icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

weverka11
19. okt 2010

@bamarama82 a más dospané, teraz sa ti odmení za to ze si ju zobudila 😀 ved uvidis co bude v noci a rano, podla toho sa zariad 🙂

sofhia
19. okt 2010

@weverka11 preco potichucky? nieee 😉 priebezne pozeram, co sa tu rozobera, sila ako tie deti v brusku reaguju.
@bamarama82 ved uvidis aku budes mat noc, a ako sa budes rano citit. mne povedali, ze radsej dojst, ak sa mi nieco nezda, ako nieco zanedbat. akeho mas lekara?

mikailla
19. okt 2010

@majulienka333 a ty hladas sportovy pre vas? ci len tak pozeras? jooj ja chcem aby tam bola vanicka k tomu ☹
@bamarama82 choj tam,nech ho aj porazi,daj sa prezriet ,nech ta upokoji ze nema pupocnu snuru okolo krku a zas mozte kludne tehukovat.
@weverka11 a nezlakne sa Ti ked buchnes napriklad skrinkou ? ja ked mam povedat kedy sa mi zlakne tak si pomyslite ze pustam ako slon 😀 ale pri vetroch sa mi zmyka,aj pri slabsom buchnuti 😀

weverka11
19. okt 2010

@mikailla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 u nás sa zas myká manzel pri mojich vetroch, lebo teraz cez tehu to su vazne rany 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sofhia
19. okt 2010

zienky zacali ste sa uz zaoberat kojenim? vsetci ma vystrihaju venovat sa tomu co najviac, lebo mnohym sa nedari kojit...tak rozmyslam ,ze je na case daco si pozriet, ako aj dake relaxacne techniky pri porode....ak mate dobre typy na web stranky, sem s nimi. 😀

vlastusss
19. okt 2010

doobre kocky... 😉 idem hajat....ahojtee 😀 😀

majulienka333
19. okt 2010

@mikailla my uz sme objednali mutsy transporter, len ked sme behali po obchodoch tak som videla ze graco to ma a som si spomenula, ze ty by si chcela taky s tymi vecickami na chrumky a tak...nas to nema, dost je jednoduchy, ale je lahky a ma celkom velku vanicku 🙂

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 jaaaaaaaj ako sa smejeeeeeeeeeeem 😀 a mne povedal pred chvikou ze ci sa kontrujeme 😀 ako kapela... 😕 nech aspon cez tehu pocitia co mi trpime cely zivot 😀

sofhia
19. okt 2010

kocky, vasi partneri, kt. idu k porodu sa aj dopredu zaujimaju o porod? citaju nieco?

mikailla
19. okt 2010

@vlastusss dobruuu 😵 😵
@majulienka333 kukla som ho v googli je pekny novy ste objednali ? uf no ja asi neobjednam ani do buduceho roka 😔 porozmyslam nad tym gracom a ze mozno dva kupime,..jeden hlboky druhy tento...
@sofhia tak rada by som ti ukazala moje DVD,skoda ze som v UK, je to o kojeni od porodnicky,ale dobre ze si spomenula kuknem zase troska povenujem tomu cas.....

mikailla
19. okt 2010

@sofhia ja mojho zavse donutim pozriet porod a sama od seba mu rozpravam o tom,tvrdi ze vie vsetko no neviem. Tvoj sa zaujma? cita nieco ?

majulienka333
19. okt 2010

@sofhia no moj sa tvari ako hrdina, uz ho tam vidim ako sa mi zvezie na podlahu 😖
@mikailla hej novy sme, ja radsej kvoli zaruke, a staoji 400e za dvojkombinaciu, celkom podla mna fajn suma, niektore predavaju za tolko aj pouzivane, akoze sice iste lepsie znacky, ale ja radsej novy 🙂

weverka11
19. okt 2010

@mikailla a camarelo Q 12 si pozerala??? kamoska je s nim veeelmi spokojna, nema sice tie hovadiny na chumky, ale inak vyzera byt fajn....
@sofhia moj manzel nestuduje nic, ale pojde so mnou na predporodnu, tak snad pochopi o com to je... a ohladom kojenia mam dobru brozurku, kde su navody a tak, no uvidim co poriesime...

weverka11
19. okt 2010

@mikailla ona ma tento cierny

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 no tak ten by bol super, paci sa mi len kde tu taky najdem, skusim ho vyhladat aj inde v krajinach,s tym ze najdem na chrumky taky kocik asi 2v1 alebo 3v1 ani nevyrabaju 😖
@majulienka333 no tych 400e je dost palka,tu su kociky nie drahe ale tie ich hlupe vajicka,vrrr...

majulienka333
19. okt 2010

@weverka11 len ci ho dostat aj v UK? 😒

weverka11
19. okt 2010

@mikailla a neda sa ti tak, ze si ho objednas cez internetovy obchod a das zaslat trebars k mamke a ta ti ho posle ako balík????

jenta
19. okt 2010

@sofhia môj si asi myslí, že má na to kopu času alebo čo. Ale asi mu pripomeniem, čo bolo, keď videl pôrod v telke asi tak 5 rokov dozadu 😀 To bola len tá finálna fáza, keď tá teta vytlačila bábätko, a on odmietal sex ešte tri týždne potom 😀

