icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla sp.pradlo nezehli, uteraky tiez nie, tricka odloz a ked budes nabuduce prat budes mat vacsiu kopku len o par triciek. ja som kedysi zehlila aj ponozky, a postupne s pracovnou zaneprazdnenostou som nestihala vyzehlit nic ine ako rifle a uniformu

mikailla
28. okt 2010

@lennka79 tak vezmi vanicku. Ja to mam 5min.z nemocky takze je jedno co schmatnem,bola som si ista ze vezmem hlboku vanicku lebo som dost proti vajickam,ale uvidim este,ci nebude drahy musiet niest mna. 😀

mikailla
28. okt 2010

@weverka11 @bamarama82 ja spodne pradlo zehlim koli vytokom,uteraky koli jemnosti 😀 zehlim aj pyzamo 😀 ale ponozky,ee 😅 😅 😅

lennka79
28. okt 2010

@mikailla asi vezmem vaničku nech má malí pohodlie. V tom vajíčku sa mi to nezdá veľmi pohodlne aspoň nie pre tyždnové mimi

kraviatko
28. okt 2010

uff no konečne som sa posadila a ako čítam tak ste stihli zopár stránok 😀 , masko navarené, popri ňom som urobila aj lokše, dobre som sa najedla a ešte som zhltla veľký kopčisko vanilkovej zmrzliny s čokoládovou polevou 😀 joj ...... to aby mali čo zo mňa dávať von s tým "klystírom" ak to na mňa príde 😀 😀

kraviatko
28. okt 2010

keď si teda kočky požehlíte môžete aj mne 🙂 , nemám toho veľa až na tie hnusné obliečky na paplóny to priam neznášam 😠

mikailla
28. okt 2010

@lennka79 ja si myslim to iste 😉 😉 a praveze budes mat dlhsiu cestu tak nech je v pohodli 😉

bamarama82
28. okt 2010

@kraviatko to nezehlim, bo mam krepove alebo take vysivane bavlnene a tie sa vobec nekrcia tak netreba zehlit, inak by ma slahlo ten paplon 200x200, ked som byvala doma som to neznasala zehlit tie obliecky, este ze uz mam moje nezehliace
a ked odide zatka to netreba ist do nemocnice? ja som myslela ze hej... ze ked odide zatka, plodova voda alebo kontrakcie tak mam ist

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla myslis ze to pomoze kvoli vyotkom? mojej kamoske lekar povedal ze ked perie nema davat avivaz ze to ju drazdi asi...

mikailla
28. okt 2010

@kraviatko teba humor stale neopusta 😀 po tej zmrzke asi nebude ani treba ten klistir 😀 aj ja neznasam zehlit paplony a to mam 200x200 😒 ale zboznujem tu vonu z pozehlenych veci 😀

kraviatko
28. okt 2010

@bamarama82 no ja žehlím obliečky 🙂
keď odíde zátka tak nemusíš ísť do nemocnice, lebo tá Ti môže odchádzať aj viac dní, pomaličky taký sfarbený výtok hnedastý, ale keď Ti odtečie plodová voda tak treba ísť ... no a kontracie to záleží ako často ich máš, myslím že keď budú každých 5 minút pravidelné tak treba ísť, ale môžeš ísť aj skôr, aspoň Ťa pozrú lekári a povedia ako si na tom 😎

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 pri zatke netreba, to mozes porodit aj o tyzden

lennka79
28. okt 2010

@bamarama82 keď odíde plodová voda treba ist hneď, keď zátka tak nie, ani keď sú neni kontrakcie každých desať minut tak netreba letieť hneď, aspoň si myslím 🙂 🙂 🙂

kraviatko
28. okt 2010

@mikailla no zatiaľ je to v pohodičke, bolesti nemám, čo som rada 🙂 , bábatko sa hýbe, zátka si pomali robí svoje 😀 , takže pekne podľa plánu ... len dúfam, že sa to odrazu nezvrtne a odpadnem z tých bolestí ☹ 😅

