icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

misinn
24. mar 2010

ja som sa akurat vratila z obeda a mala som pizzu a teraz by som si pospala strasna unava prisla na mna..,.

grelu
24. mar 2010

nj...ja sa tesim...o druhej mame nejaky seminar...asi hozase absolvujem v hladine alfa :D

misinn
24. mar 2010

ved ja som tiez v praci do stvrtej 😒 😒

madeline
24. mar 2010

joj baby (grelu a misinn) ja vam trochu zavidim, ja by som sa tiez na jedla, ale nejde to, tak ale vy mate 5tt, to aj mne vsetko chutilo 😀

misinn
24. mar 2010

madeline mozno aj u nas to tak bude o par tyzdnov 😅

grelu
24. mar 2010

madeline...ja som bola uz 2x tehu a tie nevolnosti ma nastastie vzdy obisli...tak snad aj teraz...ale zase na druhej strane radsej nech mi je zle aj cele tehu, len nech je male v posriadku ☹

madeline
24. mar 2010

grelu - 2x tehu a ziadne babo, alebo len nemas vypisane v pase? 🤐 ja sa utesujem tym, ze sak tak to ma byt, kedze rastie hcg 😎

andel1987
24. mar 2010

Ahojte mamuše budúce. No aj mne býva zle, nevraciam ale ma stále napína a nič mi nechutí papť len polievky. Ale keď si spomeniem aj na moje obľúbené jedlá ako sviečková a pod tak ma ide hneď naťahovať. 😀

grelu
24. mar 2010

mad...nj...ziadne babo ☹...2x som potratila v 20tt ☹...tak pevne verim, ze tentokrat to dotiahnem aspon do 36tt .-)

misinn
24. mar 2010

grelu bola si aj na genetike ci nie?

monika0001
autor
24. mar 2010

som späääťť..
idem vás dočítať

hviezdickamaria
24. mar 2010

obidve babatko v 20 tt??? 😢 a vies preco? mas nejaky problem? lebo ja som tiez uz tretikrat tehotna bez babatka 😔 , ale ja mam trombozu... toto jednoducho uz musim vyjst grelu, neboj 😉

ollako
24. mar 2010

Ahojte grelu, to mi je luto ☹ , drzkam ti palce , aby ti to konecne vyslo, to je take nespravodlive 😠 , U nas jedna, tiez mala takto dve deti, to druhe vydrzala nosit dlhsie asi do 24 tt neviem presne, ale asdo mesiaca zomrelo, divcatko malicke 😔 , a neviem, ze ci jej nevedia najst pricinu, preco dietatko nevie donosit, mna take veci strasne bolia, aj by som sa jej opytala, ale je mi to blbe 😒 je to mlada baba ma asi 25
velmi ti drzim palceky 😉

aduliak
24. mar 2010

uha.....v 20.tt??? ty brdo.....grelu...prajem ti velmi,aby to tentoraz uz vyslo!!!
ani ste neprisli na to,ze preco?

monika0001
autor
24. mar 2010

juj o jedla sa bavíte a ja akurát papám.. xixixi

grelu - mojaa, je mi to ľúto, ale treba veriť, že to dobre dopadne!!! (viem hovorí sa mi t ľahko, ale keď raz ostanem tehu budem na tom tak ako ty. po dvoch potratoch plná strachu...) Moooc držím palčeky!!!!!

hviezdička aj ja mam trombozu ☹

grelu
24. mar 2010

diky baby...no zivot ide dalej a mame dasliu sancu...nastastie nemam problem otehotniet
lekari zatial neprisli na to, preco to bolo...teda len take dohady su, aby aspon nieco povedali....po genetickej stranke boli obe babatka ok, mne nasli nejake ureaplazmy, tak to zvalili na to...preliecila som sa
bola som aj na hematologii, tak antifosfolipidovy syndrom nastastie nemam a trombofiliu tiez nie...mala som len jednu mutaciu heterozygot...ostatne negativne...lekarka mi napisala, ze to je nevyznamna mutacia, ale pre istotu mi daju fraxiparin...dufam, ze to bola jedna z tychto 2 veci, lebo neviem ☹

...ja sa aj bojim tesit, ale zase stresovat sa cely cas nie je dobre...tak pozeram dopredu a verim, ze tentokrat to uz bude ok 🙂

ollako
24. mar 2010

ano grelu pozitivny pristup treba, ten robi divy 😉 ,
baby v ktrom tyzdeny, ste ktora bola u lekara , videlo vam aj srdiecko

monika0001
autor
24. mar 2010

fraxiparine.. hm.. ešte teraz ma bolia ruky z neho a to som ho len mesiac brala... ☹
Lae kvôli tehu vydržím aj 9 mesiacov 🙂

jonki
24. mar 2010

jeeej tu tie prispevky dobre rychlo pribudaju...ked budeme mat november tak to bude aka strana 😀

aknomis
24. mar 2010

ahojte, práve som prišla od dokyho, som 8tt+1 a drobec má 15,8mm? kolko mal ten váš v 8tt?

jankaat.
24. mar 2010

ahojte.. tak ja za vami uplne nestiham 😅 .. konecen nam vykuklo slniecko normalne bude az lepsia nalada🙂
inac dobre chute robite na jedlo.. ja mam dnes hladovku 😒

jonki
24. mar 2010

viem ze je to individualne ale kedy vam zacali take vyraznejsie nevolnosti a chute? ja to este nemam potvrdene (az v piatok), ale mala by som byt 5tt+2dni...mam citlivy nos na vone a mam chut na niektore jedla...mam aj nevolnosti rano ale pijem zazvorovy caj a je mi po nom celkom dobre.

me5
24. mar 2010

ahojte, grelu to mi je velmi luto. inac je to fakt nefer, podla mna ked uz zena otehotnie malo by to byt tak ,ze sa to dotiahne do uspesneho konca. toto by sa nemalo stavat. a tiez by deticky nemali byt chore. to by bol hned svet krajsi.

aknomis - ja som bola u lekara vcera ale ani mi neukazal utz, iba povedal ze vidi zivy plod, nic ze aky je velky, ani ci bije srdiecko, ale ked povedal zivy plod, tak uz asi bilo. co myslite?

jankaat.
24. mar 2010

jonki u mna nevolnosti este ani nezacali a chute som mavala vzdy divne cize to tiez neriesim.. mne jedine nechuti jest

madeline
24. mar 2010

grelu - do tretice to musi vyjst 😎

jonki - mne to zacalo tak riadne minuly tyzden (7tt), dovtedy mi bolo asi tyzden len blbo - zaludok na vode 🤐

grelu
24. mar 2010

monika...ja som ho brala asi 10 dni a bolo to celkom v poho....aspon na nieco su dobre tie moje tuky :D:D:D...ale je pravda, ze neviem, co poviem po mesiaci 🙂

inak su na to aj nejake pera (neico take, co si pichaju diabetici) alebo su len klasicke injekcie?

baby utekam na seminar...drzte palce, nech tam velmi nechrapem :D

jankaat.
24. mar 2010

grelu budeme drzat🙂 am neboj nezaspis😀

misinn
24. mar 2010

daju sa vam dat tickery?

aduliak
24. mar 2010

aknomis....ja som bola naposledy na ultrazvuku 6tt.+4 a mali sme 12 mm .....

monika0001
autor
24. mar 2010

ja som pri prvom tehu nemam chute vôbec žiadne. Ale možno to bolo tým, že som to 2 týždne nosila v sebe mrtve ☹
Mala som byť v 10tt , ale srdiečko nám prestalo biť už v 6tt.. ☹

Ale zle mi bolo celé dni stáleee....