November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby ja som dnes taaak unavená, aj sme si dali šlofíka poobede, ale nezabralo. Dnes som bola za umývačku riadu 😠 toľko riadu, čo dnes niekedy umyjem za 4 dni. Nervy tisíc, ale ako odmenu mám koláčik.
Aj keď sme nestihli upraviť tú spálňu, no drahý aspoň povysával celý byt. 🙂 Idem sa ja konečne vykrochtiť na gauč....dovi 😉
@weverka11 ty si si nepripúšťala, že by si čakala dievčatko, a ja zase naopak. Mne sa zdá ešte aj teraz nejako divné, že ja budem mať syna 😅 Neviem, nejako som si vždy predstavovala, že keď budem tehotná, že budem čakať dievčatko. Ale už si pomaličky zvykám 🙂 A tiež sme mali meno pre dievčatko nachystané (to sme mali vybraté už niekoľko rokov 😀 ) a pre chlapca sme museli hladať. Ja som strašne chcela Lukáška, ale mm to rázne zamietol 😖 Vraj nech si poviem ako to znie spolu s priezviskom - Lukáš Škula, že bude vyzerať jak keby šušlal 🙄 Tiež nie som zástancom dávania mien po rodičoch, tak sme nakoniec vybrali meno Marek 😉
no a už tlačím želé cukríky 😅
@peha81 no najskôr nám nechcelo auto naštartovať, tak sme meškali trošku, ale inak bolo super 🙂 Malá bola podarená, ani nezaplakala, stále sa škerila na nás, na farára...ona je taký malý smejko 🙂 Ale bola zima v tom kostole jak v ruskom filme, brrrr. Potom dobrý obedík a potom som si dala ešte aj šlofíka riadneho, keď sme prišli domov 😀
Ale to auto ma nas*alo 😖 Som povedala, že nakoniec si ešte budem musieť aj sanitku volať, keď to na mňa príde. Ale chválabohu to bol len zoxidovaný závit na baterke, sa to očistilo a auto šlape, zatiaľ 😉 Inak včera okolo polnoci bola u nás na parkovisku sanitka a nakladala jednu tehotnú, čo už asi išla rodiť. Tak to vyzerá, že budeme chodiť dve s kočíkmi v zime 🙂
@peha81 no videla som ju tu len asi dva tri krát. Som myslela, že len bola na návšteve u niekoho. Šak uvidím, keď príde z pôrodnice a začne behať s kočíkom 🙂
Ja som môjmu mužovi povedala, že začne chodiť do roboty autom tak od toho 38tt. On robí len na druhej strane mesta, čo je autom do 5 minút, tak by to mala byť pohodička 😉 A bude na telefóne, takže mu len zavolám, že rodíme, on príde a vyrážame do pôrodnice. Ale aj tak dúfam, že ma to chytí, keď bude doma 🙂
@nika147 Vymazalo mi to,musim nanovo☹
Hej vsimla som si,ze terminovo sme na tom rovnako,len snad az do toho 9teho nebudeme musiet sa trapit,to spanie je stale horsie a horsie,taky tyzden dva nech sa nam drobci este poohrievaju v brusku a potom uz nech su s nami domka🙂
Tvrdnutie bruska casto nemavam,skor je to o tom,ze sa mi malicka zaprie do stien a tlaci a tlaci hlavickou,s manzelom sa smejeme ze je to maly zvedavec🙂 vtedy je to teda dost tvrde,ani chodit sa neda.Vcera bolo uplne super,ziadne bolesti len strasna unava,no dnes rano znova poslickovia,tak uvidime dokedy to bude iba o nich🙂 Ty si v pohodicke🙂
@weverka11 dobré ránko,teda ty si nedáš pokoja s tým upratovaním 😀 vraj to chytá baby pred porodom 😀
ale ja som na tom rovnako som nervoznejšia ked len sedím a nič nerobím,tak si hladám stále dačo,ale zasa ked sa to narodí tak budeme lietat stále tak by sme sa teraz mali naučit si troška oddýchnut 😉
Ozaj ja mám detského doktora Šuleka a som nadmieru spokojná,strašne má rád deti a aj sa ku nim tak správa,malý ho pravidelne na poradni ocikával a doktor to bral úplne s úsmevom 😀 akurát že je u neho vela detí a čiže niekedy plná čakáren 🙂
A čo sa týka tých poslíčkov moja tak to bude že budú stále častejšie a silnejšie,ale pravé kontrakcie rozoznáš tie budú ostrejšie a budú v kratších intervaloch a budú sa skracovat,ja som ich spoznala hned 😉 išla som si lahnút o desiatej a pol jedenástej taký krčovitý silnejší ztah,za 15 minut další a potom to došlo až ku piatim minútam o pol jednej a tak to už som pekne trádovala do porodky 😎 a nakonec že som otvorená len na 2 cm tak som ešte 30 hodín nerodila 😖
dúfam,že s tým otváranbím to bude už lepšie 😕
ahojte dievčence, no nič horšie sa nám doma nemohlo stať 3 týždne pred pôrodom ☹ , dcéra má kiahne, ráno vstala a prišla k nám do spálne, hneď som videla že sa niečo deje, oči lesklé, a na tvári vyrážky .... ☹
tak som tu po dvoch dnoch, ledva som vas narychlo docitala-len tak letom svetom-bo ste toho riadne zapisali, mne bolo vcera vecer tak zle od zaludka, ze som tri krat vracala /asi z opekanej slaninky/ a male ma tak tlaci este na zaludok... k tomu muz kamaratovi na svadbe a domov sa vratil pod obraz bozi...takze pomoc ziadna... a dnes sa staram ja o neho... 😖 to som dopadla
nestraste s tymi kontrakciami, ja musim vydrzat do 25.10 ideme sa ukazat do porodky... inak neviem co by som robila kam by som volala, muz cely tyzden v praci, nemam tu nikoho, ani do blizkej porodky by som nechcela ist...
