icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

tamka84
19. okt 2010

baby ahojte, mne strašne začali opúchať ruky aj nohy od víkendu... ☹ asi by som nemala už bublinkovú minerálku piť, ale keď mne voda nechutí....

weverka11
19. okt 2010

@nika147 a aky kočík planuješ kupiť?

weverka11
19. okt 2010

jej, akurat som si dohodla pediatra, toho, ktorého som chcela - dr. Šuleka, tak som rada 🙂

peha81
19. okt 2010

@weverka11 aj mne teraz poslednú dobu ked kuká krčok tak ma to tak boli,,neprijemné to je teraz uz,,a predtým nic,,sak nech si zašmátra,,tak ma to aj prekvapilo ze zrazu to bolí 😅

@mikailla mne brali tie stery minulu stredu a zajtra sa dozviem výsledky,,tak dufam ze bude všetko ok,,,a ak sa ti to dá, tak si to pre istotu zaplat,,bo ked to nahodou mas tak malá môze dostat daku infekciu,či zápal pluc či čo,,budu jej musiet dat infuziu hned po narodení,,a teda ked to ani nebudu vediet tak neviem ako by to riesili 😕

nika147
19. okt 2010

@mikailla neviem prečo mi povedal, že posledný krát, ale neurobil tak ako povedal, lebo dnes sa tiež pozeral a povedal, že zatiaľ to vyzerá dobre a že bude čakať kedy mu zavolám, príde mi k pôrodu, tak preto...
včera som sa išla, že sprchovať a mm si napúšťal, že horúcu vodu do vane, ale ja som len nožičky namočila a on mi sprchoval kríže, neskutočný pocit 🙂 🙂 a on mi hovorí, ved pod ku mne si hačať, a ja, že do tej horúcej vody, ty čosi šiši, chceš mi vyvolať pôrod?? a on, už by som sa aj tešil...tak som mu povedala, že ona vie, kedy má prísť na svet, neboj 🙂 ale najradšej by ju už chcel držat v náručí a s ňou spinkať a pozerať sa na ňu, len musí ešte vydržať 😀

nika147
19. okt 2010

@weverka11 chcela by som kúpiť tú bexu b3 trojkolesovú -novú kolekciu, videla som ho u nás v skutočnosti a je krajší a ľahko manipulatívny a ľahučký a mm keď ten kočiar videl, tak ani o inom nechce počuť a aj mi hovorí, že zbytočne kukám kočiariky na nete, keď už sme si vybrali...

mikailla
19. okt 2010

@peha81 ja som citala aj horsie o tom ☹ ze ked sa to nelieci tak to moze aj trvalo ovplivnit dieta,och brr asi som radsej nemala ani zacinat tuto temu, nechapem preco to nerobia ☹ ☹

ponyxx
19. okt 2010

ahojte babule 🙂 ja som dnes po uzv a krpáčik nechcel spolupracovať. Aj mal snahu mi ho zmerať, ale nedal sa, beťár 🙂 . Tak mi spravil iba prietoky a bolo ☹ . Teda ani približne neviem koľko kilo budem tlačiť. Neviete, či sa robia uzv aj neskôr?
Inak niekto tu minule spomínal vineu v súvislosti s muštom. No dievčence, ktoré o tom neviete, tak vineu už nevyrába pezinok, ale rajecká lesná. Pomer štiav je 11% tuším. Vyrába sa teda z koncentrátu a chuť je len dobré chemické kúzlo 😖 . Ak si chcete dopriať niečo zdravé z ovocia, tak nová vinea to určite nie je. Je mi ľúto ☹

mikailla
19. okt 2010

@nika147 mala si si hupnut k nemu, uz mas babatko dozrete hihi... No mne sa to hovori,tiez si hovorim,ze pojdem uz od 38tt do vane a budem skusat sex ale ked pride na lamanie chleba neviem-neviem 😅 😅

cistko
19. okt 2010

Ako ja sa vazne pytam vy kde beriete cas tu tolko pisat? 😀 😀 😀 😀 😀

nika147
19. okt 2010

@mikailla ja som sa dočítala, že je to vlastne infekcia z konečníka a keby náhodou, že by si mala test pozitívny, tak ti dajú antibiotika-myslím, že vonkajšie, aby sa tá infekcia nedostala k babatku a aj keby si rodila, tak aby sa to neprenieslo na babatko...tak len ich tam otravuj nech ti urobia vyšetrenie...

