November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@ani_sama_neviem ani ja som nedala ani korunu.... moj dr. dosiel len tak.. nakoniec ma rodil primar...
@weverka11 citam tvoj porod- to naco ti magori cakali??? nemohli ti spravit sekciu??? ja by som taky bordel spravila,,,teda mopj mm. chudatko takto ta trapit
@markinko ahoj ajmy mame slaby reflux grcavala potom sa to trosku spravilo ale niektore dni grca stale niekedy vobec.mlieko nezahustujem. tiez pije malo max 120 ale donedava 60!!!! a potom skoro pytala zas. ale je riadna buchta. sice por hm mala len 2460 ale veeelmi pribera.nam zistili laktoz.intoler. tak si dajte vysetrit BKM a laktozu ked hnackuje
@bamarama82 vies o my odkedy kupujeme ten nuyrilon nutriton pre deticky s refluxom tak uz negrca on ypije 120ml ale za 2 hod chce zasa ale davam uz zeleninku na obed a kasu na veceru a uz aj stolica sa nam upravila 🙂 🙂 🙂 on je tiez riaden bunkos a uz aj sediet zacina sam 😀 😀 😀 😀 😀 skus to mlieko na zahustenie nam to fest pomohlo a uz jej davas aj zeleninku 😕 🙂 🙂 bkm to co je 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😅
@markinko my ked sme mali koliky a grckanie tak som sa pytala na gastro tam nam robili testy na bielkovinu krav.mlieka a intolernaciu laktozy, obe sa mozu prejavovat hnackou zvrackanim prip ekzemom. moja uz lepsie papa ale AR som jej nedavala lebo to bol humac, ked mi ho vygrckala tak som jej to tahala z pusy ako sopel. fuj. konecne trosku lepsie papa. ale niekedy vypije 120 naraz ale tak 50 na 50 ho cucka tak ze 90 a potom ten zbytok dopapavame po hodinke. tiez mala problem vydrzat tri hodky... boli to boje
@bamarama82. a však to je jedno kolko papkaju hlavna vec že pekne priberaju ved každe babo je ine a ono samo musi vediet kolko potrebuje papat🙂 a v noci ti spinka? moj tak zaspi okolo 20:00 potom papame okolo 2:00 a potom už o 6:00 sme hore ale o 8:00ešte zaspi na hodku🙂
@markinko no len ja som nikdy nevedela kolko jej zarobit, ked som spravila zo 120, vypiloa 60. ked som spravila 90 bolo malo. a tak som vylievala litre. teraz je to uz lepsie. zarabam 120 stale. teda vacsinou. zaspi niekedy o 20, niekedy 21, niekedy 22. ale ked mavala tie koliky tak v januari sme mali take fajn obdobie to chodila spat o polnoci s placmi bolestami chudera. v decembri tiez aj 4 h sa skrucala. no hej buchta je teda pekna. budi sa tak po 3h. k ranu sa ten interval skracuje
@bamarama82 moj doktor mi ju tak v polke trpenia ponukol s tym, ze mi povedal, ze z lekarskeho hladiska nieje potrebny, lebo zatial je vsetko Ok, aj ked sice ozvy boli obcas trosku slabsie, ale v norme.. To bolo asi pol dvanastej v noci, vysvetlil mi vsetky mozne komplikacie, tak som ho hrdinka odmietla, lebo som myslela ze ked uz mam nejakych 12 hodin bolesti, tak aj tak za chvilu porodim a prt baraní... tak za dve hodiny som už plakala do podušky ze maminka mojak kde si a nadavala som si do pi..... a podobne a moooooooooooc som to olutovala....
@weverka11 boze mne keby niekto v 7.mesiaci tehu ponukol cisara tak som happy. ty si hrdinka teda ti poviem. boze ze po 12h si chcela rodit normalne este. a slabsie ozvy...to by som hucala ja uz nech ma rezu a zachrania dieta. ja som sa strasne o malu bala. podla mna ta nemali takto trapit. ja by som to zakazala . ake komplikacie sekcie??? jasne ze je lepsie rodit normalne ale mali by sakra uvazit do akej miery nechat zenu trapit vycerpat ohrozit dieta... a nasledky takehoto porodu??? inkontinencia, unik stolice, infekcie po rozsiahlom siti, pridusenie dietata... na to nikto nemysli???
