icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

peha81
15. okt 2010

@jenta veď toto,,ale zas kebyže to nechám na ňom tak náš malý chodí asi do pol roka v dvoch dupkách 😀 ,,,jáj idem este mrknút bazárik,,nejako ma to dnes chytilo

jenta
15. okt 2010

@peha81 tak ti prajem úspešný lov 😉 Ja pojdem asi už spať za chvílu, bo zajtra o siedmej budíček. Tak prajem pak dobrú nocku 🙂

peha81
15. okt 2010

@jenta uhm,,díky,,ja ešte čakám na mm,,príde tak za 10-15minút,,a potom už tiež pôjdem,,,dobrú

matkoj
15. okt 2010

Caute babenky,prosim vas mate niektora uz take stavy ako ja?Dnes rano uz od 4tej hod.silne bolesti ako na menzes,po hodke to preslo do krizov a cez den nic.Neriesila som to s nemocnicou,lebo som si myslela ze to zas poslicek iba,ale uz ma to trosku chytalo aj vecer,tak sa trosku obavam ci ozaj vydrzime aspon do konca mesiaca.

mikailla
15. okt 2010

@matkoj to mas uz tych predporodnych poslickov, to vobec neznamena,ze porordis hned,oni ta mozu aj 2 tyzdne sprevadzat,tak len pekne lez a nejako ich predychaj. Choj pozriet do temy oktobrovky alebo septembrovky,ze za aky cas porodili od tychto poslickov,alebo im napis tam,oni maju najcerstvejsie spomienky 😉 😉 ale nestresuj sa,ze sa poponahla 😀 😉

mikailla
15. okt 2010

Zeny moje citam vas ako knizku 😉 😉 Joooj dnes som si tak spomenula,ze aj ked by som este veeelmi rada nosila malicke napriklad ako zirafa 14mesiacov,tak sa neskutocne tesim na "zreparovanie" mojho tela, potrebujem nafarbit, ostrihat, oholit pedantne cele telo,lebo toto moje momentalne je velmi humorne 😅 😅 hlavne horucu vanu s penou a solou ☹ poriadnu masaz,ked sa vyvalim na brucho (a nech si vyteka mlieko kolko chce lahnem si aj tak 😝 ) idem uz aj ja poprehadzovat boky na postel,ked vsetky chrnite 😀

sofhia
16. okt 2010

@nika147 dobre ranko, ako s bolestami ? uz si v pohode, ci uz rodis? 🙂 nechcem ta strasit, ale jedna zienka spominala vcera na cviceni , ze ona nemala ani normalne kontrakcie, ale presne to, co popisujes, ale podla mna su to len poslickovia. drzim palce.

sofhia
16. okt 2010

@bamarama82 neviem ju tam najst, skontroluj to, ak sa ti chce, mne takto zmizli tiez fotky, ze jeden den ich tam bolo 6 a na druhy same od sebe len 3

sofhia
16. okt 2010

@jenta to nakupovanie je asi taka zavislost ako MK 🙂 ja sa snazim kazdy den sa pohrabat v tom vsetkom, co mame, lebo uz to nemam kam davat 😀 , a predpokladam, ze nieco aj dostaneme, aj ked sme davnejsie povedali vsetkym, ze budeme chciet len plienky.

dievcence a budete prepichovat aj uska svojim malym princeznam?
my sme rozhodnuti tak ze skor nie, ale...okolie hovori,z e radsej ano. vraj sa teraz nastreluju od 4 mes. a babtko sa len zlakne, neskor si vraj na tie nausky tak rychlo nezvykne...

