icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
19. okt 2010

@mikailla 😀 tak to by u mna ziadne natahovanie maternice orgazmon nebolo 😅 ja potrebujem klacek aby sa cosi 😨 dialo

@weverka11 citam ze aj ty poslickujes, tiez sa ti to postupne zhorsuje, zosilnuje a intenzivnieva? 😅

weverka11
19. okt 2010

@moncika15 fuu ani nehovor... ja uz ich mam dlhsie, najprv to boli len také tlaky pri krcku semtam, ale teraz uz riadne krce bolestive, ze ma porad skruti 😝 ale len tak 3-4 po sebe a potom dlho nic a potom zas...

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 ja som dnes 1x pocitala po kolkyx minutax sa opakuju ako si sa mi to nezdalo 😀

inak baby v sukromnyx novembrovkax sa nam dnes narodilo dasie babo 😵

mikailla
19. okt 2010

@moncika15 ze bez klacku 😀 😀 dalsie ? ako pocitas aj s tym co sa predcasne ? ci uz mate rozbehnute kolo 😉 😉

moncika15
19. okt 2010

@mikailla jedno predcasne a durhe dnes sekciou lebo do TP by malo asi 10kg 😀

mikailla
19. okt 2010

@moncika15 hehe 10kg 😀 jeejda tak uz sa vam to tam rozbieha 😀 Tiez som jednu novembrovku citala na ploche ze ma zatku odtecenu ale neviem ci bola od vas so sukromnej ale aj k nam prispievala...

majulienka333
19. okt 2010

@mikailla joj nieco som zachytila o kociku, tak vybrala si si uz? lebo akoze neskora som, sa poflakujem, nestiham potom vsetko poprecitovat, tak som zvedava 😎 ze co si vybrala 😀

moncika15
19. okt 2010

@mikailla nepostrehla som ziadnu tak asi odnas nebude. nevies meno? 😕

mikailla
19. okt 2010

@moncika15 nepamatam,ale uz pisala ze jej zatka asi pred tyzdnom odisla a je v nemocke,mozno uz ma aj drobca... 🙂
@majulienka333 noo po dlhom hladani som nasla vulcano a tu mi poradila weverka stranku kde o nom pisali baby a tie spokojne s nim neboli,tak teraz neviem 😒 😒 uz som zufalaaaa....

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 zbela si si zatrenovat ? 😀 😀 daj vediet,ci hras urazenu,smutnu alebo sa nic nedeje 😎 😎

weverka11
19. okt 2010

@mikailla ooo daj pokoj 😀 len trosku meditujem 😀 nic sa nedeje, je v spalni a pozera futbal, ja som v obyvke, ale provokacne chodí do kuchyne pre vodu, obcas pride do obyvky akoze koli psovi, lebo sa s nou hra 😀 😀 😀 ja hrám ale tvrďáka 😀

moncika15
19. okt 2010

@mikailla nasla som to . pisala to nejaka "bublacik" ta nie je od nas 😉

zvalka
19. okt 2010

ahojte tehulky 🙂 zazrela som vasu temu, tak som sem musela vbehnut. takto pred rokom som bola aj ja plna ocakavania, na Katarinku 25.11. sa nam narodila nasa krasna dcerka. Zelam vam lahke a bezproblemove porody a vela radosti z vasich nadhernych pokladikov 😵 😵 😵

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 tak este trosku vydrz a v noci bude za tvrdaka on 😀

weverka11
19. okt 2010

ta bamarama asi isla na tu pohotovost, som zvedava... dufam ze bude vsetko ok

majulienka333
19. okt 2010

@mikailla a mas aj predstavu ze ake by mal byt kolieska, ja som videla taky s tou vecickou na chrumky a a cajik a tak, ze graco ma a som si hned na teba spomenula, ale kolieska ma malicke take dvojite....my uz sme objednali, uz som povedala, ze proste aj tak ziaden nebude mat vsetko co chcem, tak zoberiem aspon taky co je lahucky a paci sa mi dizajn 🙂 v mothercare sa mi velmi pacil Spin, len teda dost bol drahy a fakt netusim nakolko sa vyuzije kociarik, ked bude dajaka tuha zima 😖

moncika15
19. okt 2010

no nic baby. idem. dnes mam doma "obuvak" co ma vypaci z vane tak to vyuzijem a idem si po druhykrat v tehu napustit vanu 😵

ahojte 🙂

@mikailla zas budes za nocneho strazcu? 😀

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 a co sa jej stalo?

