November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby tak ja nastupujem v nedeľu na sekciu ... bojím bojím 😕
ahojte, neviete nic o wewerke? 🙂
@moncika15 ale nevystrasia, uz je zvyknuté 🙂 skorej dufam, ze ked to bude chlapec, tak ho tá vôňa spotených dresov a smradlavých tenisiek vyláka von, kedze to bude tatinov malý fotbalista 😀 😀 😀 😀 alebo ked dievcatko, tak sa jej zalubia fotbalisti ako jej mame, tak tiez sa poponáhla 😉
vazne neviete pohlavie? 😅 podla mna xalan ked sa mu este nexce 😀
ako to tak vidím tak ozaj chlapcom sa von nechce 😉 s wewerkou to tipujem tiežna chalana 😀
som ďalšia z tých, ktoré čakajú na chalana ..... 🙂 Už sme 2 dni po a stále nič !!! ☹
Ahojte baby....aj my cakame chlapceka a akosi sa mu nechce.....asi sa v tych nasich bruskach maju vyborne.... 😉
jáj bože.... -2.... trosku mi je dnes na prt, takze rodit nemienim... Zeby to bol vazne chlapec, ked sa mu nechce ist von??? Štatistiky nepustia 😀
Ahojte kocky, ste tu niektora z KE? 🙂 povodne som mala rodit v decembri no 30teho idem na sekciu cize hladam partacku do porodnice 😀
@strelka11 ahoj, no aj my to máme za sebou a tiež cisárskym rezom. Naša malinká bola veliká a nie a nie zliezť do pôrodných ciest. Beátka sa nám narodila 16.11. 53 cm a 3760g ... riadna baba 😎. Dnes sme dosli domov. Ja som si uz v nemocnici prvu noc s nou poplakala, lebo od 19:30 do rána 5:50 dietatko moje nie a nie búvat. Máme prehodený rytmus, tak uvidíme čo nás čaká. Ale je strasne zlatá a je to úžasné byť mamou. Ked mi ju ukázali, tak som sa rozplakala. Tak vela zdaru 🙂 🙂 opatrujte sa
@anaj_janka dakujeme a aj vam prajeme vela,vela trpezlivosti a radosti s malickou,mi uz mame tiez za sebou zopar noci prebdenych a este nas urcite nejake cakaju a do placu mi je kazdu chvilu najma ked maleho nejde utisit a uz napady dochadzaju a on este prida taky zurivy plac,no co uz musime to nejako zvladnut 😉 🙂

@anaj_janka ahoj,tak uz mam po tom, Maly Patko sa narodil 12.11. o 16:30 cisarskym rezom s mierami 3160g a 51cm,vcera sme dosli po obede domov a teraz sa ucime ako spoluzit s novym cloviecikom 😅 Prva noc celkom usla uvidime conam prinesu dalsie....dufam,ze uz aj ty mas za tym?