icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
19. okt 2010

@mikailla uz nadobro rezignoval, zhasol a uz hadam aj spí... Dneska si zakazujem, aby sa mi o nom snívalo!!!!! Tam dobrý bude Vin ´Diesel 😀

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 @moncika15 zomreeeem ze z ruze kvet 😀 a bude mat rozparok to uz ake prirovnania. 🙂 tiez dufam ze moja ciganocka aspon farbu inu chyti 😀 😀
@vlastusss tak vitaaaj.... 😉

ollako
19. okt 2010

@weverka11 😀 😀 😀 😀

vlastusss
19. okt 2010

@weverka11 ano?? no vsimla som si ako placete...som sa zasmiala..muz tu po mne kuka ze co sa smejem na monitor.. 😀 este tu niesom celkom zorientovana ...kde budete rodit??
ja som sice z krtisa ale uvazovala som ze by som sla aj do stiavnice...strasny miz maz som mala-mam s tohoto 😅

vlastusss
19. okt 2010

@mikailla dakujeem.... 😀 som sa aspon rozveselila co tu citam 😀

vlastusss
19. okt 2010

@moncika15 urcite si nevytvorim zly obraz..prave naopak 😀 zmysel pre humor to je to co ja moozem takze uplna pohodicka 🙂 apon viem ze su tu vesele kôpky ..xi

weverka11
19. okt 2010

@vlastusss ja po tych mojich poslíckoch, hmmmm, pocitam ze budem rodit v obyvacke pri modrom konikovi 😀 😀 lebo teraz sa tak rehocem, ze mozem cakat dalsích 😀 😀 😀 ale ked nie v obyvke tak dufam, ze v Skalici

moncika15
19. okt 2010

@weverka11 my ta v pohode odrodime 😉 naaaadyx fu fu fu fu fu fu fu 😨

vlastusss
19. okt 2010

aha??no ved uz aj mne je veselo a to som len diskusiu dozadu precitala 😀 noo a ja ani neviem co su to ti poslickovia..akoze viem co to je, ale neviem ci som to vobec citila..je to normalne?? netvrdim ze ma nikdy nic nezabolelo ale nie som si ista ci je to to 🙂 mozes to prirovnat ku krci, alebo ako take pichnutie silnejsie?? 😕

weverka11
19. okt 2010

@vlastusss ja to mam ako keby mi niekto maternicu mačkal ako citron 😝 pri tom sa vystrieda pichanie, krč aj tlak....

bamarama82
19. okt 2010

jezis baby, ja som vyskusala vsetko, lezala som uz vsade po byte, gauc, postel, zem, skusila som si brusko posuvat ale ako je male ked lezim na chrbte moc mi to neslo, pichala osm ju zo vsetkych stran, aj po pokrievke som habarkou buchala aby sa zobudilo /tu to radili na MK/ a nic, tak som bola v sprche, zase ju stuchala, plakala som, prosila som ju, uz som bola pred 10 min oblecena na pohotovost a pohla sa!!! jezis skoro som sa zblaznila uz... jeziskove husle toto uz nechcem zazit.ale ze nepomohlo nic nechapem. pcham sa tu sladkym slanym

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 haadam nieee,rodit este nebudeme,zabudla si mame preteky chces vyhrat 😉 😉 @vlastusss mozes sa pridat ze ktora da skor 😀 ale weverka to asi vyhra 😀

vlastusss
19. okt 2010

hmm..a moze byt ze to ja necitim?? akoze od piaku mam nejake bolesti a vravela som o tom aj doktorovi ale nic mi na to nepovedal...tak ma zaboli v podbrusku ze to citim az v pipine 😖 a vacsinou ma picha viac krat za sebou ale mam pocit ze to je len na levej strane..a ja som si doposial myslela ze to mala dejaky zvláštny pohyb robi lebo sa mi cele brusko tak miklo...

mikailla
19. okt 2010

@bamarama82 boze tak to je super !!!! tesim sa neskutocne s tebou ze sa pohla, tak tvrdo buvala,joj nech nestrasi !! a teraz citis castejsie?alebo len vtedy raz....