matkoj
16. okt 2010

@mikailla Tiez som si myslela ze to budu poslickovia,ale nikdy nevies🙂 V noci som konecne trosku viac spala a dnes je to o nieco lepsie,ale urcite zahajujem oddych🙂

ponyxx
16. okt 2010

@sofhia kamarátka dávala malej tiež nastreľovať

jaaj ja som sa dnes aspoň trochu vyspala. Šla som spať síce neskôr, ale cikať som bolo až okolo 4tej, Pred siedmou ma chytil hlad a bolo po spaní. 😔
Dnes trochu upratovania, pripraviť postieľku, v spálni prispôsobiť nábytok, urobiť koláčik a krásny (zamračený) deň za nami.
Aaa včera som sa podvečeer prekonala a mám zbalenú tašku do porodky (už iba dokúpiť pár drobnosti), pripravené vecičky pre krpca do porodky a aj z porodky. MM dostal inštruktáž o postupnosti vyberania tašiek zo skrine, tak si to snáď zapamätá 😀

letenka
16. okt 2010

dobre rano kocky....no v noci som znovu nemohla spat, tak som sa aspon preluskala vasimi prispevkami....vcera som to nejako nestihala, este som bola pozriet v robote, pomoct trosku mojej kolegynke a pravdu poviem, uz som nejako z toho vysla, nechcelo sa mi nad tym uz ani rozmyslat...hehe, co bude potom po navrate z MD.. 😀 ale tak to bude asi aj tym, ze sa citim taka nesvoja...furt ma otravuje paliaca zaha, pri trosku vacsej namahe dycham ako po maratone a poslickov mam asi kazdu chvilku...ale ako citam tak mate podobne problemy, tak v tom aspon nie som sama 😉

sofhia
16. okt 2010

@ponyxx super, si sikulka, ja som si dnes zniesla maly kufor, ze to hodim do kufra. stale nevidim poriadny rozdiel medzi stahovacimi a jednorazovymi gatkami, kedze ani v lekarni ho nevedeli, tak to vyzera ze mi mozno chybaju 1 jednorazovky....viem, ze mam este cas, a nechcem predbiehat dobu, ani nic vyvolavat, len ...vyzera to strasne tie vlozky v hale na stole....a inde nemam na to vsetko miesto. 🙂

kocky ako to zvladate, ze stale upratujete??? mne staci hodina pobehovania, a mam dost, potrebujem aspon 15 min na oddych, a potom som schopna opat hodinu daco taketo robit. stale citam ze vsetky tu len upratujete, a upratujete... 🙂 a varite kazdy den svojim drahym nove jedlo. nastastie u nas sa ten borsc moze jest aj 2 dni.

sofhia
16. okt 2010

@letenka dobre ranko, trosku mi citas myslienky, aj mne sa zda, ze uz vypadavam z realneho zivota a reisim len ze aka odsavacka, co s perinkou.....a co cumle, ano nie 🙂
aj ja by som mala zbehnut do byv. roboty dala som si kupit od jedneho zakaznika hroznovy must, on ho vyraba, vraj je to super na kojenie, a este dalsi nas zakaznik by mi mal predat a doniest mediky....ale asi to necham na dalsi tyzden.

letenka
16. okt 2010

@sofhia nieco na tom hrozne bude, mne tiez kamoska odporucila zobrat si do porodnice cervenu vineu, vraj je dobra na mliecko...tak to vyskusam, dufam, ze po porode ma uz palit zaha nebude 😒

weverka11
16. okt 2010

Dobre ranko kočky, no čo sa týka poslíčkov, tak ja uz asi bez nich ani nezaspím 😀 ale uz sa z nich aj teším, lebo mi to hovorí, ze to malické tam nebude donekonečna... Horšie je, že sa stále ich intenzita stupňuje, včera som ich mala počas celého románu pre ženy 😒 niektoré sťahy slabšie, ale niektoré stály za to 😲

@sofhia @jenta baby, co sa týka bazarika ani nehovorte! kazdy den nieco... vcera som kupila zas špirálu s hračkami na kočík, alebo postielku... Tiez som uchylná....

