icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

kvetka515
9. mar 2010

asinedka no pekne, tak sme dve 😉 a pozeram ze mame len dva mesiace rozdiel medzi detmi. tvoja uz chodí? ja len to chcem aby mi uz chodila kym bude brusko (jasne ze ju nenahanam tak ale bola by som rada lebo ma cez 9kg)
no a ako budeme to zvládat, uvidime, pojde to nejako 😅 neboj nič!

hehe dnes som plna elánu a zajtra tu budem fňukat ako to zvladnem... 😀 😀

kvetka515
9. mar 2010

chiarra blahozelam!!! : ) ja budem mat potvrdene asi az o tyzden v stredu, teda tehotna som ale viac budem vediet az neskor kedze teraz sa dr týzdne nezdali 😒

januska191
9. mar 2010

ahojte!!! vitam nove tehulky! kvetka urcite bude vsetko v poriadku, to len ti doktori nas pre istotu trosku strasia 😉 ja sa tiez bojim ako to zvladnem s dvoma detickami, ale hadam to bude v pohode.. ak nie, mm mi uz slubil, ze si zozenieme opatrovatelku, no som zvedava 🙂
baby, tak mne je zle cely den, zaludok mam ako v miesacke.. prvykrat ma naplo, ked sa maly pokakal.. predtym sa mi to este nikdy nestalo... no co, ved aj to prejde...
kocky vas obdivujem, ze to viete udrzat v tajnosti... u nas to uz vsetci vedia, som to nevydrzala. ale ako pisala Lubka, uz nech je aspon 12 tyzden

kvetka515
9. mar 2010

Januška ahoj 😉
no hadam to bude ok no neivem, ten moj lekar bol taky flegmoš ked som bola prvy krat tehu, ze som mala pocit ze keby aj problem je, tak by to snad ani nezistil a teraz ked sa mu niečo nezdá sa fakt obávam.
uvidime.

jeej tak tebe je uz zle? chuuďa dufam ze to rychlo prejde. mna akruat chytaju stavy horučava a potom zimnica taka striedačka.

lubica69
9. mar 2010

Ahojte Chiara gratulujem k potvrdeniu Kvetka no ešte nemám v pase lebo idem v pondelok po týždni na duphastone na ďalšie sono keďže teraz v pondelok tam ešte nič nebolo Krv síce pozitívna ale bojím sa trošku mimo maternicového No v pondelok uvidíme Každopádne treba myslieť pozitívne No ja neviem ako by som zvládla 2 malé detičky My už máme našťastie cez 3 roky a od septembra škôlka Dúfam,že nás vezmú Ale hádam hej takého veľkého chalana lebo doma sa už nudí Takže žienky pozitívne myslenie a všetko bude Ok

ollako
9. mar 2010

Ahojte mozem sa k vam pridat? Vcera som to mala dostat, ale kedze som citila v kostiach, ze som tehotna, tak som si spravila dnes test a je pozitivny 😵 no dufajme, ze to bude OK 😉

a gratulujem ostatnym tehulkam 🙂

januska191
9. mar 2010

ollako vitaj a gratulujem! a planovali ste?
kvetka515, inac ten tvoj doki mi strasne pripomina mojho, nemame nahodou spolocneho? 😉 tiez riadny flegmos.. ale uz som ho zmenila 🙂

lubica69
9. mar 2010

ollako vitaj No ženský flegmoš asi nie je bohvie čo,že?Ja mám nového takého pedanta Som veľmi spokojná Zhodou okolností som pri ňom rodila😀

ollako
9. mar 2010

dakujem za privitanie
a ci sme planovali, no v podstate ano, ale v poslednej chvili sme si to chceli rozmysliet,chceli sme to odlozit na jesen, ale uz je neskoro 😀

lubica69
9. mar 2010

ollako no asi je to naj neplánovať My sme prvé neplánovali a bolo a druhé skoro rok skúšali

asinedka
9. mar 2010

noo my sme neplánovali, ale motyka vystrelila 😀 ja som už od prvej chvíle ako som bola oplodnená vedela, že som tehotná... 😝 hneĎ som povedala manželíkovi, že "zlatík akurát sme počali" 😀 😀 a on sa na mňa pozrel či mi šibe.. ale normálne som nemohla spať, aspoň tri hoĎky som rozmýšlala, že čo to bude, ako sa to bude volať, ako si budeme žiť a všetko.. 😵 ale tešila som sa od začiatku.. manželík uveril, až keĎ po mesiaci uvidel test.. 😠

