icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
30. okt 2010

@mikailla niekto zacat musi 😀 ty sa ako citis? ako to u teba vyzera? mna strasili od 15tt ze to bude skor a vcul mi dr povie ze to zdaleka na porod nevyzera 🙄

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 ooch 😖 😖 tak nevyzera to na porod ? no tak troska dopomoz tomu 😀 nemas ani poslickov ? Ja mam iba tych poslickov niekolkokrat za den a raz za cas hnacky,ale nic viac 😖 potesilo by ma keby ma zacalo vsetko boliet nech sa telo pripravuje. 😀

moncika15
30. okt 2010

@mikailla bohaci poslickov mam bolavyx jak svina ale furt mam cervix 2,5 uz od teoho 15tt. maly sa tam zasekol a ani hore ani dole 😅

moncika15
30. okt 2010

@mikailla midsu sa ozvala, je ok 🙂

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 jeej dakujem za info 🙂 uz som sa zacinala tesit za nu,ze to bude mat za sebou 😵 ja by som to teda brala mat za sebou. Tak mas bolestivych poslickov 😒 ja takych ako pri mrche a od kedy mi klesla mala dole,sa citim tak fit 😅 😅

moncika15
30. okt 2010

@mikailla je to ulava ked sa mozes konecne najsest a nemat kyselinu lebo volne dyxat 😵 😀 ale mne sa popreskal spodok bruska ked sa tm maly natlacil 😠

zevraj pisala do temy kde sipisavate 😉

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 diki za info 😉 😉 Juj no mna trapia noci aj s tou kyselinou stale,nespim vobec ale to uz si ani nemusim zvykat na spanok 🙂 Joj to je skoda,ze v poslednych tyzdnoch sa ti popraskalo,ale co uz to bude pamiatka na tehu 😀 😀

moncika15
30. okt 2010

@mikailla dakujem pekne na taku [pamiatku na stehnax,zadku a prsiax mam tej pamiatky dost 😠

mikailla
30. okt 2010

@moncika15 😕 😕 😕 tak to je mi lutoooo.... skoda ze sa to neda dakedy ovplivnit 😖

chiarra8
30. okt 2010

dakujem vsetkym za gratulacie 🙂 citam, ze uz to mate aj vy za par, zatky vonku 😉 a uz len cakate 😕 mne zatka ani nevysla, rovno voda 🙂 ani poslickov som nemala, moja mala sa asi rozhodla prist na svet zo dna na den 🙂 ale chvala bohu.. inak ani ja som uz posledne tyzdne nespala a teraz uz vobec nespim, ale to mi nevadi, lebo energiu mi dava Leuska, predtym som nemala odkial energiu cerpat a bola som len nervna 😀 tesim sa, ked budtete mat uz aj vy babatka a budeme si radit ako dalej 🙂 a ake pokroky robime 🙂)

mikailla
30. okt 2010

@chiarra8 joj pekne si to napisala,mas z kade veru cerpat tu energiu... 😀 a spinka Ti ako anjelik? ci sa aj pocerti ? Tak si sla na to tak zhusta,bez zatky bez bolesti a mala si rychli porod ? pridaj nam nejake fotocky nech sa mozme potesit s tebou este viac 😵 😵

maruska83
30. okt 2010

ahojte dievcata no dlho som tu nebola..ale sem tam si precitam vase prispevky...u mna je to tiez tak isto...mam bolesti ako keby som to uz mala dostat, potom mi to vystreluje do krizov a spanok nic moc a ak zaspim tak sa mi snivaju same hluposti...uz aby to bolo za nami a mame drobcov v naruci... 🙂

kraviatko
30. okt 2010

@chiarra8 tak to je super, že sa cítiš v pohode 😎 a čo pôrod ako prebiehal... ? keď si prišla do nemocky na koľko si bolo otvorená ?, rodila si s EPI ?

