icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

madeline
31. mar 2010

ollako - krasne 😵 😵

misinn
31. mar 2010

aj ja uz chcem fotku 😀

me5
31. mar 2010

ollako - parada. jaky maly drobcek. 😉 tiez sa neviem dockat

inac kebyze sefovi oznami zajtra tuto informaciu asi by mi ani neuveril vsak 1.aprila bude. to by bol iny joke 😀 😀 😀

ollako
31. mar 2010

me5 bolo tuper pozerat sa na fazulocku ako blika srdiecko, kedy ides ty na sono?

me5
31. mar 2010

ja az o mesiac 28.4. to uz budem v 12tt - ale to je vraj obdobie, kedy vidno cele babo 😉

ollako
31. mar 2010

me5 aj ja idem najblizsie 28.4. tak budeme spolu netrpezlive 😀 dnes mi moj gyndos povedal, ze v Handlovskej nemocnici konci a ide do Ziaru nad Hronom, takze musim si hladat noveho lekara 😒

me5
31. mar 2010

to hej, len ja som zatial moju fazulku nevidela ☹ ale viem ze je tam a ze je ok a lubim ju. takze musim vydrzat.

inac skoda, ze musis teraz hladat noveho lekara. ale snad najdes rychlo a budes spokojna.

misinn
31. mar 2010

me5 ani ja som este nevidela moju fazulku, a taaak by som uz chcela 🙂 🙂 🙂

ollako
31. mar 2010

misinn kedy ides?

misinn
31. mar 2010

12aprila to by som mala byt medzi 8-9tt...myslis ze uz bude pocut srdiecko?

ollako
31. mar 2010

misinn ano urcite ved aj mne uz bolo vidiet 😉

misinn
31. mar 2010

dobre, tak to som rada 😀

holcicka12
31. mar 2010

Ahojte kočky konečne som Vás dočítala ale mi to dalo zabrať 😅

hviezdicka nie rodičia ešte o tom nevedia ... musím počkať na vhodny chvíľu 😅
ollako ďakujem 😵

Ja som dnes bola na sone pridávam foto do albumu 😉 všetko o.k tak som rada 😵 😵

aduliak
31. mar 2010

ahojte babenky....holcicka, krasna foto! gratulujem 😀
ja idem zajtra na poradnu, uz ani hadam dospat nebudem moct 😀

madeline
31. mar 2010

sa to tu zacina plnit fotkami, super 😉

holcicka - krasna 😵

aduliak - chapem ta, ja som sa tak citila v pondelok 😉

romy31
31. mar 2010

baby ani nehovorte, ja idem na poradňu až na budúci piatok 😠 ale to mi rovno zoberie krv na testy....tak aspoň to budem mať z krku 😀 ale musím tam prísť na lačno, takže neviem ako zvládnem ráno 😀

misinn
31. mar 2010

romy ja mam s tym tiez problem, odkedy som tehu musim ranajkovat skor nez odidem z domu lebo mi je inak spatne...

aduliak
31. mar 2010

mne brala krv do 5 skumaviek hned v 5.tt, ked sme len machulku videli 😀

aduliak
31. mar 2010

ja ani neviem, ci mam ist zajtra na lacno...len viem, ze krv mam doniest....na lacno to asi nezvladnem!! ☹

vikykiss
31. mar 2010

Ahojte veľmi rada by som sa k Vám pridala 😵
Len nedávno sme sa s manželom dohodli,že začíname snažilkovať (chceli sme ešte jedno bábo veľmi som zatúžila po dievčatku 😵) a to som ani len netušila , že pod srdiečkom už nosím naš pokladík posledna MS 12.2.2010 otehotnela som približne okolo 25.2.2010 podľa výpočtov dr. som v 6tt + 5 dni dátum pôrodu vypočítal na 19.11 takže rok po Maximkovi sa nám narodí posledne bábo 😵 dr. sa mi smeje , že am chodím každý rok 😀

aduliak
31. mar 2010

ahoj vikykiss......gratulujem!!! 🙂 tak to sa vam krasne podarilo, ked si o tom este ani nevedela 😀

vikykiss
31. mar 2010

aduliak ďakujem 😵 aj nás to veľmi prekvapilo , veľmi sa tešíme dúfam , že všetko dopadne tak ako má 😵

misinn
31. mar 2010

aj ja sa pripakam ku gratulacii 😉 🙂 🙂

vikykiss
31. mar 2010

misinn ďakujem pekneee 😵 😵

madeline
31. mar 2010

viky - to je super, ze vam to takto vyslo 😵

aduliak
31. mar 2010

baby, utekam z roboty, tak mi drzte zajtra palce 😀 krasny dnik vam prajem 😀

vikykiss
31. mar 2010

madeline no krásne nam to vyšlo síce ten sen o dievčatku prišiel tak narýchlo nečakane , nedomysleli sme to všetko ale som strašne šťastná 😵 aj , že sa to tak rýchlo podarilo 😵
aduliak držíme palčeky 😉

madeline
31. mar 2010

viky - domyslite za pochodu 😉

vikykiss
31. mar 2010

😀 no ja si hovorím,že ešte jedno,že to sa stratí pri tých troch😅 no to som si už hovorila pri Maximkovi

petrus29
31. mar 2010

Lubica 69,ja som brala taku pripravu na tehotenstvo,neviem ako sa to volalo ked som zila v Anglicku a ked som sa vratila na Slovensko zacala som brat maternu a brala som ju raz za den kompletne vitaminy..