asinedka
9. mar 2010

babule a myslíte si, že priberiem teraz viac ako pri prvom bábädle? že sa mi bude rýchlejšie zväčšovať brušino??? 😒

lubica69
9. mar 2010

asinedka tak super No neviem ako to bude pri druhom s priberaním Ja som pri prvom len 10 kg tak uvidíme No už teraz sa cítim aspoň o 2-3kg ťažšia hi hi😅

ollako
9. mar 2010

asinedka, ja som tiez hned vedela, ze zrejme otehotniem, lebo presne viem, kedy mam ovulku, tri dni pred ovulkou sme to robili a moj muz ma pravdepodobne dlhoveke spermie prezili do ovulky a este aj oplodnili vajicko 😀 no a potom asi o tyzden mi muz vravi, ze este nemajme druhe, ja , ze fajn, ale myslela som si svoje 😉

ollako
9. mar 2010

lubica ja som pri prvom pribrala 25kg 😲 🤐 , dufam, ze sa to nebude opakovat, vtedy som jedla, nie zrala ako zralok 😝

lubica69
9. mar 2010

ollako sranda Ale manželík je rád nie?Ja som pri prvom robila až do 8 mesiaca takže veľa pohybu a tak Teraz mám váhu ako keď som rodila Fuj fuj Takže dúfam,že veľa kíl nepriberiem A keby aj Veď potom zhodíme A hlavne kojením

kvetinacik
9. mar 2010

Ahojte mamule,

tak dnes som uz dostala aj m.knizku a plno letakov+casopisov....sestricka ma normalne zavalila 😀 , takze mam co robit. Termin mam 4.11. a uz sa nevieme dockat! Je to nase prve babo. Ta foto zo sona je nejaka nedokonala, no neviem, co to ma doky za stary stroj 🙂
Inak, v robote som sa este nepriznala, lebo od 1.4. mi nabehne nova zmluva a urcite by som chcela co najdlhsie robit. Zahlasim to az koncom mesiaca a to uz si ma hadam aspon na nejaky cas nechaju.
Jooooj a strasne som zvedava kolko priberiem. Asi preto, ze som cele detstvo a pubertu bola tucna a az "na stare kolena" sa mi podarilo schudnut a osem rokov si drzim vahu. Ale ako sa hovori, HLAVNE NECH JE ZDRAVE BABO

Takze este raz nam vsetkym gratulujem a prajem superne tehulkovanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

januska191
10. mar 2010

dobre ranko, mne je dnes zase poriadne zle.. horsie je, ze aj malemu je zle, vcera vecer vracal a mal hnacku cely den, chudacik, dufam, ze to je zo zubov a ze mu to rychlo prejde
ja som prve tehu pribrala 17 kg a dala som len 5 dole tak dufam, ze teraz tiez moc nepriberiem.... aj ked tiez si hovorim, ze po porode schudnem a udrzim si to.. no uvidime

ollako
10. mar 2010

dobre ranko, mn zle nebva ani pri Petkovi mi nebolo...ja som nastastie schudla na svoju povodnu vahu 60kg, takze v pohode, ja som bola viac menej opuchnuta, lebo v porodnici som nechala hned 18 kg...
no idem sa testnut, ci ciarka zosilnie 😉

moniqe3
10. mar 2010

Ahojte kočky

Kvetinačik: jéj super už máš aj knížku.. ja idem k dokimu 17. tak dúfam,že aj mne dá.. 😀 a bolo už niečo vidno na sone?

ollako: vitaj medzi nami.. a GRATULUJEM

ja som pri Viki pribrala 9kg a po pôrode som mala hneď 10kg dole.. a furt som chudla lebo to kojenie ma vycicivalo.. 😉 kojila som rok .. a keby som mohla aj dlhšie..ale Viki už nechcela.

Včera ma večer skoro šlahlo..som merala Viki teplotku ako každý večer /preventívne lebo Viki mi už dostala febrilný krč/ a nomrálne ma prekotilo, že v ritke 38,6 a to sme boli pred 2tt choré. Verím,že to má zo zúbkov ako vždy ešte nám chýbajú dve stoličky.. ona pri každom zúbku mala týždňové horúčky... ale som na nervy...

ešte stále mi nie je zle.. ja som rada.. 😀

moniqe3
10. mar 2010

my sme druhé plánovali.. sme si vypočítali plodné dni a "miešali" sme o 106 😀 😀 som šťastná, že to vyšlo hneď ako pri Viki..