@bamarama82 chvala bohu to dopadlo dobre, ale celu noc som mala zapnuty monitor a pritiahnute pasy na bruchu az do osmej do rana... a je pravda ze som bola strááááááásne unavena.... Ked mi pichli epi o pol jedenastej, tak som zaspavala na fitlopte, normalne mikrospanky, stano ma musel budit..... kokso ti poviem, uz by som to nechcela a je pravda ze moja kamoska rodila den predo mnou cisarakom a ked odchadzala bola v pohodicke a ja som este mesiac nemohla vyliecit zapalene šitie.... ☹ ale ako hovorim, chvala bohu je vsetko ok...
@bamarama82 tak to ti poviem aj ja som stale vylievala 😠 😠 😠 a tolko to stoji 😠 😠 😠 😠
@markinko no ved. kolkko ti vydri 1 krabica?
@bamarama82 3 dni ale teraz ked davam uz aj zeleninku tak dlchsie asi tak 5dni a ked dam aj kasu na veceru tak aj tyzden a tebe? 🙂
@markinko no my mame 400g comforrt a vydrzi mi 2 dni!!! to je hruza. tiez davam na obed zeleninku ale nezje vela, za tym pije mlieko. kasu ryzovu samu neje, max jej dam vecer do mlieka 1 odmerku ale nespi dlhsie takze jej to moc nedavam kvoli tej laktoze co to obsahuje, aby ju neprehanalo al. nebolelo brusko. ty mas 800g krabicu?
@bamarama82 ale kde 400g nutrilon ha ale my papkame cely obed a aj na veceru kasu a ked mu nedam kasu tak je tiez hore kazde 3 hodky to ti poviem to je na porazenie ved tie mliecka stoja fet vela a tak malo vydrzia
@markinko fuuu to ti dlho vydrzi oproti nam
ahojte babule ako sa drzia drobci, uz som tu dlho nebola, ale musim povedat, ze mala sa uz na brusko vo velkom pretaca, takze uz len v postielke musime byt,a teraz jej chcem kupit ohradku do obyvacky, aby mohla byt pri nas, bo na zemi sa mi zda, ze je moc zima
@bonaquaba fuha no mojej sa na brucho samej nechce, len na bok sa prevali a tak sa akosi presuva, ale na brusko eeee ani na chvilkuk, to bojujeme...
@bamarama82 no aj to pride a moja len na bruchu teraz a uz aj ritu dviha s a mi to zda nejako priskoror ale kazde dieta je ine a inac uz davas prikrmy a co davas
@bonaquaba no snazime sa aj prikrmy ale moc nechuti, mrkva, mrkva zemiak, mrkva petrzlen, mrkva brokolica
@bamarama82 ja som malej davala stavu z jablka a by len jedla tak nikdy nesmiem pred nou jest, leo potom place, bo aj ona chce a ako spavate v noci dobre?
Ahojte, dlho som v tejto diskusii nebola. Kedze my nakoniec mame decembrovciatko tak este neprikrmujeme. My sme stale na materskom mliecku, takze este mame cas. Ja sa chystam zacat az ked bude mat mala 6 mesiacov.
caute maminky tak my sme zasa veeeeeeeeelmi sikovny my sa prevalujeme na bok na brusko a aj uz hopkame a stale sa nam chce staviat na nozicky 😀 😀 😀 neviem co to tak na tie nozky sa stale dviha ale za kazdym jak ho chytim za rucicky on hned na nohy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inac my nemozme ziadnu zeleninku co nafukuje lebo potom mame tazku noc boli brusenko 😠 😠
@bonaquaba my uz vsetko banan jablko hrusku a zo zeleninky zamiacik brokolicu mrkvu cukinu a dnes som uz aj mesko dala do zemiacika a na veceru kasu ryzovu 😀 😀 😀 a fest nam chuti sme boli dnes v poradni a maly ma uz 8300g a pritom vypije lan 120mliecka ale on nechce viac zevraj mu to staci 😉
@markinko moja je 10.11 narodena, ja jej uvarim mrkvu zemiak a petrzlen a potom to pomixujem ale nic nedavam ani sol a papa to lyzickou, ved ju krmim a jabko som jej uz tiez davala a potom vyzivy, ale mne sa nexe jej varit tak jej budem kupovat tie v flaskach gebuzinky a dufam ze jej to bude chutit, len to zacnem davat od 6 mesiaca a ty maleho ako krmis to len z flase mu davas vsetko?

@weverka11 kk to ti verim no apsonze ty si mala lepsie v tom ze sestricky boli mile u mna lekari boli v pohode to nemozem povedat ale sestricky niektore otras!!! Ako mozu zene c orodi povedat nehucte nejste tu jedina to nepocohpim oddnes asi preto z som im nedala peniaze co uz vitajte v sr 🙂