cistko
19. okt 2010

@mikailla skusat sex? doteraz ste neskusali? 😀 😀 😀 😀 😀

mikailla
19. okt 2010

@cistko 😀 😀 nie 😀 pocas tehu sex nemame,ale na konci som ho chcela aby mi spermie posurili porod,no uvidim 😀 😀

peha81
19. okt 2010

@ponyxx mne doki povedal minule ze uz sa nerobí utz,,len vyšetrenie odspodu, že či sa neotvaraš,,,no uvidim zajtra,,ale rada by som ho este videla,,som zvedava ako bude otočený, bo minule bol zle

nika147
19. okt 2010

@mikailla ešte by som chcela aby vydržala do toho 2.11-vtedy má manžel narodeniny...no ale uvidíme, keby sme tak vedeli, že áno vtedy a vtedy príde babatko na svet, ale ono to príde samo a najviac sa bojím, že čo ak nerozoznám, kedy mi odtečie plodovka, čo ked vtedy budem v sprche, ja len dúfam, že všetko bude oka a bude zdravučká, nič viac si neprajem

peha81
19. okt 2010

@mikailla jemine a ja dufam ze tam bude čo najdlhsie,,,vcera som bola pozriet našu pôrodku ze čo ma čaká,,a taka depka ma chytila,,,musim sa na to psychicky pripravit,,a stale dufam ze nebudeme rodit 3 vedla seba,,to si neviem ani predstavit, 2 metre od seba postele oddelene plachtou,,brrr

ponyxx
19. okt 2010

@peha81 no dokelu 😒

peha81
19. okt 2010

@nika147 som zvedava ktorá z nás pôjde skôr,,kedze mame rovnaky termin,,,mozme porovnat ze či sa skôr ponahlaju dievcata alebo chlapci 😀

peha81
19. okt 2010

@ponyxx ale zas ked sa mu to nepodarilo teraz tak ho skus o to poprosit nabuduce,,u nas sa da aj zaplatit ze ked chcem aby mi urobil utz navyše,,stoji to tušim 5e

nika147
19. okt 2010

mne tiež robil naposledy v 31tt usg a od vtedy som ju nevidela, nemám ani šajnu koľko váži a meria, ale srdiečko som dnes počula, sestrička mi robila ozvy...taaak rýchlo jej bilo ♥♥♥ a myslím si, že má za také 2 kilá, keď sa otáčam zo strany na stranu, tak ju cítiť-tú váhu 😀

mikailla
19. okt 2010

@peha81 jeej no teraz kukam ze Vas uz je viac co ste v 38tt 😀 😀 tak Ty chces co najdlshie drobceka, ja by sa bojim prenasania neskutocne... Potom take deprimujuce na psychiku ze cakat kazdym dnom,radsej by som bola keby ma porod prekvapil pred datumom 😀 (ale nie teraz 😕 ) citala som tvoj zazitok z porodnice,tak este sa vyspis z neho zo 2x a budes pripravena 😉 😉

cistko
19. okt 2010

@mikailla paaani ved lekari tvrdia ze to je najlepsi trening:D:D:D:D

peha81
19. okt 2010

@nika147 no uz by mala mat aj viac,,nas mal v 37tt teda týzden dozadu 2,7kg a hovoril ze teda velký nebude 😕

nika147
19. okt 2010

@peha81 bude sranda, keď to bude na remízu 😀 😀 😀 , že sa obidvaja vyberú rovnako, tak potom už len čas nám ostáva porovnať, keby náhodou 😉

ponyxx
19. okt 2010

@nika147 moje malo 2200 g v 32 tt, uz teraz by sa mohlo hrabkať na tri. Ja som bola zvedavá aj vzhľadom na tehotenskú cukrovku, či to malinké nejak ovplyvnilo alebo ni...

peha81
19. okt 2010

@mikailla no akurat dnes to skočilo sa mi zda ne ten 38tt,,začiatok novembra sa neskutočne blíži 😅

kraviatko
19. okt 2010

@nika147 neboj sa, určite to rozpoznáš, čo som počula, tak plodová voda odtečie väčšinou keď si v kľude, napríklad počas spánku, alebo oddychu ... ale či to naozaj je to neviem, no mne tiež odtiekla v noci a zobudla som sa hneď lebo som mala pocit ako keby som sa pocikala 😀

cistko
19. okt 2010

@peha81 nerobi sa? a mne robil dnes, pocuval srdiecko a nieco kontroloval a ze ak to nebude chlapcek tak basu sampanskeho kupi nie jednu flasu ako doteraz hovoril, krasne bolo pipika vidiet 😀 tak sa mi zbytocne sniva ze dievcatko rodim 😀 😀 mam ist do nemocnice na prietoky a prist na buduci tyzden zase k nemu a bude robit zase uzv a ze ho pomeria a povazi...tak neviem asi kazdy lekar inak 😕

mikailla
19. okt 2010

@nika147 a nemas strach ci sa od 31tt neotocila inak?

nika147
19. okt 2010

@peha81 ja neviem, len budem dúfať, pretože keď nám robil usg v 31tt vážila len 1366g čo sa mi zdalo málo, ale doki povedal, že je to akurát, tak ja budem rada, keď ssa narodí a bude mať aspoň 3 kilá, ja som nemala ani 2,5 a mm mal skoro 5 , tak dúfam, že ona bude niečo medzi 😀