November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby ja sa dnes len stazujem, ale mne je original na hovno 😢 nespala som, hrozne ma bolia krize, trtol a teraz som bola v obchode, tam ma zas tlaky chytili a dosla som domov a bolíííí ma zaludok.... Ja uz nevytiahnem ani paty z domu do porodu 🙄 toto je debilný den....
@pepinka79 inak vcera som to zakríkla s tou zahou!!! prvy krat v zivote ma zacala palit, nie nejak extra moc, ale bolo to dost neprijemne - asi o pol druhej v noci 😠 dala som malox a preslo, chvala bohu mame furt doma koli mm....
@e.l.i.e.n.k.a ahoj, mamu pri porode???????????? aaaaaaa!!! No henta moja nervacka, ta by tam vynadala doktorom, sestrickám, popritom vsetko preorganizovala a odrodila by ma nakoniec ona, lebo doktor by zinfaktoval... Ale inac ju mam velice rada, hlavne ked sme sa odstahovali 😀, parádny vztah teraz máme 😀 ale vážne, to sa ani nedá porovnat s tym co bolo, ked sme tam byvali 😀
@e.l.i.e.n.k.a no ja by som mamu nechcela asi pri pôrode, neviem ... moj MM tiež nebude, on na to nie je povaha a ani som ho do toho nenútila, myslím, že pre nás oboch je to lepšie ...
@e.l.i.e.n.k.a mi hovor 🙂 aj ja ju lúbim ale nakoniec aj tak nebola pri porode lebo som rodila až na další den a aj tak som mala komplikácie tak by tam byt nemohla a keby bola určite by len hovorila niečo čo by ma vytáčlao,bo mna ked niečo bolí tak neznesiem ani len pohlad na mne nieto ešte keby ma tam hladkala 😀 ale lúbim ju 😀
@e.l.i.e.n.k.a mm trenoval ludi uz aj pred tym,len akurat teraz ako na potvoru zmenil posobisko a hned mu prichystali na prichodnu toto, ale zvladli sme aj horsie 😉 snad ma raz doma nenajde s vytrhanymi vlasmi 🙂 vyskakovat nanho? no neblaaaazni, sak my sme radi, ze sa zvladneme porozpravat zmysluplne 15 minut 😅 s otvorenymi ocami 😔
Asi zahajim prostestny spanok.... 😔
@weverka11 asi je dnes zasa divný tlak abo čo bo ja som bola v obchode a stačilo na dnes,tak ma bolí chrbát aj podbruško,mám tam také tlaky že ojoj a bábo sa otáča zasa ako keby nič a nohy len vytláčajú moju už tak napnutú kože že des...ale lúbim ho toho čerta 🙂 no ku koncu záha býva častejšia ☹
inak neviem si predstavit ako prežijem v porodke bez internetu kedže nemám notebook 😀 a ako sa dozviem že už máte abo čakáte 😀 a po porode či sa vrátime do tejto skupiny abo skočíme na novú 😀
@pepinka79 jeeeeeeeho, ze mama pri porode, ja svoju tiez nadovsetko milujem, ale fakt posledne co mi tam chyba je vidiet ju plakat 😕 sak to by nestihali dlazku utierat... 😒 ...ja som zvedava ako tam bude pohukovat doka po starom, lebo tu sa ziadna predpriprava pre otecka nerobi, hlavne je ze zaplati a moze prist...len ci ten moj netreskne hned ked uvidi este len porodny box 🙄
jáj kočky,,dnes je ozaj blby den,,,mna tiež tak bolia kríze,,idem si na chvilku asi lahnut,,len cakam kym sa mi dovaria zemiaky,,som nevyspatá, bo ráno som vstávala na poradnu a teraz o 2 mam ist vybavovať epi,,tak sa mi nechce, ale uz musím, na poradni všetko oka,,popočuvali sme dnes iba srdiečko,ani som ho nevidela,,ale nevadí,zas nabudúce,,povedal ze o týzden sa este určite vidíme, bo malý je este vysoko,,a ze sa vrtí na hlavičke 😀 iba chrbatik toči na strany a nohy prehadzuje,,,a stery dopadli ok,,takze ziadny streptokok 🙂