Ahojte dievcence, tusim vsetky víkendujete a nikto tu nieje 🙂 My sme boli na obede u svagrovej, aj tortičku som si dala - mnam mnam 😝 Ja mam dnes tusim od poslickov pokoj, zatial nic...
@kraviatko to ti teda nezávidím, ale to uz bude po tej infekcnej dobe ked pridete s malickým domov, nie?
@pepinka79 no veru, ja v poslednej dobe stale nieco posuvam z jedného miesta na druhé, utieram aj 5x, vsetko mi vadí... Ale dnes som uz rezignovala, manzel musel ist poumyvat dole vchod, lebo sme mali sluzbu - 1x to robil 😀...
ale potom prisiel domov, nalial si vodu a odlozil na stol pohár, tak som ho zdrbkala, nech si ho opláchne, tak si ho opláchol a ked ho otriasal od vody tak ho rozbil 😀 😀 😀 samozrejme, ze to bolo koli mne, lebo ho furt buzerujem 😀 😀 a ráno mi robil caj a obaril sa ním chudák, tak mu uz dnes dam pokoj radsej 😀
@bamarama82 by som ho dorazila 😀, ja mu teraz zakazujem aj pivo, keby ma to náhodou chmatlo, ale teraz je na zapase a potom si urcite 2-3 dá, ale ved nech si dá, dufam, ze dnes ma nechytí nic 😀
@weverka11 moj dnes prisiel rano pod parou a kdezto mi bolo zle vypytala som si caj tak ho urobil ale myslela som ze sa nim poleje ked mi ho niesol 😀 ale som nasr.... lebo zas mam z vikendu nic, bo spi a je mu zle. a rano do prace zas ide, tak zas som sama-uz mam na to take nervy ze som hukala ze sa rozvediem. nervozna som ako furia.
sofia-havko uz je v albume, akosi odtial sam zmizol, alebo mi ho vymazali
@weverka11 vsak osm mala ine nervy...sa nebavim. ma vytaca ta "zodpovednost". jasne ze to cloveka chyti v tu najnevhodnejsiu chvilu ked to necaka...ale chlapi asi nechapu alebo nemyslia
kdeze mas tu spiralku??? ja osm tiez hladala pouzitu ale bud som nenasla a ked som nasla tak bola bud opotrebovana alebo draha ako nova
@bamarama82 mi nieco hovor, ten moj bol od piatku len na futbale a teraz ma zapas... v piatok prisiel o osmej vecer, vcera tiez a dnes ani len netusim kedy príde... A potom je tak unavený ze o deviatej je uz tuhý a chrápe 😠 Tiez mam z vikendu prt a zajtra ide samozrejme do roboty... Ja som bola tak vcera vytocená a nervozna jak pes, lebo mi bolo celý den na nic a este sama az do vecera...
@bamarama82 v pondelok mi ju posle teprva, takze potom dam do albumu, ale je ako nová, fakt bola krásna aj na fotečke, tak som zvedavá
@weverka11 tu na konikovi si kupovala? mne sa uz nechce hrabat v tych bazaroch...aj ked obcas sa hrabem. cez vikend nie som na pc lebo sa chcem venovat mm ale on bud je mimo alebo chrni, a cez tyzden prec. tiez mam nervy, sa mi vobec nevenuje. a potom som zduta.
@bamarama82 ano tu na konikovi, ani nehovor, ja sa uz tak nudím, uz nemam ani co kupovat, vsetko mám, ani nic zariadovat (ale to som uz aj rada, lebo nemam tolko sil) proste uz to je des a hlavne, ked som celé dni sama... Ked som este jazdila autom, tak som isla k nasim, alebo k svagrovej, alebo s kamoskami na kavu, ale teraz uz nechodim nikam a ked idem, tak som znicená jak hovado a tvrdne mi brucho... tak si vyber 😒
@weverka11 tak tomu sa hovori stastny den, ja vravim, ked chlap nieco chyti v domacnosti do ruk, tak mu to v nich ostane, a cele je to znicene, vy si ako zijete to ani nevaris asi, jeden den v restike, druhy u svagrinky, no to sa mate, ja by som tiez isla niekam na obed,kedn ie je kde a mojho stareho cakame od rana, ma prist domov po mesiaci ale po nom ani chyru ani slychu ide ma z toho slahnut
@bamarama82 tbe aspon pride domov, mne este neprissiel a uz mam z toho nervy, lebo deti a kedy pride tato a jeho nikde no na porazenie
@weverka11 no to aj moj ked niečo ide robit tak sa mu "darí" a všetko padá 😀 ale to je tým že to nerobia často,tak treba ich nehat častejšie pomáhat a obskakovat nás 😉 neboj ak ta to chytí,zoberieme auto a nejako sa za volantom prestriedame 😀 tak to je fajn že dneska tie poslíčky už neotravujú,aspon jeden den bez nich je super 🙂

@weverka11 ja sa tusim zacinam bat viac toho, kedy a kde ma to xyti, jak porodu uz v nemocnici...