November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@e.l.i.e.n.k.a jáj nestraš,musím mu dohovorit nech už sa ukludní,že to tam neni diskotéka 😀
@nika147 aj ja cítim nožky raz v pravo a za pár minút v lavo 😀 ale tak možno je na hlavičke a točí sa na nej,brejkuje 😀
ja mam hlavicku dole od 6.mes a stale breakuje
@pepinka79 tak mu zober disco gulu a pusti relaxacnu hudbu, aby sa ulozil 🙂 kedy mas termin?
@bamarama82 tak to som kludnejšia že nemám sama takého šikovníka 🙂
@pepinka79 ja netusim co kde ma lebo raz sa otoci tak ze trci z jednej strany a druhej kope, a o chvilu je to presne naopak, tak tiez neviem ci sa kruti na hlavicke alebo tam caruje
baby neviete preco mi vzdy vymaze toho mojho psika z albumu? to sa samo alebo to adminky???
@e.l.i.e.n.k.a no asi začnem takú hudbu počúvat akurát že mi stále do ucha kryčí moj 3 ročný synátor takže relax mi hrozí len v noci 😀 20teho podla menzesu a polda ultrazvuku to bolo vždy inak raz 25 raz 21...ale dnes povedal že to sedí k tomu 20......tak uvidíme 🙂 ale moj manžel má 25 narodky tak može byt aj vtedy 😉
@bamarama82 to ti adminky vymazu, nechapem to,preco nemoze byt ani zvieratko v albume 😒 😒 😒 Inak co si sa pytala tak ano psika som myslela,ze ma caka doma,cely den som smutna ☹
Urobila som si radost ze som kupila v obchode detsky Vianocny adventny kalendar 😀
Smutne co to citam,ako to funguje doma... neviem ci po skusenosti z prveho porodu budem chciet pri druhom epi ale ako to tu citam pojdem asi odrodit do UK 😒 😒 😒
@pepinka79 aj tak ta obdivujem, neviem si predstavit, ako by vyzeral moj den, keby som mala take 2 - 3 rocne dietatko..hlavne tie prve mesiace, ked som vracala, kade som chodila..ked sa vratis z porodky, mas niekoho kto ti pomoze? ja mam termin 13teho, tak uvidime, ci sa tam stretneme aj s wewerkou 🙂
@majulienka333 no ja pôjdem teda buď tento alebo budúci týždeň . Ty ideš teraz? Nie som ešte pevne rozhodnutá či si ju dám ale chcem pre istotu mať pečiatku že som absolvovala školenie. Aj keď sa mi to zdá zbytočné keďže už som to raz zažila 😉 Teda raz som zažila epi a už dva krát školenie 😀
@mikailla takze vas psik je Lara? no to nemozem muzovi ani povedat lebo mi zalepi hubu v nemocke a povie ze je to vanesa. tak ale uz si dlho prec tak hadam uz ti tak nechybaju rodicia a psik. ja som si az v zahranici uvedomila kolko pre mna znamena/l brat a mama. ale vratila som sa domov nemohla som tam vydrzat.
inak nechapem preco mi psika vymazavaju ked je to clen nasej rodiny, to si ju mam ako prifotomontazovat k nasej fotke s muzom alebo co?
@e.l.i.e.n.k.a To vieš odkiaľ že do 36 TT lebo to moje krpča je stále priečne. Potvorka malinká ☹
@scrabble ja netusim, som v stadiu rozhodovania, ci vobec na to poucenie ist, ale ked sa rozhodnem ze pojdem, tak tento tyzden, lebo s kazdym tyzdnom sa mi tam chce trepat menej a menej 😔 a plus tam este chodit na poradne 😖 je to fakt od ruky ta nemocka, ale co uz 🙂
@scrabble mali sme na predporodnej priprave jednu tehulku, ktora sa to pytala porodnej asistentky..lekar jej povedal, ze ked sa mala neotoci do 36 TT, naplanuju sekciu, asistentka sa k tomu vyjadrila, ze sa to moze este zmenit, ale je mala pravdepodobnost..asi to zalezi aj od lekara, treba sa popytat..nechcem vas baby strasit..