wiwi22
31. okt 2010

@chiarra8 gratulujem k malej Leuske, nech ti robi radost do zivota a nech ste zdrave 🙂

chiarra8
31. okt 2010

@mikailla mala stale spinka 🙂 normalne ju musim nasilu budit, aby sa napapala 🙂 certi sa len ked je hladna alebo ked ju boli brusko 😒 vtedy som taka nestastna, ze jej neviem pomoct.. ☹ inak porod som mala super, bolo to velmi rychle, doktorka nechapala, ze na prvorodicku som sa tak skoro otvorila.. ked som prisla do porodky bola som otvorena len na dva cm a to som este nemala ziadne bolesti, len mi odtiekla voda.. prisla som tam o piatej, o siestej zacali bolesti a o pol deviatej bola mala na svete.. ani EPI mi nestihli pichnut.. takze vseho vsudy to trvalo tri hodky, najhorsia je prva porodna doba, to tlacenie je uz ulava 🙂) drzim palce, nech to mate aj vy take "protekcne" 🙂 teraz bojujeme s mlieckom, to som nevedela, ze to tak boli, kym si bradavky zvyknu.. ale je to coraz lepsie.. len musim este malu dokrmovat umelym mlieckom, lebo ja este nemam vela.. dufam, ze coskoro sa to rozbehne a uz ju budem iba dojcit..

chiarra8
31. okt 2010

@wiwi22 dakujeme 🙂

kraviatko
31. okt 2010

@chiarra8 tak to si mala naozaj super rýchly pôrod 🙂 , tak sa držte, aby sa mliečko rozbehlo a všetko bolo Ok 😎

monika0001
autor
31. okt 2010

Ahojte kočky.
s radosťou vám oznamujem, že vašej "parťáčke" ponyxx sa dnes o 2,25 hod. narodila Danielka s mierami 3100g a 50 cm
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Hrdej maminke a tatinovi ešte raz z celého srdiečka BLAHOŽELÁME!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

weverka11
31. okt 2010

@monika0001 jeeeej, a ja že kde sa túla 😀 paráda, už sa rozrastáme 😀

luckaar
31. okt 2010

takze to uz je tusim druha🙂 ktora bude dalsia???? 😉

kraviatko
31. okt 2010

no ja som ju veru postrádala, že nejako nič nepíše, bolo mi to veru podozrivé 😀 , tak super, dúfam,že všetko v pohodičke a teším sa s ňou 😎

peha81
31. okt 2010

@monika0001 jééj,,tak uz fakt frčíme na plné obrátky,,,a na nu som ani nepomyslela,,vôbec sa nesťažovala ze by sa jej to už blížilo...ale super...aspon nestresovala...pozdrav ju od nás ked s nou budes a že gratulujeme 😉

martina_martin
31. okt 2010

@moncika15 Dopadla som podobne....brucho mám v takom stave......ked si predstavím že už NIKDY nebudem vyzerať ako človek...a to len vďaka genetickej predispozícii...

hajatanufus
31. okt 2010

@mikailla ahoj prepac ze som sa sem votrela len som ti chcela povedat ze midsumergirl uz asi rodi a verim ze aj ty za chvilu pojdes za nou

hajatanufus
31. okt 2010

@mikailla sorry takze este je 2v1 sorry plany poplach ja som sa uz tesila

monika0001
autor
31. okt 2010

@peha81 - v utorok (ak sa bude dobre cítiť) ideme za nimi. Pozdrav odovzdám 😵

moncika15
31. okt 2010

@martina_martin ale stoji to za to 😉

@monika0001 juj tesim sa z teba a z tvojix tt😵

mikailla
31. okt 2010

@hajatanufus ahooj, si zlataaaa 😀 dakujem za info 😉 pisala do temy porod v UK? idem pozriet,teda uz to ma nablizku,tesim sa s nou 😀 😀

mikailla
31. okt 2010

@ponyxx gratulujeeeem 😵 😵 teda Ty si ozaj ticha voda,nic sa nestazujes len sa jeden den neozves a uz si mamicka,juuj sa tesime vsetky s Tebou ! 😀 len co sa budes dobre citit a mat cas ozvi sa nam.

mikailla
31. okt 2010

@chiarra8 juuj Ty si mala rychli porod, musis byt stastna ze to mas za sebou. tak vravis,ze to boli kym sa mliecko rozbehne 😅 no tak prajem nech to je co najskor rozbehnute 😉 😉 daj nam aj nejake fotky ked budes stihat.