, tusim sa vsetci venuju manzelikom, ci sa zbavuju zavislosti od MK 😉
dnes som bola prvykrat na predporodnej priprave, ale...uprimne som sklamana. bola to smola / ano dnes mam trosku den blbec ☹ , aspon ze borsc sa mi podaril /, totiz prave dnes to musela filmovat miestna televizia, a nik si cvicenie nemohol nahradit na bud. tyzden, tak sme cvicili 5 min na fitloptach cviky na chrbat, potom asi 2 min macacie chrbaty na podlozkach a bavili sa 30 min kedy ist do nemocky....jaaj Wewerka, a Elienka, ako vam v dobrom zavidim, ze sa ucite to dychanie 😠 aj ja chcem
@sofhia mam jednu hrubú a zhánam iba taku tenšiu flísovú,,wewerka mi dala aj jeden link kde majú pekné deky,,tak uz som si aj vybrala jednu,,len chcem skocit este v pondelok do mesta kuknut tam a ked nebudu mat tak objednavam,,,a na bazariku kadeco-deky, mikiny, overaly,,uz som aj jeden kupila,,akurat dnes mi dosiel,,a len tak kadečo zo zvedavosti, ze co by sme potrebovali este ak ma daco uputa
@weverka11 @kraviatko zaspáva na chrbte, ale ono nič nepomáha, aj keď ho budím, alebo už sme aj vyskúšali tie nálepky na nos, no tak zo začiatku to trocha pomohlo, uvidím dnes večer, keď nič nepomôže, tak som sa mu vyhrozila, že ho chytím za nos a on sa bude musieť prebudiť, tak má strach ísť spať 😀
..žienky, trápi ma jedna vec, čo to môže znamenať, keď poobede som mala bolesti, v krížoch a prechádzali mi až do podbruška ako keby som mala dostať menštruáciu, bolesť potom ustúpila a o pol hodinu zasa a potom nič a až teraz večer ma to chytilo v tescu, keď sme boli s manželom na nákup...chcela by som aby tam bambulka ešte vydržala týždeň...
havinova fotka je tam kde aj svadobna... a mladi nie sme, 30-28, ale dakujeme ze vyzerame mlado.
@sofhia @peha81 my niečo hovorte o tom bazáriku. Včera som, že len tak nakuknem, a hneď som kúpila čiapky, dupky a takého naťahovacieho hracieho sloníka 😀 Som to ráno hovorila mm a ten len prevrátil očami 😀
Jáááj baby ja som sa dnes nezastavila od deviatej do jednej, som upratovala. Ale na počudovanie ma to celkom bavilo dnes 😉 Už mi ostalo len povysávať a umyť podlahy, ale to sa mi už nechcelo.
Poobede sme boli kúpiť naušničky, bo zajtra ideme krstiť švagrovu dcérku - ideme za krstných 🙂 Tak sa tešákujem 🙂
nooo, mám taký pocit, že dnes ste všetké pri svojich miláčikoch 🙂 tak aj ja idu 🙂 ...zatiaľ papa

@pepinka79 mozno ti dolu spadli zrenicky! 😀