@scrabble urcite sa otoci, nez ukoncis 36 TT 🙂
@e.l.i.e.n.k.a tak to už nemáme veľa času budem musieť asi cvičiť tie mačacie chrbáty 😉 Snáď sa to padarí. 27. 10. idem ešte naposledy na UZV k mojej Dr. snáď to zvládneme, lebo ja moc cisársky nechcem 😝 Po dvoch vaginálnych pôrodoch ma to ani nenapadlo, takže vôbec na to nie som pripravená....
@scrabble neboj to sa fakt este moze otocit, kamoska mala malu nozickami dole a az v dakom 37, ci 38 mom tyzdni sa pretocila dobre a s dalsou dcerou to iste mala, co do poslednej chvile ani nevedela uz ze ci sa dobre otocila a neplanovali jej ani sekciu, tak zalezi asi od porodnika 🙂
@e.l.i.e.n.k.a Kým som napísala ten môj príspevok ,tak si mi stihla ešte raz napísať 😀 To mám z toho že pri písaní sa ešte bavím z deťmi 😉 Tak mi to trvááááááá.
Manžel je dnes dlho v práci idem OFF musím ísť umyť deťom zúbky a osprchovať ich. Dobré sníčky prajem.
@bamarama82 Asi Ti ju nehaju jedine ak budes Ty so psikom na foto. Jooj mne smutno za rodicmi az tak nie je ako za tym psikom 😢 strasne hlboky vztah mam k nej,no vola sa tak,lebo sme potrebovali meno na L a brat vymyslel ze skace ako Lara Croft,hihi,ale ako meno pre dievcatko je to krasne,teeda heh,ze by ti zalepil pusu 😀 to hadam niee. Ja som strasne zboznovala meno Nela,a aj pre dcerku som chcela Nela a potom som kupila morciatko a to som pomenovala Nelka tak uz sa bohuzial moje dieta tak nebude volat.
@e.l.i.e.n.k.a no ono to trojročné dieta sa už dokáže aj samo zahrat ale neboj sa na začiatok moj manžel chce ostat mesiac na dovolenke čo si šetril cez leto,takže bude to síce vyzerat asi tak že budem mat doma 3 neriadené strely bo on ešte malé bábo nemal kedže sme sa spozali ked moj syn mal rok,ale tak určite to bude lepšie ako keby som s dvomi detmi hned ostala doma sama,bo si pamatám ako som sa ledva hýbala po porode po tom zošívaní.... 😖 no proste bude sranda 😀
@pepinka79 ked si chlapi rozumeju, nie je co riesit..takze aj ked ich nebudes vidiet, budes ich pocut 🙂 oni o sebe daju vediet 🙂 babetko bude spinkavat a maminka oddychovat 🙂
@bamarama82 a kde si bola v zahranici ? ked si spominala,neviem ci som sa ta to uz aj nepytala nahodou 😅 😅
@mikailla irsko.
sla som kuk tu temu co dala dnes weverka o tom zahadnom muzovi, ze co to je zac, a vidim ze ste tam obe...kukla som par prispevkov, ale mam dost, fakt mam pocit, ze muz=ET mimozemstan
@bamarama82 Bola som si tam aj ja teraz precitat weverkin pribeh 😀 no ja si tiez myslim,ze chlapi su strasne zaujimavy tvor.... 😀 A ako dlho si bola v isrku?
@mikailla pol roka, potom doma, a zas pol roka
@bamarama82 a nepacio sa Ti? ostat aspon dlhsie a tak...
@mikailla nie v ziadnom pripade. to pocasie ma nicilo, stale som bola chora. nebavil ma ani sposob zivota tam. ja nie som moc na podniky a tam kazdy cakal kedy sa pojde opit a zabavit

@sofhia ak nebudeš vládat tak ich požiadaj o pomoc a bude to už potom rýchle a neboj sa toho,ja som tiež už s polsedných síl prosila o pomoc že nech ho vytiahnu a tak sa aj stalo,bolo to rýchle a nenormálne sa mi ulavilo,,,zobrali vákuovú pumpu narezali ma-to bolo nič a že zatlačte a bol vonka a zdravučký 🙂 zvládneš to uvidíš 😉