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 ale ja nemam len tehot.vytoky ja mam aj nejaku infekciu a to sa ma zehlit,koli tomu ze vysoka teplota zehlicky zabija bakterie ktore sa v pracke nezabiju.

mikailla
28. okt 2010

@kraviatko 😀 😀 ide to podla planu? a aky mas plan? ze este kolko dni by mohol drobec vydrzat 😀

bamarama82
28. okt 2010

@mikailla aha a to mas len teraz v tehu alebo aj inokedy? beries na to nej.lieky?

bamarama82
28. okt 2010

ja sa bojim ze nerozoznam ani plodovu vodu od vytoku ani kontrakcie od poslickov

weverka11
28. okt 2010

@mikailla ja som to mavala furt, az mi dr. zakazal pouzivat akekolvek sprch. gele, iba cistu vodu a odvtedy nic...

bamarama82
28. okt 2010

pytala som sa adminiek ci sa da urobit tato tema na sukromnu /nemusi kazdy citat o vytokoch/, ale vraj neda, da sa len zamknut a zalozit novu sukromnu, takze nic

lennka79
28. okt 2010

@bamarama82 neboj rozoznáš toto som si pri prvom aj ja myslela

lennka79
28. okt 2010

@bamarama82 tak zakladaj a len sa tam pekne presťahujeme 🙂 😎 🙂

weverka11
28. okt 2010

@bamarama82 sedí tu pri mne jak trotel a snazí sa nadvazovat komunikaciu a mne je z neho na grc!!! nemam chut s nim ani jedno slovo prehodit, furt sa ma snazí nieco pytat a ja len - ne, ano, ne, ano, ne ne....

weverka11
28. okt 2010

a nezalozime novu az po porodoch??? toto uz dobojujeme... potom dame ze: najkrajsie novembrové zázraky 2010 😉

lubica69
28. okt 2010

Ahojte dievčatá
Prišla som Vás len pozdraviť
Možno si ma niektoré pamätáte Patrila som do tejto témy no žiaľ to tehu nevyšlo
Bože kočky už sa Vám to kráti
Tak Vám prajem dobojovať ešte a čo najlepší pôrod všetkým
Držkajte sa 😀

vlastusss
28. okt 2010

@bamarama82 no kvetu by som sa asi uz ani ja nedockala..ale preneho je ozaj trest spat na gauci lebo ten gauc je hrozny, a neda sa na nom ani dlho v jednej polohe sediet nie to este spat 😀

vlastusss
28. okt 2010

@nika147 veru to my mame zaujimavo doma...raz tak ze radsej nic nehovorim lebo na nom vidim ze je ako sopka a inokedy sa nevieme prestat smiat a podpichovat 😀 😀

vlastusss
28. okt 2010

@pepinka79 noo akurat som sa vratila..očinko je v poriadku uz, dala jej nejaku masticku na noc ze ho ma zapalene ale uz ho vie aj otvorit tak je to v poriadku..noo mozno pridem sem ked budem mat bolesti a budem sa vas pytat ze co si myslite ci uz mam ist do nemocky alebo mam pockat..heh 😀 😀 ale nie...no uvidime co ako kedy 😀 😀

mikailla
28. okt 2010

@bamarama82 mam to uz niekolko rokov 😔 ale som mala tak skvelych gynekologov ze mi na to neprisli,az teraz v tehu som na SR bola u odbornicky a ta mi na to prisla a vylieci ma antibiotikami ked uz nebudem ani kojit 😔 inak k tej teme ja som za aby sme zalozili teraz sukromnu. Ty mas strach ze nerozoznas plodovku od vytoku ale ja mam strach ze mi ta plodovka odide pocas tych hnaciek predporodnych a ani nebudem o tom vediet 😔 😔 😔

lennka79
28. okt 2010

@weverka11 musíš byt tvrda, nepovol nech vie kto je u vás pánom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