November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
mne merali bábatko naposledy v 30 t., a napísla že 1700g, a doteraz už nič 😒 , tak neviem aké bude, ale dúam, že tak okolo 3,5 kg 😎
@mikailla nie, pretože jej nožičky cítim stále na ľavej strane mojho brucha a ručičky dole a chrbátik má na pravej strane mojho bruška, aj dnes ako mi robila tie ozvi, tak ♥ našla na mojej pravej strane môjho bruška, že tam má chrbátik a určite by som cítila tú otočku ako keď som ju cítila, keď sa otočila dole hlavičkou, myslela som v tej chvíli, že ide von cez pupok a cez bruško bolo vidno ako sa otočila, bolo to ráno o pol 9, toľko čo som oči stihla odlepiť 😀 a práve som chcela vstať, no ona mi tou svojou otočkou nedovolila 😀
@cistko no môj to tak dako rozlišuje,,že poistovna preplaca 3 utz,,to mi robil take riadne dlhe,,aspon 20 minut som tam lezala a vsetko kontroloval a meral,,,,a tie ostatne,,tie mi robil tiez kazdu podadnu,myslim okrem jednej to sme iba srdiečko vtedy počuvali,,tak tieto ostatne boli take 5 minutove,,,tak tie som mu ani neplatila,,a este raz robil taký dlhý, teda štvrtý a vtedy aj vypýtal 5e ze to uz poistovna nepreplaca,,,ale asi fakt zalezi od lekara,,niektorým kočkám dokonca ani utz nerobi kazdu poradnu
@cistko tak vies, niektoré sme cele dni doma same, mna uz nebavi ani upratovanie - ani uz velmi nemam co, dnes som akurat umyla riad, vyvesala prádlo a uz nemam ani co prat 😀 manzel dojde az po stvrtej, tak co si zacnes
babyyyy, mne sa zas vypla ta lišta hore na obrazovke, kde sa piše napr. int. stranka.... Minule mi tu niekto poradil, ze mam stlacit F1, F2, F3????...... uz si nepamatam ake F ☹ pleas help....
@kraviatko fuuha tak ty si si aj pocvicila 😅 no ja mam tak neskutocne problemy s chrbticou ze nevydrzim ani chodit,dokonca aj pocas tohto pisania s Vami musim zakazdym odbehnut na postel lahnut ma 3min.a pokracovat... 😅 😅 Ja sa bojim prenasania pre to,lebo tu v Uk ked sa prenasa tak nevyvolavaju porod vyvolavackami (iba oddelenim placenty) a nechaju prenasat aj 2 tyzdne....
aaaa bolo to F11 😀 😀 😀
už ma bolia kukále, od toho čítania 🙂 , idem si ja niečo na papanie pripraviť...
boze ten krpec prave taaaaak strasne kope, nemozem usediet, idem sa poprechadzat po byte, to je strááááásnéééé, surovo do rebier 😲 😲 😲 😲 a aj do mechúra, kurňa tuším sa preťahuje nejak
@pepinka79 no šak mne to bolo divné že je také veľké 🙂 , lebo aj moja lekoška, keď to čítala, vravela, že sa musela pomýliť tá na sone, že to by potom bolo dosť veľké 😅 , no tak neviem ....dúfam, že to nebude nejaké cez 4 kg 😅 , to by teda bolo, inak ja som mala cez 4kg keď som sa narodila .... tak dúfam, že nebude po mne ale po mužovi ten mal len 3,5 🙂
@weverka11 haha no a ja som dnes zatial nic plodne nespravila 😀 o deviatej sme sa s Jakubkom vytrepali z postele, dala som vrtulu do zadku, rychlo pripravila ranajky, hodila sprchu, oskrabala chlpy z tela pre istotu, obliekla krpca a sup do poradne ked sme sa vratili bola jedna akurat som uvarila polievku a som taka ako mechom udreta po hlave a sa mi nic nechce som si povedala ze do tretej tu trosku s vami pobudnem a potom budem porkacovat - nechapem ale stale mam co robit uz by som chcela mat svaty pokoj nohy vylozit a ze ako sa to hovori? NUDIT SA 😀
ozaj a mne sa od posledneho ultrazvuku tiez drobak otocil sice hlavicka je dole ako ma byt no je na opacnej strane bruska - nechapem 😀
@mikailla no ako som písala, v deň termínu som bola s mužom na výlete na Červenom kameni sa poprechádzať a nič ... tak som sa na druhý deň rozhodla, že tomu skúsim pomôcť 😉 tak som od rána každú hodinku troška poskočila, urobila zo 3-4 drepy, a v noci mi odtiekla plodová voda, teda už nad ránom o 3.00, ma muž viezol do pôrodnice, a tam mi povedali že som otvorená na 4cm ...... no len na tie 4cm som bola ešte ďalších 8 hodín rovnako otvorená, tak pôrodník rozhodol, že mi pomôže a dali mi tú vyvolávačku či urýchlovačku, no a potom som dostala bolesti, pichli mi epi a rodila som až o 17.00, ale pôrod bol v pohode 😀 , mladučký pôrodník, fešák, mi ukazoval ako mám tlačiť ... 😀

@kraviatko hej dobre pises, urcite to rozpozna a vraj tak odteka v klude, v spanku , ked je telo v pokoji 😀 ale ja som sa rovnako bala, ved som to tu uz pisala som mala nocne mory ze odtecie v potravinach 😀