Inak baby vy ste aké rozkokošené boli dnes večer 😉 Som čítala len tri stránky dozadu, ale smiala som sa až som si skoro cvrkla do gatí 😀

bamarama82
19. okt 2010

ja som taka rada, sa mi vrti teraz mala tak neidentifikovatelne, kludne nech ma aj kope celu noc radsej nebudem spat ako sa takto este raz bat o nu

jenta
19. okt 2010

@bamarama82 tak to je super, že sa vrtí konečne 🙂 Ja si ani neviem predstaviť, čo by som ja robila na tvojom mieste. Asi by som sa pototo od strachu. Aj pôjdeš zajtra k doktorovi??? Ja by som išla, len tak pre istotu 😉

sofhia
19. okt 2010

@mikailla to mate super, ze vam dali aj video, musim si nieco zacat pozerat ja sama, nie, mojmu som aj nechala na PC otvorenu dobru web stranku, ale...ze vraj vie vsetko, co potrebuje. hovorim mu vselico 🙂 , a aj vsetky informacie ku ktorym sa dostanem, ak nezabudnem.

mikailla
19. okt 2010

@weverka11 ten sa mi luubi.... do prdky a nenasla som ho tu zatial co googlim... Poslat by sa to aj dalo tak ako hovoris,ale sa o to dost bojim,ze v akom stave mi pride zo SR, dost zdemolovane baliky chodia.Ja ho skusim pozriet aj niekde v nemecku a z tade objednat pri preberani si pozriem ci je zdemolovany... hlavne ze kocik som mala 2 roky vybraty! a teraz nebudem mat ani z porodnice ako drobca doniest. 😢

majulienka333
19. okt 2010

@bamarama82 tak sa tesim s tebou ze mala sa zacala vrtiet 🙂 inak vela krat sa stava, ze az ked sa rozhodnes ze uz ides do nemocnice, tak akcia urobi svoje a mimi si to rozmysli 🙂 ...inak ja by som zajtra isla, nech sa doktor tvari ...jeho kapusta..., aj ked moja doktorka bola stale chapava aj ked som sa jej vela vypytovala, aj ked som dosla s hoc akou somarinou 😅

mikailla
19. okt 2010

@sofhia ja som inak nasla davnejsie v googli paradne stranky,pokreslene tam bolo ako sa ma prikladat,a aj ako zacinat,najdes v googli urcite... 😉 😉 no mne tiez hovori,ze vsetko vie co ho caka ale myslim,ze su chlapi pripraveny na to z filmov...aj ked v skutocnosti to urcite nie je taka hroza ako vo filme vrestia a chlapi odpadavaju.... 😀 len musia pocitat s velkym mnozstvom krvi 😒 😒

mikailla
19. okt 2010

@jenta tebe chlap odmietal sex 3 tyzdne ale ked som ja videla 1x porod,ja som odmietala 😀 dokonca som mu chudakovi tvrdila ze ja som nie hlupa aby som sa nehala takto tyrat 😀 to bol nazor,hh.... 🙄

bamarama82
19. okt 2010

no on mi hovori ze sa moc pozorujem a som upejpava, a minule som volala na vysledky a pocul ze som riadne nachcipana dodzubal ma ze ako to ze som este neprisla, preco to zanedbavam atd... tak si potom vyberte

sofhia
19. okt 2010

@mikailla ja ho tam chcem mat hlavne prvu fazu, ked uz nebude vladat, ma dovolene ist prec. on je taky srandista, tak ma bude rozptylovat.
no pojdem sa tomu zajtra povenovat, alebo dnes vygooglim, zajtra budem studovat. esteze je internet. uz si bez neho nevieme predstavit zit.

majulienka333
19. okt 2010

@bamarama82 no takemu nikdy nevyhovies, jedno ci dojdes ci nedojdes, stale bude tvrdit to druhe...co je v prechode? 😕 ale pre istotu a tvoj dobry pocit chod a kasli na to co hovori, len nech to poriadne skontroluje 🙂

weverka11
19. okt 2010

@mikailla je pekný, ja som ho videla aj nazivo, no musis sa v tom trosku povrtat, niektoré hlavne polské stranky zasielaju v poho aj do zahranicia
baby, mne uz sa drieme, idem si ja asi lahnút

jenta
19. okt 2010

@bamarama82 len pekne choď a keď ti bude vravieť, že to preháňaš, tak mu povedz, že on si má robiť svoju robotu a nie komentovať, kto aký je 😉
@mikailla no vidíš to, a teraz ako sa tešíš 😀 Ono myslím, že každý keď to vidí prvýkrát, tak je v šoku. Ja vravím, prežili to druhé, prežijem to aj ja 😉
@sofhia ja som bola minulý týždeň v nemocnici na prednáške o dojčení. Púšťali nám tam super DVD, kde bolo všetko pekne ukázané. A potom nám dali aj rôzne prospekty nielen o dojčení. Ale čo som zatiaľ pozerala, tak prospekt od firmy Avent je super, lebo tiež sú tam všetky polohy, ako prikladať a dojčiť. Skús možno na stránke aventu pozrieť, či tam niečo nemajú 🙂

Ja som dnes bola prvýkrát cvičiť na predpôrodnom kurze a teda celkom som sa aj orosila 😀 Teta nám poukazovala, ako správne dýchať počas kontrakcií, že hlavne treba mať zavreté oči 😔 A lúbilo sa mi cvičenie na fitlopte. A najlepšie bolo, že som prišla domov a mm mi hovorí, že "nafúkal som ti fitloptu". No nelúbte ho 😉