baby ja som nenapraviteľná!!! Dnes mi došiel balíček vecičiek z bazáriku a ja som si zasa objednala ďalšie 😅 Môjho už zo mňa asi klepne 😀
a ja som sa vcera nakoniec vykaslala na vsetko povinnosti nie povinnosti:D a kedze chlapci rozhodli ze oni idu plavat a ja som pukala od zavisti ved taku chut som amala aj ja, vtreala som sa na navstevu ku svagrinke co ma tyzdnove dvojcatka a obdivovala som ich, kochala sa pri kupani a pri papkani a trosku aj popestovala tak nakoniec krasny vecer to bol 😀
ale noc zato priserna, plavanie neurobilo dobre Jakubkovi 😠 lezi chorucky so soplikmi nastastie zatial nema teplotu ale aj tak je mi ho luto a tiez sa bojim aby som sa nenakazila ked sme takto spolu cely den a to by bolo isto to posledne co by sa mohlo stat 😢
poobede sme mali ist na destske citanie to takej milej kaviarnicky,t esili sme sa na deticky s ktorymi sa vyhra a namiesto toho ostaneme doma, och joooj hadam ho to do vikendu prejde a je to len nadcha, drzte palceky 😉
@jenta joj ani mi nehovor tiez som besna a to mam kopu veciciek po jakubkovi ale uz sa krotim uz len potrebne veci objednavam 😀 teraz mi ma prist este jedna perinka, digitalna vaha, odsavacka a mega balick s vianocnymi darcekmi pre jakubka co som vydrazila tak sa tesim ako male decko 😀 😀
@majulienka333 no ved aj moja maam by plakala a to by ma asi šlak triafal a dala by som ju asi sama vyviest 😀 uvidíme ako to ponesie moj jeho som ešte plakat nevidela 😀
@weverka11 ale zase by si pofajcila s doktorom, medzi tvojimi kontrakciami a hned by ti bol blizsie 😀 mas pravdu, odkedy nezijem s nasimi, je to ovela ovela lepsie, aj ked moja mamina je uplne ina kava, ako tvoja 🙂
@pepinka79 no to ma nenapadlo, ale moj asi bude plakat 😅
@weverka11 no a nevieš či to budú 4 dni 😉 ja ked som bola tak sme tam boli normálne 5 dní a ked bábo dostalo žltačku tak aj o 2 dni dlhšie....som mala jediné štastie že bolo leto a som mohla malého opalovat na slniečku a tak nemuseli sme tam ostat dlhšie keby musel íst pod lampu... 🙂 ale tak od teba chcem číslo aj od elienky ked sme Seničanky tak si aspon tú správu pošleme ked porodíme 😀
@majulienka333 😀 tak teraz neviem čo budeme natáčat či porod bábatka abo ja toho mojho ako plače 😀
@e.l.i.e.n.k.a ja by som sa pred tou svojou asi hanbila 😖 mne bolo neprijemne aj kojit pred mamkou ci svokrou....
@e.l.i.e.n.k.a ja akože mám dobrý vzťah s mamou ale to by ona sa musela angažovať že by chcela ísť k pôrodu, ja by som ju nevolala, príde mi to také čudné 😅 , asi som dosť konzervatívna 😀
no nech si pekne ten Tvoj manžel zoberie nejaké krížovky, poprípade nejaké noviny s vtipmy a bude Ti čítať na rozptýlenie 😀

@pepinka79 nie je zla myslienka, mat mamu pri porode, lebo moj partner ma z toho zmiesane pocity..lenze aj ked mam rada svoju mamu, obcas mi svojimi poznamkami lezie na nervy 🙂