November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@ponyxx ja tiež ked sa náhodou s manželom rafneme tak sa snažím hned to urovnat bo sa raz stalo že sme išli povadení spat a nemali sme ani jeden dobrú noc....tak radšej si to hned vysvetlíme abo prejdeme k inej téme 🙂
tak skús ich po predu nejako stimulovat tie bradavky,ja som rada že mne sa hned postavia a mám ich hned pripravené 😉
@matkoj neboj, urcite vsetko dopadne dobre pre maminku aj pre malinku..myslim, ze ma este cas sa otocit..
@sofhia no u nás je hrozné počasie, mrholí, je hustá hmla.... fuj toto počasie neznášam 😠 , teraz som sa pozrela čo si píšu oktobrovky na fóre a sú tam veru aj kočky v 41. týždni čo prenášajú, jedna dokonca 6 dní, ale vyzerá to tak že je v pohode ... 🙂 , no uvidíme čo sa vysrtsí mne...
@ponyxx na predporodnej hovorili, ze si mame bradavky masirovat takou drsnejsou hubkou, co je na sprchu, nasucho masirovat, aby boli nielen naolejickovane nasim mazanim, ale stali, ako riadne dudle! 🙂
@e.l.i.e.n.k.a Aj my tomu veríme🙂 Nech si hovoria doktori co chcu🙂
@e.l.i.e.n.k.a no neviem či tie moje bradavky to zvládnu ... ja som si pre istotu kúpila tie silkónové klobúčiky do pôrodnice, lebo som ich potrebovala aj pri prvej dcére 😒
@e.l.i.e.n.k.a ciii tak to som este nepocula, brrr nasucho, mi to pride kusek drasticke, ale co mamina neurobi pre svoj pokladik 😀
Babenky,prosim vas rozsireny francuzsky kalendar ako najdem,nejako mi ho nechce natiahnut.?
jaaaj ako taky normal kalendar, ja ze to je nejaka vychytavka pre tehotne 😀 , asik mi uz z toho fakt prepina, na co ja hned nemyslim 😅
@ponyxx ani ja som neskúšala túto drsňárnu, ale spongiu mozeme vymenit za mm, budu hryzkat 😀
@e.l.i.e.n.k.a no pre mojho mm su to "kamaratky" a ked ma na to chut tak mna sa ani nepyta 😀 on sa pyta kamaratiek ... urcite by neprotestoval, len to by musel byt chudacisko aj doma, teraz si budem fakt pripadat jak vdova. Jaaj ja nemam rada ked je cely dom prazdny.. ☹
@ponyxx ked mm nie je doma, vyriesi to uz len proteza po dedkovi 😀 tiez hovori, ze sa rozprava s nimi a nie so mnou 😀 a dokedy maju ho bude na plno okupovat restika?
@e.l.i.e.n.k.a no to neviem presne, zajtra by mali otvarat a minule ma potesil, ze ako zodpovedny za otvaracku, tam bude musiet byt urcite od stvrtka do soboty aj vecer ☹ , ked je predpokladany najvacsi "bizines" a urcite to bude na min. dva mesiace, takze si neuzije ani mimi 😢
@e.l.i.e.n.k.a teraz som si spomenula na tie zuby, co su tie take natahovacie s tymi nozickami a skackaju po stole 😀 😀
@e.l.i.e.n.k.a mate super tu predporodnu, vy sa mate 😉 samee nazoaj prakticke veci.
mne chodi kazdy tyzden taky mailik pre babetko, a su tam celkom fajn infosky, aj by som zabudla, ze ked beriete partnerra k porodu, aby ste mysleli na to, ze porod moze trvat par hodin a zobrali mu jedlo 🙂 + olejicek pre seba na masaz, a sponky a gumicky do vlasov, ak mate dlhe vlasy. a hroznovy cukor aspon, kedze na Sk vo vacsine nemocnic nemozes nic jest ani pit, ked rodis.
@ponyxx to ma mrzi s tvojim manzelom, ze budes na drobca sama. ja som sa sice dlhodobo trapila, ze ten moj si nemoze najst pracu od marca...a stale nic, resp. ma dake fusky, ale uz teraz uz vyse mesiaca som nechcela ani aby hladal, chcem nech mi pomaha, mamina nebude moct dojst. ...hm, tak si vyber, nic nie je idealne - taky je zivot. ☹
@ponyxx a predstav si, ze ti budu skackat po "kamaratkach" 😀 Je to na chuja zariadene, ked chces zarobit, na milovanych je ovela menej casu, chybaju ti..ak sedis doma, chybaju ti peniaze..restiku otvara u vas v pezinku? Cez tyzden aj mna cakaju prazdne chvile o samote, partner robi manazera v jednej firme, chodi az vecer, ale aspon vikendy su nase 🙂
@sofhia nemozes, je to strasne ale potrebne, lebo ak by si potrebovala cisar, alebo nedaj boze sa nieco prihodi, tak ti nezaberie anesteza. Svokre roztalo sklo ruku, rana na sitie jak hovado a na pohotovosti drbnuti jej dali napit vody, ze proti soku. V ruzinovskej je pichli 4 lokalky a posledne stehy musela pretrpiet, lebo uz jej viac pichnut nemohli a to len kvoli poharu vody. Ja uz mam od manzela naordinovane 4 tabletky hroznoveho cestou do porodky. 😀
@e.l.i.e.n.k.a nie v blave v poluse, ale ked to prezije, tak potom uz taketo projekty nebude robit, je to taka skuska ohnom ako pre novacika 😖 potom uz bude mat na starost vzdelavanie zamestnancov, len si tym musi prejst, aby vedel, co tie restiky potrebuju... tak ked dojde domov v normalnom case, tz , ze 21:00, tak si sadneme vedla seba na gauc jak zmoknute kury 😔 , opreme hlavy , z posledneho pokecame aky sme mali den a zalahneme ☹
@sofhia ja by som bez predporodnej pripravy namohla mat mm pri sebe, teda musel si to vysediet aj on a vela sme sa tam dozvedeli priamo od lekarky, teda psychologicky. Ona nam presne vysvetlila ako to prebieha, ze ked to na nas pride kam musime ist, ktore dvere, ake vysetrenia mi spravia, kam ma potom odvezu, ako na vzdycharni, ako na porodnom boxe, co ma robit otecko a na ake vylevy maminky sa ma pripravit, ako otecko nema zavadziat ked sa vysetruje babatko az po odvoz na oddelenie sestonedelia a poporodny program oteckov 😀 Za dve hodky tolko infosiek ze si to ani cele napamatam 😀 Ale ked dostanem udicku, tak sa chytim 😉
@ponyxx tak super, ze vies, ze to skonci, aj ked teraz je to na prd nacasovane!!! Vzdelavanie zamestnancov je aj moj odbor, urcite ho to bude bavit 🙂 hlavne, ze na neho nevyskocis, urcite vyzerate 100bodovo, zmoknute kury 😀

@sofhia u nás krásne smoklí brrr,som bola s malým v obchode v jednej ruke dáždnik v druhej nákup a malý a stačilo na dnes 😒 a to som zabudla na vajcia ktoré potrebujem....ale čo už 🙂
máš super manžela ,len ho pekne lubkaj 😉