weverka11
19. okt 2010

@moncika15 no on moze byt teraz za tvrdaka maximalne tak pri pozerani blue hustler 😀 😀 inac, kočky, jak ste tu spominali ze vam muzi masiruju hradzu, to ja radsej neriskujem 😀 ved to je des sa na nu pozerat 😀 ja som sa vcera holila a to zrkadielko skoro prasko 😀 😀 😀 dufam, ze sa dievcina da potom do normalneho stavu, ved vypada jak spuchla zaba 😝 😝 😝 😝

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 ved pockaj aka kocka bude. nahodi aj rozparok 😅 😀

vlastusss
19. okt 2010

ahojte babenky...ja som novačik a bolo mi poradene aby som sa sem sla mrknut, ze su tu "novembrove čakatelky" 🙂 snazila som sa citat co ste pisali pred tym aby som bola v obraze a poviem vam že som sa aj zasmiala 😀
musela som sa sem uz prihlasit, strach a pocit samoty-hormony ma prinutili 😅 uz sa to blizi a ja sa bojiiiiim 😢 niekedy tak ze plackam, inokedy vobec,,,a niekedy az spat neviem..aaach 😔

weverka11
19. okt 2010

@moncika15 co sa smejes, povedz ze ta tvoja vyzera jak z ruže kvet 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 tiez sa moc v nohavickax nespacirujem pred muzoom lebo taka spuxnuta vyzera ako by som mala pipika 😀

weverka11
19. okt 2010

@vlastusss no to si sa dnes pridala v paradny den, dnes placeme vsetky, ale teraz sa to tu akosi zvrhlo 😀 😀 😀 😀 mame rovnako termin, aj mikaila má 19-teho 😀 😀

moncika15
19. okt 2010

@vlastusss tak to terajsiu diskusiu radsej necitaj lebo si utvoris zly obraz 😀

ollako
19. okt 2010

no baby ja sem temer vobec nepisem, len do sukromnej, ale teda sem tam mrknem, co si pisete a teraz mi to neda
@weverka11 si ma fakt pobavila, ze spuchla zaba 😀 😀 😀 😀 uplne si to trafila, dlho som hladala trefne prirovnanie, ale toto nema chybu 😀 😀 😀

mikailla
19. okt 2010

@moncika15 oooch zavidim aj ja si uz doprajem tu vanu, uz hadam mozme 😉 😉
@weverka11 tak hra tvrdaka? 😀 teeda,naozaj ze by v noci nebol tvrdak 😀 hrate obaja co,ze sa nevidite 😀
inak aj ja dufam,ze sa nam @bamarama82 zachvilku ozve,ze popocuvali malicku a ze tvrdo spinkala a su spokojne uz na gauci...
@majulienka333 aky si to nasla graco ? mal tam to co chcem ? a ma aj hlboku vanicku ? 😀 😀 no ved to ze asi ziadny nebude podla nasich predstav..ja ked uz som nenasla s tym na chrumky a pod.tak aspon ze by mal otocne koklieska a sportovu cast prijemnu a prakticku... idem ugooglit aky je to ten spin 😀

weverka11
19. okt 2010

@ollako no veru, teraz ma napadlo, ci by pomohol bozk od toho mojho zdutého princa, co kuká fotbal prave a stala by sa z nej princezná 😀 - tazko, tej uz nepomoze ani svatena voda 😀 😀 😀 😀

moncika15
19. okt 2010

@ollako ahoj olako . u nas sa nic nedeje tak som sa sem nastahovala aj ja 😀 maju dobru temu rozbehnutu 😉

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 tej uz pomoze len odtecena plodova voda 😉 😀