November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@majulienka333 to je vyhoda, ked mas cvicenie 20 metrov od domu ako ja 😀
jeeej, mne ta kava opat tak pomohlaaa.... Neni nič lepšie, este ked su k nej disco kekse 😀
@weverka11 no to je, ja mam cvicenie pol hodiny trolejbusom ☹ ...uz sa asi vykaslem na to, budem dychat ako mi pride 😒
inak krasne špiralky má aj tato pani na MMB a od nej som uz nakupovala, má super ceny a aj rozumne poštovné a balné, takže sa to oplatí. Ja som pozerala takuto špirálku ale Nattou v maxi v skalici a stála 22 eur 😲 😲 😲
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9280533&tab=1
@jenta no inak to video 😀 uplne uzasne, ale tak ja mam asi kratke ruky, lebo ja by som fakt nedotiahla uz takuto masaz a ako ona ukazala tie polohy, no ja kebyze si kuknem na tych 5 minut ...tak teda uz mozem rovno ostat v polohe a zacat rodit 😀
@mikailla mne este v 34tom tyzdni robili ten ster na streptokoka 🙂
@majulienka333 😔 😔 😔 😔 tu v Uk to nerobia a je to dost dolezite vysetrenie ☹ teda maju brat o tyzden krv,myslite ze by sa to dalo zistit aj z krvi ???? nejako....
@weverka11 no peknu spiralku si kupila, tak to uz bude isto kristian ked je modra... ja neviem ci ju mam kupovat kedze tam mam kolotoc, aby v postielke nebolo toho moc... neviem,
@mikailla mne to robili teraz v pondelok... Inak aj vás to teraz tak stráááááááášne bolí ked vam kontroluje krčok??? mna porád napína na vracanie... (to porád je pre mikailu 😀)
@bamarama82 no ono sa to dá dat aj na kočík aj na utosedačku... A takato moze byt aj pre dievcatko, nie? ved je taka zeleno tyrkisová 😀, ved ja hovorím stále ze si myslim ze to bude futbalista, dievcatko bude vééélke prekvapenie - ale milé 😀 samozrejme
@mikailla 😕 ani na poziadanie by ti ten test nespravili? no neviem mne aj krv bravali, tak teda ak by sa dalo z krvi tak by asi nerobili aj ster...ale teda ja fakt sa do toho nevyznam 😒 , mozno sa da aj z krvi...ale podla mna za nejaky doplatok by ti urobili aj ten ster, ci? 😨
@weverka11 my mame vsetko ruzove, fakt pe chalana nic, ale aj keby bol zrazu chalan tak nebudem smutna, len prekvapena... a vsetko dokupit...
jasne ze moze byt aj pre babu ale pre chlapca sa hodi uplne.
kontrola krcku nic moc veru, boli boli, ale casto mi ho nekuka, podla nalady, kedysi kazdu navstevu, teraz obcas, skor sa tam sama naordinujem ze nech krcok kukne
mne zas nebrali krv na zelezo. som sa nanutila nabuduce nech mi vezmu zas protilatky kvoli Rh negativ
@bamarama82 mne krcok kuka kazdy jeden krát a posledné 2 razy to stráááásne bolelo, predtym nie... Inak dnes má nase babo ak bude chlapec meninky 😀, tak som mu ako darcek dala na ranajky zavináča 😀 😀 😀
@mikailla veru, skus ich poprosit, nech ti ten ster spravia, povedz ze si prekonala predtym mikozy a mozno ti ho urobia. Ja mam pocit ze sa to robí len sterom a pocula som, ze to je dost dolezite vysetrenie...
@bamarama82 inak tusim ty si spominala, ze chces Laru, ze??? mne sa to meno vzdy pacilo, ale som si povedala, ze keby nevedela povedat R tak to s našim priezviskom znie vtipne Lala Malá 😀
@bamarama82 to ja nechapem, preco uz nerobia vsetko naraz a kazdemu to iste...nie ze jednemu nepozru to, inemu hento a 20 krat ti beru krv stale na nieco ine 😖
@weverka11 😀 😀 tak boli to hej ? vravis? ma chces upokojit ze mi to nemusia robit alebo vystrasit 😀 hehe cele tehotenstvo tu nikto ani len nenazrel do mojej eehm... 😠
@majulienka333 noo na pozidadanie som zistila ze ked si zaplatim sa to da ale nasla som to na nete,neviem ako to chodi u nas v meste,opytam sa porodnicky o tyzden.
@mikailla ty kokso, to je fakt ze sranda, ze ako beru tehotenstvo a starostlivost o tehotne v jednotlivych krajinach, pritom sme vsetko civilizované státy a vsade nieco iné... U mojho dr. to je asi veeelmi oblubene vysetrenie 😀
co by ste kupili 5.5 rocnemu dievcatku (neterke) k vianociam??? Ona má úúúplne vsetko, detskú má ako výstavnú skrinu od hračkárstva... teraz som pozerala na nete a napadlo ma, ze by sa jej mohli pácit nejaké pekné hodinky Hello Kitty, alebo nieco take + nejake oblecko + samozrejme nejaka hracka musi byt, to by bola sklamaná...
@weverka11 tak to je fakt zaujimave,ze v kazdej krajine je to ine, o Sr sa hovori,ze to velmi prehanaju ale my sme na to zvyknuty,keby zacalo Sloven,zdravotnictvo sa opicit po Amerike (ako anglicko) tak to by bo koniec... Budme vdacny za to prehnane zdravotnictvo aj ked nas co to stoji ...
