November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@bamarama82 Ja som prala všetko. Aj vnútra. Kupujem iba také čo sa dajú prať v práčke. Mám ešte po deťoch. Dokonca ja ich vždy aj prebehnem žehličkou. 😀
nejako mi ten mk pomaly načítavá ☹
@weverka11 ti chlapi su fakt ujeti sa mi zda. moj sa dotrepal v nedelu nadranom o 4.30 a to som mu pisala ze mi je zas zle nech dojde... ale v akom stave...vracal, zle mu bolo...nepouzitelny. este ze bola mama doma a zaviezla by ma keby cosi. ale to bola skor nahoda, inak byva daleko. moj sa opity v posteli ani neukaze, to by som ho musela prehovarat, hned zamieril na gauc a tam sa liecil. chrapal, prehadzoval sa.navsteva wc.
tak uz aj ty viesx vahu mimi, ja to kaslem, ja som jedina co jej to nikdy nikto nepovedal.
Ten fusak si dobre kupila, ti zavidim normalne, ja mam dilemu ci mam kupit ten kaiser, co bude uz na rok aj do sportaka, ale bude tam natrieskany asi riadne, lebo ma 100cm. tento tvoj z mmb ma kolko?
@bamarama82 🙂 co sa tyka perinky, ja som neprala ani ten vrch, volala so mame, ze co s tym a ona, ze nic ze to bolo tak vakuovo balene, ze nech len vybalim a ozehlim aspon 2 krat, ze to staci, lebo ze potom to uz nerozzehlim 😀 a tu vypln som neprala...len nechala vyvetrat a natlacila do vnutra 🙂 a co sa tyka mena, ak by z nasho maleho nakoniec bola princezna, tak Tamarah 😉
@nika147 to moj ani pocut o tom ze by sa dieta volalo po rodicoch, ja som chcela Nelu ale on nie lebo tak volaju mna. a potom sara je dost caste meno uz, sofiu maju tri byvale spoluziacky, vaneska neviem ci je moc caste meno, nakolko ma to ani nenapadlo.
to je mile ze povedal ze sa bude volat po tebe...to by mojho netrklo
tiez mi MK strasne dlho nacitava, myslela som ze je to v mojom PC
@scrabble ja asi operiem len to co pride priamo do styku s dietatom, neviem...
@majulienka333 vy ste odkial ked mate take exoticke mena vybrate, yasin, tamarah?
@weverka11 kurzy na objednavanie z netu nerobis 😀 ? akoze ja som este nikdy nic neobjednala, lebo som hrozna 🙄 ja vzdy musim 100 krat rozmyslat, ci to bude dobre a ci ma niekto neokasle a ci to a hento...no proste ROZHODNA som velmi 😀
Baby, aj vy uz citite tlak na panvu? Mam pocit, ze chodim nasiroko ako kacica 😀
@bamarama82 má na dlžku 80 cm presne ako vanička, tá ma tuším 85cm, takze tam presne pasuje. A aj na šírku.. Ani mne dr. doteraz nehovoril vobec nič, až teraz, bola som prekvapená, aj meral hlavičku, bruško, kosti... od buduceho tyzdna chodím už každý tyzden do porodky na poradnu, ale opať k nemu, lebo on robi na porodnici štvrtky poradnu...
Ved ani ten moj nespal v spalni, ale v obyvke, ale počula som ho kvalitne... Doteraz bol normalny, a teraz ked mi uz byva kvalitne zle a moze ma to hocikedy chytit tak sa takto spráši!!!! 😠 😠 😠 😠 a teraz dosiel skorej z roboty, zevraj musel zaviest auto do opravy, ale pocitam ze to hlavne koli tomu ze mu bolo kvalitne zle a uz chrápe opat na gauči!!! Ale počkaj ked sa zobudíí, jááááj, uz bude mat nachystaný vysavač a som mu slubila ze umyje okná 😠 tak má dnes co robit chalanisko
@bamarama82 moj muz je zo saudskej, no tak teda o menach sme sa vadili od zaciatku az fakt mozno do 8 meho mesiaca 😕 , akoze my sme sa ani nehadali, len kazdy mal vlastnu predstavu 😎 , no a samozrejme, ze kazda rodina do toho furt svoje 😒 no akoze to nas strasne ovplyvnovalo, mojej mame sa samozrejme nic nelubilo, lebo ona by najradsej dala nejake typicky slovenske meno, ale kedze este nevieme ani kde budeme zit, sme chceli dat nejake viac menej univerzalne...s dievcatkom inak vobec nebol problem to sme mali vybrate hned, sme sa jednoznacne zhodli, ale ked nam doki na 3D povedal, ze bude chlapec 😎 fuha tak to sme mali doma na papierikoch rozpisanych asi 50 mien 😀 a kazdy den sa nam nejake ine pacilo, alebo sme na nejake nasli dovod, ze preco take nie, raz ze nasi nebudu vediet vyslovit, napr. Adama sme chceli, to hned ze tam je to velmi staromodne meno... 🙄
@majulienka333 😀 ja nemam rada chodenie po obchodoch, asi ako jediná žena na svete... Detské obchody ma bavia, ale ked som si porovnala tie ceny co su u nas a co su na int. obchodoch, tak to bola jasná volba... A ja si zasa precítam predtym vsetky hodnotenia, hodim do googlu az potom kupujem. Aj kocik som si objednala z netu... Vlastne mozno okrem veci z lekarne a pár drobností vsetko 😀
@weverka11 no teda pekne bábatko rastie,budeš mat také akurát 3a pol kilové bábo 😀 takže je to úplne super 😉
ja idem len za chvýlu do poradne do Si tak som zvedavá či aj mne povie kolko váži,bo zatial som to vedela len v 30tt a to malo kúsok cez kilečko 😉
Inak včerajšok bol asi divný s tými chlapmi,bo aj moj bol stahovat známeho a došiel nie pod parou ale nebol od nej daleko 😀
@lunika držím ti palec 😅 ja mám tiež jedného fagana novembrového a to 3.11. 😵
@weverka11 ideš naňho tvdro 😀 môj asi mesiac dozadu prišiel, čo prišiel, ja som pre ňho bola, lebo pršalo, ja som zo začiatku myslela, že sranduje, ale on nesrandoval, ja som myslela, že ho zabijem, že ho roztrhnem jak hada, ešte v živote som ho takého nevidela, z tých nervov čo som mala a toho tlaku som sa normálne rozplakala, ale keby si ho videla, úsmev na tvári, že ako všetko je okaaa, ale celú noc behal na wc, misa bola vtedy jeho najlepšia kamarátka až som ho nakoniec ľutovala, z roboty mi volal aký je chorý, ale že tak mu treba a ja som mu navarila teplú fajnú kuraciu polievočku, taaak sa veľmi tešil...no od vtedy mi sľúbil, že už nebude, že nikdy nevie, kedy to na mňa príde 😀 že musím mať v ňom oporu...