kaminka1
10. mar 2010

dobre ranko, no ranko mame uz od pol siestej, kedze moj syn tak vstava, je to bezne, uz sme si zvykli, ollako vitaj medzi nami,tak vidim , ze nielen ja som v prvom tehu tak vela pribrala,inak to by m,a zaujimalo, odkedy vlastne vypisuju tehotensku knizku, ja mam ist na kontrolu o 3 ttyzdne, to budem v deviatom tyzdni, snad potom, ked vidim, ze kvetinacik uz ma, neviem, akasi som nedockava, a uz druhu noc sa mam nocne mory, mala som to aj pri prvom ☹

kvetka515
10. mar 2010

Januška, Moniqe, skore uzdravenie prajem ☹
no ja som pribrala 14kg pri malej, zostalo mi 3kg (bol stav ze iba dve, no papame 🙂 )
uvidime čo bude teraz ale brusko bude isto skor vidiet, lebo aj teraz je uz, len som sťahovala ked ma napadlo a teraz uz nemozem....tak ktovie kedy si to vsimnu ostatní.

mne mala buva tak idem chytro varit, jej príkrm a nam polievku, druhe som varila včera vecer, nastastie.
kvetinačik ked si tehu tak si chranena zakonom, nemozu ta vyhodit ked to oznamis, ale este počkaj asi do konca mesiaca.
papaaa

moniqe3
10. mar 2010

kaminka: asi je to individuálne.. každý doktor dáva inokedy... ja si myslím, že ešte nedostanem..ale uvidíme..
ja zase nemôžem spať ..normálne celé noci len rozmýšľam a nie a nie zaspať..

leile
10. mar 2010

Ahojte kocky, srdecne vsetkym gratulujem a pridavam sa, vyzera to na 6.11 a januska vyzera to tak, ze budeme na tom rovnako, su tam dve fazulky, ale az 30 to maju na 100% potvrdit, ze su naozaj obidve ok, takze bude veselo. Vsetkym zelam prekrasne tehulkovanie a nech uz su vianoce 😀 😀

kvetinacik
10. mar 2010

Ahojte,
no mna tiez celkom prekvapilo, ze mi uz dali knizku.....ale stale tomu nemozem uverit 🙂 🙂 🙂
My sme uz s mm vyse 8 rokov a od prvej chvile som vedela, ze s nim chcem mat raz deti ako smeti 😀 a uz je to tu!! Ako citam, tak vacsina z vas uz ma prve tehu za sebou....to je dobre aspon mi mozte potom radit 😉 😉

moniqe3....myslim, ze aj tebe uz da knizku a na sone uz nieco bolo, teda po tyzdni to bola riadna zmena...no teda machulku uz bolo poriadne vidno 😀 😀 😀
Buduci tyzden idem na Slovensko, tak by som aj na rodnej pode chcela ist na sono. Uz vybavujem jednu doktorku, lebo rodit chcem urcite doma a ta moja povodna doktorka bola hrozna 😖
Predtym som asi 4 roky nebola na gynde a teraz tam budem chodit ako na klavir!!! 🙂 Hehe...

madeline
10. mar 2010

moni - mne sa minuly tyzden nedalo spat, furt som sa budila, potom som bola cely den unavena a vecer ked som lahla do postele, nie a nie zaspat, ale teraz uz spim dobre (tuk-tuk) 😉

moniqe3
10. mar 2010

kvetka: ĎAKUJEM teraz ma dcérka zase zvýšenú teplotu..:(

leile: GRATULUJEM k dvojíčkam.. 😉

kvetinacik: viem, že ty si bola už na sone a ešte bolo len "zhrubnutú" či pripravenú sliznicu vidno.. no ja som bola tiež a len mi povedala to isté..a že mám prísť v 7tt a že skontroluje že či je všetko v poriadku.. takže 17.3. budem aj ja vidieť krásnu "machulku" 😉 sa teším..
a vítam ťa už dopredu na Slovensku.. všade dobre u nás najlepšie.. 😀

madeline: a ty si v koľkatom tt či ešte chceš počkať s nahodením? Ja okrem toho, že spať nemôžem tak sa skoro budím..najlepšie sa mi spí cez obed s dcérkou.. tak idem ja haji s ňou.. papa 🙂

kvetinacik
10. mar 2010

Dobru nocku moniqe3 😉 !
Ja tiez niekedy v noci nemozem spat, je mi teplo...vsetko ma svrbi.....som smadna....potom musim ist na wc...potom neviem zalahnut, lebo na prsiach sa mi neda.....ale nastastie to tak nemam kazdu noc 😝

madeline
10. mar 2010

moni - ja by som mala byt 5tt+1d, ale este som nebola u doktora, pojdem az buduci tyzden a ked dr potvrdi srdiecko, tak si dam tt 😉