letenka
16. okt 2010

@weverka11 no a ja mam zasa iny problem, ja si musim vsetko okukat nazivo, nerada kupujem veci, ktore si nemozem "omakat" a odskusat....preto ani nenakupujem z katalogov....teraz som neodolala a kupila som si vybavicku do postielky lebo sa mi straaasne pacila ale bola som trosku sklamana lebo ta latka je taka tvrdsia, nie moc prijemna na dotyk... ☹ a ani po oprati to nezmaklo ☹

weverka11
16. okt 2010

@letenka no ja mam zatial velmi dobrú skusenosť s nakupovaním cez internet. Ale ked spomínaš tie obliečky tak tie mam tiez také tvrdšie - sú také ako na foto, veľmi pekné, ale sú veru tvrdšie.... U nás je veľmi málo detských obchodov a ked nejaké sú tak tie ceny su straaaasne premrštené 😒

letenka
16. okt 2010

@weverka11 to je pravda, tie ceny su fakt dost vysoke...ale ani tieto obliecky neboli az tak lacne a kvalitou mi prisli rovnake ake mi svokra kupila v tescu za par € 😠

nika147
16. okt 2010

@sofhia ahoj, nooo tak neviem neviem čo to so mnou, ale v noci o druhej ráno som sa zobudila na tie isté bolesti, čo som mala poobede a potom ešte ráno o šiestej a od vtedy nič...manžel vraví, že mi dáva ešte možno jeden týždeň, tak neviem, v utorok idem na poradňu, tak uvidím, čo mi povie doktor...

nika147
16. okt 2010

@matkoj ahoj, ja som na tom takisto a aj termín máme rovnaký a aj princezny čakáme 🙂

nika147
16. okt 2010

@matkoj a ako si na tom s tvrdnutím bruška???? ...mne to tvrdne čím ďalej tým častejšie a častejšie...

kraviatko
16. okt 2010

ahojte dievčence, no mne tiež dosť tvrdne bruško, ale viac ma tak večer a ráno bolia kríže a spodok brucha ako pri menzese .... 😒 , no keď ja si už nepamätám ako to bolo pri mojom prvom tehu 🙂

kraviatko
16. okt 2010

@ponyxx no super, tak asi idem aj ja už zbaliť tie veci do porodnice, lebo tu len o tom stále píšem, že zbalím dnes... a nič 😀

nika147
16. okt 2010

sledujem, že tu nikto nie je, tak ja sa idem chystať, ideme krsniatku na prvé narodeniny, teším, to bude papaníčko 😀 a tortička, mňaaaam 😀 😀 😀 ...že ženy, keď poobede prídem, že budem mať čo čítať 😀 😉 zatiaľ papa žienky..

nika147
16. okt 2010

aaaa že by som nezabudla, budem na váááás všetkéééé myslieť pri jedení tortičky 😀

peha81
16. okt 2010

baby hanba vám,,,ja že si na chvilku k vám sadnem ze čo sa tu deje a mne prihoreli koláče,,,bééééé 😖 😝

weverka11
16. okt 2010

@peha81 povedz nike147, nech ti pošle z tej torty 😀 ja mam strasnu chut na zakusok a nic doma nemám, tuším sa pojdeme niekde naobedovat, lebo uz nemam chut na sniclu a salát...

letenka
16. okt 2010

@nika147 tak si uzi oslavu... 🙂

bonaquaba
16. okt 2010

@sofhia o tych lekaroch by somto velmi netvrdila, ale vacsinou su mladi do 40 tky a to mi vyhovuje, len ked chytis nejaku starsiu dr tak to uz nie je vyhra, lebo ta ma uz svoje muchy a je ta schopna zdupat za to ze tam vzdychas a stazujes sa na bolesti, prvy porod bol hrozny, druhy ok, ale aj tak sa clovek boji vsetkeho, akoby to islo byt prvy raz, a vy cakate prve? tak si to pekne krasne uzite, ked sa narodi,lebo je to na nezaplatenie, ked je este len jedno a clovek ma na nehocas a chut