November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
simisi teba som myslela ci si nebola na genetike...inak to ma tvoj dr.. pravdu, ja ked som bola doma tiez som len priberala 😖 😖
ijanka no niekedy sa to zvikne stat a ani doktory si nevedia vysvetlit preco to tak je...ale dolezite je davat si pozor a hlavne aby sme neochoreli lebo vtedy sa nieco moze stat a babom...
Misinn nebola som,mam zdravu dcerku.Robil mi nejake krvne testy,aj imunologicke a to dopadlo ok.Este ma napadlo,ci to nemohlo mat suvis so stitnou zlazou,ja sice nemam problemy ale mamina mala,aj jej ju operovali,tak ci to nemoze byt dedicne.Musim mu to vo stvrok povedat,dufam,ze nebude neskoro.Ja som pri dcerke chodila do prace az do nastupu na MD a vsetko bolo v poriadku......
No veď tej choroby sa bojím misinn...lebo teraz som mala pár dní 39-ky a neviem čo to mohlo spraviť... ☹ asi bude naj,keď sa poradím s mojou dr. keď pôjdem na poradňu,že?... Ešte som nebola tehu, všetko je pre mňa nové, tak sa bojím... lebo ja som taký pesimista že hneď myslím na to najhoršie ☹
simisi aha no ktovie mozno ano...lebo viem ze baby co maju problemy so stitnou beru popri tehu nejake lieky...
ijanka ale tak neboj pokial si nebrala antibiotika iba paralen tak to bude v pohode, ja ked som bola prvy krat tehu tiez som bola chora a brala som len paralen a vsetko bolo ok..neboj sa 🙂 🙂
vsetky mame strach ale musime mysliet pozirivne... 🙂 🙂
Drzte sa kocky....ideme na prechadzku
misinn- brala som iba paralen... tak to si ma potešila 🙂 ... budem sa musieť asi nejako pretočiť kvôli tomu maličkému,aby nebol taký pesimista ako mamina🙂...
Aj ty simisi 🙂..
ijanka veru to by som sa mala aj ja, lebo ja tiez vacsinou myslim hned na najhorsie 🙂
🙂 tak to je nás asi viac takých truľkov misinn... Tak motto od dnešného dňa- prestať myslieť pesimisticky 🙂
ijanka suhlasim 🙂 🙂
ozaj vy ste planovali babo, alebo sa vam podarilo? 😀
misinn bábo sme plánovali 🙂 po 4 mesiacoch snaženia sa nám konečne zadarilo 🙂 môj bol celý pyšný akých má plavcov 😀 lebo švagrina makali na malej vyše roka.... chvíľu pred // sme si začali vybavovať svadbu- všetci sa pýtali či som tehu, my že nie...a odrazu som ostala🙂 tak máme aj jedno aj druhé naraz 😀
tak vlastne este len budes mat svasbu vsak 🙂 🙂 🙂 🙂 tak super.. potom,
ano 🙂 len neviem do akých šiat sa ešte vopchám, lebo bruško sa mi tak nafukuje 🙂 ...
ijanka, no u mna je to zatial tak isto ako aj bolo...mozno o tyzden to uz bude ine 🙂 🙂
k tomu optimizmu - ja som mala kamosku, co zistila ze je tehu az po prvom trimestri a dovtedy stihla, fajcit, popijala redbull, potom ochorela, teploty, dostala antibiotika a este bola na rontgen pluc, kvoli zapalu priedusiek. takze hadam stihla vsetko co absolutne je zakazane. a nastastie ma zdravu dcerku, takze ak aj nahodou mate teploty, alebo si date nejaku tabletku, tak fakt myslite pozitivne, ono sa vobec nic nemusi stat. psychika je mrcha silna zbran. 😉 drzte sa a nech vas vsetky pliagy obchadzaju, teda nech nas obchadzaju 😀 😀 😀
me5 no pekne , to by som cely cas stresovala ci bude vsetko ok...ale tak podla mna ak ti je sudene ze budes mat zdrave babo, tak bude zdrave a ak nie tak nie....
Misinn tak to si napísala krásne a výstižne
misinn - asi tak som sa k tomu postavila, ze co ma byt to bude. aj otehotnies vtedy ked mas, aj babo bude take ake ma byt. a hotovo. ale tiez ma obcas prepadnu myslienky, ze teraz som mesiac nikde nebola a ze ci tam v brusku je vsetko ok, ci bije srdiecko, ale potom sa radsej prepnem na ine, lebo by som sa zblaznila 😀 a ked si mi pride opat zle alebo ta chut v ustach, tak si poviem, ze no vidis, vsetko je ok, stale ti je blbo, takze nestresuj a tehulkuj dalej. 😀 😀 😀
ahoj lubka, ty ako? kedy ides k dokimu?
no ahojte dievcata, ja som tu cez sviatky nebola, dala som si pokoj 🙂 a pravdupovediac, ani by som nestihala 😉
zase ste toho popisali az-az a teraz som to vsetko docitala, takze lubka drzim palce 😔 , aby si zvladla vsetko, co ti nablizsie dni prinesu ☹ ...
aj spim na bruchu, aj ked brucho mam doooost velke, ale rano je ovela mensie ako vecer, napriklad vcera som vyzerala ako v nejakom 5 mesiaci 😀 , no dnes som sa vazila a zistila som, ze som schudla takmer 2 kg, takze som bola prekvapena, zle mi je stale cely den, a nic mi nechuti pit 😠 🙄 , tak pijem len velmi malo ☹
neznasam otvorit chladnicku!!! ako ste na tom vy? no ja ju nedokazem otvorit, aby mi neotocilo zaludok 😖 fuuuuuj, bleee 🙄
juuj, ale uz iba jeden tyzden a idem na utz!!! tak snad uvidime konecne srdiecko, dufam, ze tam je vsetko tak, ako ma byt, kedze mi je zle...
no dobre koncim a idem vyprazit pangasia 😀 😝 mimochodom ja som na velkonocnu nedelu varila kapustnicu 😀 😀 😀 a dnes robim vyprazane rybky 😎 - tehotenske chute 😅
ahoj Lubi, ako sa mas? co mate nove? 🙂 🙂
me5 ja viem ze je tazke nestresovat ale stresovanie nam nepomoze...
vsak to 😀
ja sa dnec cely den usmievam, teda rano nebolo take ruzove, dost blbo mi bolo, ale skor taka slabost. ale potom uz ok. ked som zacala jest 😀
Misinn Me5 idem si zajtra po konečný verdikt Takže uvidíme Ale už to beriem,že je to tak ako to má byť Vy sa Držkajte všetky
mna zas niekedy cez den chyti taka strasna radost z toho ze budeme mat babatko, ja sa tak tesim, keby sa dal cas posunut dopredu aby sme ho tu uz mali 😀
Lubi a preco to vlastne takto natahovali?nevedeli ti povedat s istotou skor ze ako to teda je?
lubka - velmi drzim palce. a posielam vela sily, aby si vsetko co pride zvladla. a ked ti bude tazko, tak vystiskaj Sebastianka 😉

na genetike??ee... dr. mi hovorila, že ma pošla až neskôr na viacej vyšetrení ako je normálne, lebo mám sesterku, čo je postihnutá- má ráštep chrbtice atď... ☹ tak sa bojíme aj o to viac, lebo inak sme všetci v rodine OK....a hento si nevedel nikto vysvetliť...