icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
23. okt 2010

@weverka11 jeejda,naozaj neni velkeee,na tych profi fotkach Ti vyzera o dost vacsie 😀 😀 a uz ake klesnute aj ja chceem moje brusko je ako banasovej nos !

pepinka79
23. okt 2010

@mikailla 😀 😀 😀 že chudá a pekná 😀 😀 😀 tebe už to tlačí aj na oči 😀 😀 😀 veru 70 mám to asi ten rozum tak otažel abo tie vajká čo asi nosím v brušku 😀 😀 malý je moj miláčik by som ho niekedy zožrala od tokej lásky ale niekedy ma vie riadne pojedovat,šk celá ja za mladi 😉

weverka11
23. okt 2010

@mikailla to robia tie kozy 😀 ze vyzeram cela vacsia 😀
@pepinka79 a ty hovoris ze 70????? ja mam 74!!!! ale tak ja som pred tehu bola bublinka a hore mam 8 kg...

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 no šak tie články o tom že deti ku koncu nekopú píšu asi samí chlapi 🙂 bo aj to moje sa správa od osmeho mesiaca ako keby malo v zadku štiplavé náboje 😀 ja tiež ked sedím musím nohy rozkročit 😀 ale tak dobrá správa ono raz to skončí 😉

ponyxx
23. okt 2010
danielita13
23. okt 2010

@ponyxx mame presne rovnaky postup aj ja mam vysavac uprostred obyvky 😀 obcas nieco precitam , potom akoze nieco upracem a takto sa tu pomaly po byte kotulam 😀

weverka11
23. okt 2010

@ponyxx jej no veru, ty mas este pekne hore pupík 🙂 ale krasnucky gulatucký 🙂

bamarama82
23. okt 2010

baby caute, idem si aj ja brucho zmerat, sranda s vami, teraz som vas docitala, nestiham ked je mm doma.

pepinka79
23. okt 2010

@weverka11 ha ja mám 8 kilo nadváhy 😉 ale kozy veru nemám také 😠 😀

mikailla
23. okt 2010

@pepinka79 tak aj druhe babo bude sibal po mamci,co 😎 netlaci mi zatial na oci 😎
@weverka11 😅 8kg 😅 ja mam plus 17kg 😖 Ty mozes mat 74kg lebo len jedno prso mas hadam 5kg 😝 😝

ponyxx
23. okt 2010

@weverka11 že? vôbec sa to netvári jak dva týždne do porodu... 😅 som zvedavá čo ujo doktorko povie v pondelok na kontrole
@danielita13 vysávanie úspešne za mnou, ešte to prádlo dať dole a poskladať..brr to ja tak nerád.. 😝

pepinka79
23. okt 2010

@ponyxx no tak pekne stojí a nie a nie padnút 🙂 🙂 ale ozaj malé krásne gulatučké bruško 😉

pepinka79
23. okt 2010

@bamarama82 no meraj meraj 😀 😀

mikailla
23. okt 2010

@ponyxx Taak aj Ty mas tak hore brusinko, teda naozaj tiez male - no akurat ja ked pozeram fotky babam zo sukromnej novembrovej alebo decembrovkam tak maju vacsie ako my tu ! sme sa asi zisli dobre 😀
@bamarama82 radsej nam odfot 😉

bamarama82
23. okt 2010

ja mam 91...inak baby neviete ako si dam uz vytvoreny album aby bol viditelny len pe priatelov?

ponyxx
23. okt 2010

inak baby jak keď tak kukám na to moje "malé guľaté", tak mi príde iba guľaté ale malé nie...ten foťák zle fotí 😀 zlý uhol a z ďaleka brané 😀 faaakt

bamarama82
23. okt 2010
ponyxx
23. okt 2010

@bamarama82 vyhrala si to 😀 😀 😀 to je tak piaty 😀

mikailla
23. okt 2010

@bamarama82 akurat vcera som to citala v teme otazky pre adminky,ze sa to neda,musis zmazat fotky a zalozit novy pre priatelov ak budes chciet....
@ponyxx No neviem neviem,asi sa len Ty citis velka nevyzera velke 😎

pepinka79
23. okt 2010

@bamarama82 no teda a ty si si nesplietla dátum porodu aspon o 3 mesiace? 😀 😀 ved nevyzeráš že budeš čoskoro rodit,aká štíhla 😉

bamarama82
23. okt 2010

nesplietla... nestvite ma, a ja ze ake uz mam brusko konecne... vsetci ma jeduju ze je male...ale ja som dost stihla a vysoka. pribrala som uz 8-9kg, hurrra

mikailla
23. okt 2010

@bamarama82 kraasne,akuratne na tvoju postavicku chudu... ak budes mat zaujem poslem Ti zdarma zo par kg 😀

Inak ja som sla do tejto temy s tym,ze mam male brusko (aspon podla ludi a doktorky) ale ked kukam vase foto co ste pridali tak som po elienke druha !!!! 😕 😕

ponyxx
23. okt 2010

@mikailla no oproti mojím počiatočným proporciam sa mi zdá byť na mňa tak akurát. Väčšie by som asi nezvládla 🙂 Aj ujo doktorko, keď ma na začiatku meral, tak utrúsil, že som útla... Ja mám teraz cez riť 93 centy 😅

bamarama82
23. okt 2010

@mikailla dakujem. mne staci. este by som to vydrzala aj tri mesiace s tym bruchom, nemam ziadne problemy ze chodim ako kacka, teda len obcas, ked toho vela robim tak ma panva rozboli... ale inak pohodicka.
male mi tu vpravoboku vyryva niecim kostnatym...sranda

pepinka79
23. okt 2010

@mikailla no radšej nech je po tatkovi kludas 😉

danielita13
23. okt 2010

ja som pribrala 8 kil a doktorka mi uz zakazala priberat a od poslednej poradne mam zasa o kilo viac, no ale to sa neda 🙂 🙂 🙂 🙂 kamosky popriberali po 20 kil a nikdo ich nestresoval ☹

weverka11
23. okt 2010

@mikailla no to ja mam asi jedno v brusku a druhé este v kozách skované 😀 😀 😀 😀
@bamarama82 no mas pekne brusko a velikééééé 😀 - potesila som ta? 😀 ale pockaj, ked napises tyzden po porode, ze si na svojej vahe a zapnes svoje rifle, ako budeme vseky záááávidiet 😀

ponyxx
23. okt 2010

@bamarama82 to si bribrala 9 kilo maš také malinké bruško? Asi sa ti trochu viac do krížov usadilo 🙂 ja som + 6, ale to bolo minulý týždeň, zajtra sa vážim zas 😉

mikailla
23. okt 2010

Uz ma stvete s tymi vasimi 8kg a 9kg 😠 😠 😠 😠 ja som co z inej planety ?

bamarama82
23. okt 2010

@weverka11 hej potesila 😀 , no ja dufam ze mi par kileciek ostane, nechcem byt na povodnej vahe... stale som stihla, mohlo by to tak ostat, nie byt uplny kostnacik
@ponyxx na mna sa tie kila vobec nelepili, to az teraz ku koncu konecne 3. ale nevidno na mne, obleciem vacsinu starych veci, teda akurat nezapnem gate cez pas. trosicku som pribrala na zadku ale malinko, vlastne mam len jedny gate do gumy, inak nic tehu som si nekupovala.