@weverka11 prave preto som sama na seba zla, ze sa neviem prekonat, akoze ceny na nete su ovela lepsie nez v obchode, ale ked ja stale musim ist omackat a obkukat 🙄 ...a vzdy uz si poviem, ze tuto dalsiu vec si obejdnam z netu a stale potom zavaham 😖 no tak mi treba, ale inak autosedacku uz asi fakt objednam z netu, lebo je to velky rozdiel a kedze zatial auto nemame, tak ani neviem ze kolko krat ju vyuzijeme, asi mozno na ten prevoz z nemocky a to bude vsetko.
@pepinka79 no ja si myslim, ze ten termin je fakt len odhadom podla velkosti, lebo som mala nepravidelnú ms, takze uvidime 🙂 zahrejem neboj 🙂
sestrička u gyn. (mimochodom gyn. manzelka) tiez povedala, ze asi boli nejake erupcie na slnku vcera, lebo ze dr. bol nervozny jak pes 😀 😀 tak sme sa tam rehotali 😀
a s tým menom, my sme už dohodnutí, ale nikomu sme nepovedali a ani nepovieme, až keď sa narodí 🙂
@weverka11 ti chlapi su prdnuti... moj pred svadbou ,tj. 6 tyzdnov slubil, ze alko viac do huby neda a nikam chodit nebude a ajhla, uz to porusuje, by som ho dorazila. ale cez tyzden vola, ze neupratuj, nenamahaj sa, ja porobim ked pridem, a akosi nic z toho by cez vikend nestihol ked je cely den "chory".
@majulienka333 juj na saudsku ar.mam velmi zle spomienky...som sa dusovala ze tam ma uz nikdy nikto nedostane 😢 😢 , chcela by si tam ist zit?
@nika147 to je na porazenie ze sa tvaria akoby nic-usmev, psie oci... a straj sa o mna som chory... ja som mu dala vyvar ale zjedol 2 lyzice a uz bezal
@nika147 no vsak po mamine sa bude volat, nie?
@bamarama82 tak tak, ale doma nikomu sme ešte nepovedali, že ako sa bude volať a dosť mi to už ide na nervy, ked príde niekto a vie, že mu nepoviem meno a dobiedza, ved povedz, ja nikomu nepoviem...
aj mne povedali minulý týždeň, že malá váži 2440g a že to je ešte málo. Tak ma doki vystrašila, že teraz neviem. ja teraz chodím na sono každé dva týždne, tak to kontroluje, som z toho na nervy. zajtra idem k dokimu, tak som zvedavá.
@majulienka333 inak ked si kupis vajicko, tak to vyuzijes aj doma, kamoska v tom krmi napr. malu - 4 mesacnu, a aj ta, od kt. som ju ja kupovala cez mimibazar mi hovorila, ze je to super, ze si drobca po dome nosila v nej so sebou. 🙂
no ja som maniacka na internetove nakupy, hlavne bazarove pre mimi, a s 99perc. veci som velmi spokojna. napr. dnes mi prisli take super overaliky za smiesnu cenu. ale uz si hovorim, ze staci 😉
@bamarama82 nooo, tie oči, ale ani líška vtedy naňho nemá, ako sa dokáže líškať a tiskať a mojkať a vo mne taká zlosť a ešte k tomu aj smrdí od alkoholu, fuuuuj, ale to len raz za rok sa stane, tak má odpustené, no tiež ho niekedy musím držať na krátko, ale si myslím, že niekedy mu dovoľujem až dosť 🙂

@bamarama82 my s tým dievčenským menom tiež sme dlho bojovali...nevedeli sme sa dohodnúť, mňa nahnevalo, že keby to bol chlapec, tak bez váhania by sa volal po ňom, tam žiadna diskusia o nejakom druhom mene, ale na dievčatko z neho ani raz nevypadlo, že chcem , aby sa volala po tebe, všelijaké mená sme špekulovali a aj sme už mali vybrané na 99% , že Emilly a nakoniec, keď sme išli na 4D usg a on ju tam videl, ten úsmev ženy, keby ste videli, ešte som naňom taký nevideli a cestou domov mi hovorí, že bude sa volať po tebe a hotovo a nechcem počuť ani slovo...tak som aj troška spokojná, že sa tak rozhodol..