moncika15
19. okt 2010

Zaujmavy fakt na oktober 2010 tento masiac je neobycajny, ma 5 piatkov, 5 sobot, 5 nedeli. Toto sa stava jeden krat za 823 rokov. Tento nesiac je penazny posli tuto spravu 8 dobrym ludom a za 4 dni dostanes vela penazi je to podla fenshuj ak tuto spravu neposles tak nechas uist stastie 😀

ollako
19. okt 2010

@moncika15 no ja som tam nahodila depresivnu temu, a zabdala som , ze sa tu super bavite, tak som sa chcela odreagovat 😀 ...ale uz musim ist spat, zajtra rano vstavam idem po lekaroch a hlad ma mori, tak si idem radsej lahnut a Petko mrnci 😕 tak bru noc

bamarama82
19. okt 2010

@mikailla dik moc, ja som bola uz taka zufala ako nikdy...tak slabsie ale preds, trosku sa pomrvila

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 jeeej, uz sme ta tu rozoberali, no vidis, moje urobilo to iste, tiez uz som bola zbalena, oblecena a zrazu sa pohlo 😀 ja umrem, ze habarkou po pokrievke 😀 😀 😀 😀 chudatko male, si povedala, ze ta moja mama je bud metalistka, alebo jej zahrabalo 😀 😀 😀 😀 ale hlavne je ze sa krpata uz hybe

vlastusss
19. okt 2010

@weverka11 jaj este tu niesom zabehnuta tak sa ospravedlnujem za nejake preklepy a take veci 😝

bamarama82
19. okt 2010

@weverka11 chapes ale ze nic ani ta pokrievka??? vobec ziadna reakcia, brucho som si prehadzovala ako mech, silno, pichala a nic, budila ju...nic. na chrbte ju gulala, a nic. proste nezaberalo. ani sladke, co vzdy zabralo. a baby tu na konikovi pisali ze ju treba prebudit hlasnym tresknutim-ze to dr. poradil a ja trieskam v spalni habarkou a ona si spi.teda dufam ze len spi a nema pupocsnuru kdesi omotanu, lebo v 6.mesiaci ked som spadla tak sa posunula hlavickou dolu a aj placenta sa mi dala hore, a odvtedy je tak, ale mala pupocnu trosku tak za hlavku blbo danu tak ja uz mam stresy ze nema dost kyslika atd

majulienka333
19. okt 2010

@mikailla quatro tour to ma, ale nema asi vanicku, mozno ze by sa jedine dala taka ta prenosna taska supsnut do sportiaka, ale aj alano, aj metrolite, akoze oni skoro vsetky to maju tie sportiaky, len teda to su asi cisto len sportiaky co teraz pozeram 😖

vlastusss
19. okt 2010

@mikailla nooo 😀 pozor na to ja som dost sutaziva 😀 a ak bude mala po mne... 😲

weverka11
19. okt 2010

@mikailla no nee, ja este nejdem rodit, aj ked zas mam krce, ale iba take slabsie krciky by som povedala, take normalne malé sťažíky 😀
@vlastusss a to nemusis mat vobec, niektore baby idu az naostro...

vlastusss
19. okt 2010

@bamarama82 fuuuh tak akoze ja by som isto stresovala 😖 ako tak rozmyslam tak mne sa asi este ani nestalo ze by sa nejako malo hybala..praveze mam pocit ze sa hybe az priliz, a hra sa mi s mechurikom 😀 😀

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 ja ta uplne chapem, ja by som bola tiez dosraná... Ved uvidis do rana co a ako, keby sa ti stale tie pohyby zdali take slabé, tak radsej chod k dr.

sofhia
19. okt 2010

@bamarama82 kedy mas poradnu najblizsie? neboj, dobre bude, ked sa uz pohla. inak ta pokrievka pobavila aj mna. 😉

mikailla
19. okt 2010

@bamarama82 a nezbehnes zajtra cez den pozriet do poradni ? nech ta omrkne ? No to hlasne buchanie u nas zabera stale,a to nemusim ani silno buchat a zlakne sa,tak ona musela tvrdo buvkat. Spachtoska.

vlastusss
19. okt 2010

@weverka11 aha??noo lebo to som aj od kamosiek pocuvala ze poslicky sem poslicky tam, a vsetky to maju uz za sebou..som v tom sama 😒 vsetci uz s kocikmi po meste, len ja sa gulam po chodniku.. 😅

weverka11
19. okt 2010

@sofhia ty tu dnes potichucky????
inak mne sa stalo koncom júla pri stráááásnej burke ze udrel hrom velmi silne a malé sa tááááák strasne zlaklo, normalne to bolo cítit ako sa bojí, uplne sa mikalo

bamarama82
19. okt 2010

ludia ja som buchala jak blbec...a nic. a vcul si skacka...neviem ci mam ist do poradne rano, ked ma moj gyn. uvidi tak ho uz trepne asi zo mna