My mame tiez doma taku herecku 6 rocnu a doniesli sme jej minuly rok domov detske sminky,to je nieco co maminy neradi vidia na detoch,tak ja ako dobra teta som jej taky nakup urobila,detske spinky take napodobeniny dospelakom aby sa paradila,a kabelky (detsku) 😀
Kde ste vsetky kolegyne dnes ??? 😀 ja mam otazku a ozvite sa niekto ak mate to iste co ja... citite niekedy v "pipinde" dnu take steklenie alebo skrabkanie ? tak vyssie nad vchodom,neviem ci mi mala tam rucickami mece alebo co to za pocity .... 😕 😕 😕 😕
@mikailla 😕 😕 😕 hmmm co ja viem, uz som taka z tych vsetkych skrabkani a pichani a neviem coho zmagorena ze ani neviem co mam a co nie 😀 ale dako vyrazne to urcite nepocitujem 🙂 ...cestoviny si inak vcera este zriesila? 🙂 ja dnes vobec netusim co budem varit...ale verim ze na noc to zas na mna pride...ta skvela inspiracia aby mi v noci bolo zle 🙄
@weverka11 ty si aka sikovna, o 10 uz cakas navstevu 🙂 aj ked...aj na mna ma navsteva takyto motivacny ucinok. asi by som mala kolegov pozvat na obed 😉 ale nie, zartujem...neboli sme az taky dobry kolektiv.
ja som sa pustila do kuchynskych skriniek, tym ze varime obaja, tak hlavne manzel ma zvyk davat veci kade tade, a potom to vyzera bordel,aj ked v skutocnosti to je pohodicka...len treba raz za cas upratat veci kam patria, ako aj v spajzi...
@weverka11 krasna spiralka ti prisla, ja uz koncim 😉 s bazarikom - teda dufam,ze aspon na par mesiacov, cakam na kolotoc, este jeden teply overal, a teple capocky.
co myslite, kolko teplych capociek potrebuje novorodenec? ked ja nemam ani sajnu kolko coho...ale ostatneho mam dost 😉
@majulienka333 ano robila som cestoviny 🙂 ale iba taku rychlovku v noci, cestoviny a z polotovaru som zvarila omacku nane 😀 😀 tiez som zvedava aka inspiracia dneska padne, ked sem pridem vecer precitat ze co zas jete bude kalamita,potrebujem asi vlastnit jednotu. 😀
@sofhia no podla mna si pokupis podla potreby ciapocky , ja ked vidim tu na koniku ako maju mamicky nakupene popredku vsetkeho ako keby po porode uz neplanovali ist nikdy do obchodu 😅 😅
@mikailla hej, to si dobre vystihla....alebo zrazu bude prekvapko...a bude opacne pohlavie ako maju nakupene. 😉 no ja som sa tiez nechala s niecim uniest, ale zasa ked ani neviem ake velke dieta sa mi narodi, tak potom budem dokupovat, co bude treba + si myslim,ze niektore veci radi kupia aj navstevy ako darceky, predsa len, nie vsetkym sa bude chciet kupovat plienky.
kedy planujete prichod na SK?
chces daku inspiraciu na varenie?
ahojte žienky, už som tu, nooo akože som možno spala pol hod...ale to už jej jedno...neskutočne ma dnes bolí hlava a to celé tehu som nevedela ani čo to je bolesť hlavy...au ☹
@mikailla awoj, mne tiež už robili 2týždne do zadu ten ster...a viem, že z krvi sa to zistiť nedá, tak bolo by super, keby že ich tam poprosíš a oni by ti to tam urobili...
...mne minulý týždeň doki povedal, že už ma posledný krát pozerá zo spodu a to mi celý týždeň nešlo do hlavy, ako ma vyšetrí, ako zistí či sa náhodou neotváram, alebo niečo také a ako vraví wewe je to asi veeeľmi obľúbené vyšetrenie, lebo dnes tiež na ňu robil kuk 😕
..dnes mi prišla prvá materská, tak sa veeeľmi teškám, bude za čo kúpiť kočiarik 🙂
@sofhia prichod na SR len co vybavime papiere pre babatko,mozno v marci .... No jasne daj nejaku inspiraciu na varrenie 😀 😀 tak tak kadeco sa moze stat,ze sa aj pohlavie zvrtne hihi, ja som sa tiez nehala uniest par vecami,ale naozaj minimom,mam len nutne veci lebo chodime stale na tarajstreky a viem,ze ked bude drobec v kociku neodolam mu zakazdym nieco kupit. 😀
@nika147 A preco ze posledny krat ta pozeral ? 😕 noo aj som si myslela,ze to z krvi sa nebude dat,musim to lepsie vyzistit. Nika ty uz mas 38 tt ved Ty uz choj do teplej vani ! 😀 ci nechces este rodit?

@jenta No podobnu noc som mala aj ja...tie halusky na vecer urcite neboli dobry napad 😅 , ja som sa o druhej v noci zobudila na to, ze sa mi snivalo ze mi odtiakla voda...a normalne som sa bala nadvihnut perinu ze co ak naozaj 😕 ale teda nie a tiez som asi kazdu hodinku bola hore, a od 6.30 som vobec uz nezaspala ☹ a tiez som mala ist na cvicenie, ale v tej kose nikde nejdem 😖