November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@vlastusss nieee mne sa tie brucha zdaju byt ok, teda fotky dost skresluju... neda sa to tak zhodnotit..., mikaila vobec nevyzera obezne....ako piusala...
a pupok vonku mam
@weverka11 heh... 😀 no nastasie som mu nemusela prikazovat...sem tam si spravi srandu zo mna ale ked vidi ze som to zobrala vazne tak sa snazi ma rozosmiat, ze to nemyslel vazne 😀 😀 ...ze vraj 64kg zakladnu 😀 😀 😀 no ja som vazila 52, a tu zakladnu som si tiez spravila..ked som otehotnela tak som mala 60 😀 😀
@bamarama82 no ved to ze ja si myslim ze u mna ta fotka nezachytila vsetko 😀 😀 aj ja ho nemam tak velmi ..tak ale to sa vsetko vrati do normalu nie ?🙂
😀 😀 mne sa to luubi..take zlate to je 😀 😀 inak ja som si myslela ze mi vyjde..a tak mam ho iny ale nieje vonku...len v 5 mesiaci som sa zlakla lebo ma neeeeskutocne bolel 😒 som sa najskorej vylakala ze som sa niekde udrela, pak ma upokojovali 🙂
@vlastusss nemame ziadna velke brucho... sa mi nezda...teda ja sa skor trapim ze nemam vacsie...a do normalu sa isto vratime. ja som mala 53 ked som zistila ze som tehu
moj nechape moje nalady, ziadna sranda al.ukludnenie... furt revem ze ma nechape
inak baby nezamkneme si temu??? len tak ma to napadlo ked uz sa blizime ku koncu tak uz sa asi nik moc neprida a nemusi kazdy citat ako nas ti nasi serinkaju al.ktoru boli podvozok, nie?
@bamarama82 akoze aj mne hovoria ze na to ze mam o par tyzdnov rodit nemam velke brusko, ale tak viem ze babo rastie tak ako ma..doktor sa tak milo usmieva ked mi hovori kolko vazi...v 35tt mala fazulka nasa 2500gramov..vobec neviem ci je to vela alebo primerane 😀 😀 to mi az tak nevadi...dako bude.. 😀 tak ja som pred nim este neplakala za to, iba ked som sa kutrala hodinu v skrini ze si nemam co obliect, tak vtedy 😀
@bamarama82 mne je to utrum, zdrziavam sa hlasovania 😎
@bamarama82 a ze nechape tvoje nalady??aj ja som bola raz velmi mrzuta, nic som poriadne nerobila ale chrbat ma ukrutne bolel a on sa ma spyta ze z coho?? 😖 😖 som vybrala vsetko tazke zo skrinky co sme mali doma (sol, muka....) 😀 a vyhrazala ze ak neprestane tak mu to prilepim lepiacou paskou na prsia a brucho... 😀 😀 😀 tak sa zamyslel 😀
@bamarama82 😀 nieco na tom bude..sice aj ja som sa len pred tyzdnom prihlasila 😀
achh holky ja by som mala zacat aj nieco robit...tooolko veci by sa tu naslo...len mi trva rozhybat sa 😒 😒
@vlastusss tak to s tou solou je dobréééé 😀 😀 😀 som sa zasmiala 😀 😀 😀
@bamarama82 mne to je tiez jedno s tym zamykaním, ci co....
tak pockame este nech sa dnes vyjadria ostatne stalice...
inak to zamknutie nie je az tak zly napad 😉
idem skusit napisat adminke
mnoo dobre babenky..tak ja idem teda poupratovat...dufam ze nieco stihnem do vecera 😀 😀 pak vas pridem kuk
inak neviem ci to nemozeu urobit len ta co temu zalozila
Ahojte baby ako sa cítite aj vy ste stále unavené a bolí vás brucho???
@bamarama82 v pohode to je moja bývala kolegyňa 🙂 ak to nepôjde inak tak ju poprosím 🙂
@bamarama82 tak mozme zalozit novu a zamknut ju. 😉
Boze ja som sa pred malou chvilou vzdala mojho potesenia nechtov a neviem bez nich ani na klavesnici pisat 😕 😕
@zuzanka1983 oooo dalsia skoro senicanka 😀 Záhoraci o chvilku ovladnu novembrovky 😀 ja sa citim dobre, lebo sa uz idem obliekat do kina 🙂
tak sa zatial majte dievcence 😉 a dufam, ze vydrzime kino bez poslickov, tak drzte palečky 😝

@mikailla no teeeda úplná pohoda 😎 žádny stres