November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte novembrovky...mam na vas jednu otazocku...v ktorom tt je normalne,ked sa uz otvara krcok a ci ho uz mate vo vasich tt skrateny a mekky???poradte nam.. 😀
jej vy ste toho zas popisali... ja len narychlo citam, posledne dni mi je dost zle od zaludka, ale to aj preto, ze ma strary nervuje... fu uz sa tesim do nemocky ze budem mat pokoj.
k tej pupoc.krvi, cislo na info linku je 0800 111233 tam vam vsetko povedia, aj zmluvy poslu, ja som volala vcera a ze hned to posielaju. inak treba v porodke povedat ze sa ma krv odobrat, vraj sa da aj ked nie je registracia, pokial maju dost sad na odobratie.
@mikailla no vsimla som si 🙂 ja mam tak teraz maximalne chut na krupicovu kasu a nie na napustanie 😀 celý podvozok ma bolí 😀 Ale dufam, ze si sa este do porodu trosku pomojkáme, lebo jediné vlho v gatkách co mám je akurát tak od toho sprostého vytoku, uz mi to leze na nervi... Aj vy mate taky riedky bezfarebny???? Ja sa niekedy laknem ze to je plodovka.... Veru uz ani slipovky nestacia...
@mikailla no tak to je u nás naopak, to skôr ja som tento mesiac posledný nechcela aby šiel na návštevu dnu, len tak zvonka 😀
no dnes mi lekoška na poradni povedala, že to môže byť skôr, lebo že hlavička je nízko už nalieha a vyzerá to na 1-2 cm, tak uvidíme 😎 , možno ho po víkende pustím na návštevu 😀 😀 😀
@marika1977 ja ho mám podla dr. este daleko, neviem co to znamena, ale pobavilo ma to 🙂 ci je makky, alebo aky netusim 😀
@kraviatko 😀 😀 😀 ako pekne napisane 😀 pust ho cez vikend na navstevu 😀 😀 som zvedava ci to pomoze,podas info 😉 😉 uz na 1-2cm...? jooj ako by som chcela vediet ako som na tom ja 😠 A da sa to pocitit ? napriklad ked nohy pri sebe neudrzim a chodim vyslovene ako kacka(nohy pol metra od seba) ..... znamena to nieco?
@weverka11 😀 😀 😀 😀 tak to je prijemne vlhko 😀 tiez mam len take 😀 zatial...... aj ho znasilnim ked bude odmietat...
@marika1977 ahoj,,no mne môj dr. povedal cca v 34tt ze ho mam mäkší ako by mal byť na tento týzden,,ale že či aj kratší tak to netuším,,tak mi predpísal magnezium,,,ale este je stále zavretý a mimino je este dosť vysoko 🙂
jáj kočky u nás je tááák nádherne,,bola som sa prejsť a cestou som obehla aj pediatričku,,veľmi milá osoba,,a neni to aspon taká stará rachtla pred dôchodkom,,tak sa teraz teším ze nás vezme,,,,krásne svieti slniečko,,o chvilu pride mm z roboty, naobedujeme sa a ho nahovorím ze nech ideme vyberať tekvice a mozno urobíme aj dákeho strašiaka 😀
@mikailla 😀 že nohy od seba pol metra 😀 čo to znamená 😀 , no nemáš tam predsa len niečo na návšteve 😀 😀 😀
no ja nič zvláštne necítim, ani nejaké bolesti, tak normálne ako doteraz mi sem tam tvrdne bruško a bolia ma kríže a podbruško, nič iné 🙂 , ja som aj pri prvej dcére, keď mi odišla plodová voda a došla som do pôrodnice bola otvorená na 4cm ale nemala som nejaké veľké bolesti, tak ako pri menzese bolesti v krížoch a podbruško .....
no ako tak sledujem tak mm sa zmenia coskoro na napustacov 😀
ahojte kocky ,ako?este nik neprodil?nechce sa mi vsetko citat po tyzdni ste tu toho popisali az -az 😀 .ja som este stale 2 v 1 ale po vcerajsej poradni to vraj moze prist za dva dni,ze je to na hormonoch 🙂 .hlavicku mam uz dost nizko len porodne cesty este niesu pripravene ☹ a zacinaju uz aj kontrakcie dost neprijemne 😠 tak uvidime a este za ten tyzden u mamci som pribrala 4 kila,takze teraz dieta 😀
@kraviatko ahaa tak to nepocitujes nejako,ja by som rada vedela,ako som na tom tam dole 😒 a uz mas klesnute brusko? Heh no aj ja si myslim ze tam je asi nieco zabudnute na navsteve 😀 nohy na pol metra od seba je moja prirodzena chodza 😅 aj som citala,ze sa to ma prebrat s doktorom ale tu mi ta povedia velke H.... 😖
Baby 😀 pol hodinu uz kwasim a len citam aj tak som to vsetko nestihla 🙄 ...tak ale nemusim byt zvedava 😀
Dnes som bola rano na poradni, otvorena na 1 cm, doktorka mi povedala, ze ona to vidi ze do tyzdna skrupinka praskne 😕 tak uvidime 🙂 Tiez je vonka inak krasne slnecno, tak som sa este poprechadzala, nech ho este pohojdam 😵
@majulienka333 jeeeeej, tak gratulujem, pomaly sa nám to tu "otvára" 🙂 a ako sa ináč cítiš? máš nejaké bolesti?
@majulienka333 @camilapo jééj baby, tak to uz mate fakt za par, ja uz chytam stresy z vás 😀 @mikailla mikalli, co povies, my este pockame, ake budu mat baby porody a rozmyslime si to este, ci vobec pojdeme rodit podla ich zazitkov 😀 😀 😀 ved nepolezeme do niecoho len tak 😀 😀 😀
@majulienka333 😎 tak máme asi podobné správy z dnešnej poradne 😀 , ja som na to vraj takisto 😅 tak uvidíme či budeme "októbrovky" alebo "novembrovky" 😀

@vlastusss @weverka11 Baby dnes nam zacal novy tyyyzden 😀 😀 neviem ako vy ale my za 2 tyzdne zacneme napustat moju pipku a skusat sa hybat 😀 😀 😀 Jooj ako to letiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................