icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

asinedka
11. mar 2010

kvetinacik - mne chutilo aj štiplavé, aj sladké, aj kyslé, aj slané aj všetko- všetko 😀 😀 v tomto ti ja nepomôžem.. 😝 pribrala som 17 kg. lebo som bola na rizikovom a nemohla som sa ani hýbať, lebo od siedmeho mesiaca som bola otvorená a od štvrtého som mala nízko placentu.. všetci ma rozmaznávali a do postele mi nosili všetko.. takže mne sa to podľa chuti nedalo určiť čo to bude 😀 😀

akurát v tomto tehotenstve ma nebolia prsia, ani mi nepuchnú ani sa s nimi nič nedeje a nie som unavená, nechodím cikať, nebýva mi zle... to je úplný opak ako keď som bola tehotná s malou.. s malou som mala tri týždne zápchu, nebola som tri týždne vôbec kakať a keĎ som už strašne chcela ísť, tak som sa bála, že potratím - že ju vytlačím z brucha a vykakám ju 😀 potom ma Dr. vyviedla z omylu, že žiadne vykakanie dieťaťa nehrozí.. 😅 😅 .. no teraz chodím kakať aj tri krát do dňa 😀 to je tiež iné ako pri malej.. manželík má veľké podozrenie, že to bude chalan 😀

moniqe3
11. mar 2010

ahojte kočky zase nejaké pribuduli už v tom nemám ani prehľad, kto je tu nový.. 😀 😀 haha

a všetky nové tehulky vítam medzi nami dievčatami.. 😉

no ak chcete vedieť pohlavie hodím sem link. Funguje to na 1000% lebo je to otestované asi 10x u známych a príbuzných a my tiež veríme, že nám to víjde a budeme mať chlapca.. i keď hlavne nech je to zdravé. Ja sa poteším aj pipinke. 😉 🙂

kvetinačik: no s tými chuťami asi je to tak... ja som nejedla nikdy toľko sladkého ako pri Viki a mala som strašne vyhádzanú tvár.. dievčatko uberá z krásy.. 😉

asinedka
11. mar 2010

moniqe3 davaj ten link 😀 som zvedavá 😀

čo sa týka tej krásy.. ja som zasa v živote nemala takú nádhernú pleť a vlasy ako keĎ som bola tehotná s Lindou.. a to mi aj kaderníčka povedala, že to sú hormóny a u každej ženy je to individuálne, niektorej žene zasa vypadajú vlasy a zmastnejú.. mne zhustli a zleskli.. 😝

moniqe3
11. mar 2010

totiž my sme od septembra čakali až do februára aby sme mohli miešať chlapca.. lebo celé tie predošlé mesiace by nám vyšla baba ...a tak keď prišiel február tak sme "miešali" o 106. 😀

lubica69
11. mar 2010

moni super link
aj by som si čosi viac o tom keby to bolo v angličtine 😅 A to som mala na škole 9 rokov nemčinu Fuj hanba
kvetinacik no jasne lepsie vam bude domka na Slovensku A kde domcek?
Juj ale som zvedavá...

asinedka
11. mar 2010

😀 tie mesiace čo sú tam to akože kedy sa to má narodiť, alebo dátum poslednej menštruácie? 😅

kvetinacik
11. mar 2010

Tak som kukla....a vychadza dievca, noooooo....to by sa mi pacilo 😀

zuzkap2
11. mar 2010

kvetinacik- ja si myslim ze podla chuti sa urcit pohlavie neda 😉 pri prvom som nemala ziadne chute a ani mi nebyvalo zle, keby mi nerastlo brusko, tak ani neviem ze som tehu 🙂 jedla som velmi malo a pribrala som 21 kg.
Pri druhom mi bolo zle do 16 tt, mala som chut na paradajky a jedla som ich na kila a plet sa mi zhorsila, nerobilo mi problem jest aj o druhej rano a vaha mi isla hore len o 11 kg 😀 a teraz este, len chvilu som tehu a je mi zle cely den mam chut na sladke a aj stiplave ☹

zuzkap2
11. mar 2010

kukla som ten linka a vychadza mi chlapec ☹

moniqe3
11. mar 2010

baby ide o to,že podľa veku a v ktorom mesiaci zamiešate tak podľa toho víjde pohlavie..My sme miešali cez ovulku vo februári takže víjde chlapec.. ak by sme miešali v januári tak je to baba..

zuzka povedz mi koľko máš rokov alebo koľko budeš mať tento rok rokov..podľa toho či si už tento rok mala narodky.. a ja sa pozriem..a miešali ste kedy tiež vo februári..

asinedka
11. mar 2010

aj mne vychádza chlapec 😀

zuzkap - to nie je isté, že to bude chlapec, keĎ ti to vychádza v nejakaj tabuľke 😀 máš ešte pár týždňov, kým to nevieš na 100%, tak si mysli, že to bude baba 😝

moniqe3
11. mar 2010

lubica máš 29rokov a budeš mať tento rok 30? alebo len budeš mať 29 alebo si už mala..??? 😉 sory za vypytovanie ale chcem sa ti na to pozrieť.. asi sme väčšina miešali vo februári, však? 😀

asinedka
11. mar 2010

moniqe - že miešali 😀 😀 😀 vždy sa tak zasmejem keĎ si to slovíčko prečítam 😀 😀

zuzkap2
11. mar 2010

monique mam 26 a budem mat v auguste 27, podla tej tabulky prvy mala byt baba 😀

moniqe3
11. mar 2010

zuzka: hej vychádza ti chlapec..
asinedka: no to je moje obľúbené slovo ... 😀 😀 tak čo mám napísať, že milovali, sexovali .. plodili... 😀 haha

moniqe3
11. mar 2010

zuzi a kedy sa narodil Miško neverím , že to nevychádza.. 😉

asinedka
11. mar 2010

😀 😀 plodili 😀 😀 mne to vyšlo prvý krát s malou.. no uvidíme.. 😉

moniqe3
11. mar 2010

lubica ak budeš mať tento rok 30 tak ti vychádza baba.. 😉

moniqe3
11. mar 2010

ale baby to je jedno.. aké pohlavie.. HLAVNE nech sú tie naše detičky zdravučké a silné. 😉

moniqe3
11. mar 2010

asinedka: kde presne bývaš v Ba... ja len že či nie blízko mňa... 😉 😀 😎

asinedka
11. mar 2010

joooj veĎ to.. nech sú zdravé... veď koľko žien nemôžu mať vôbec bábätká a my tu riešime pohlavie aké by nám vyhovovalo :-P

moniqe - bývam v Dúbravke a ty?

asinedka
11. mar 2010

zuzkap - fúúú kukala som tvoj album ale ty vyzeráš skôr ako sestra tvojich synčúrikov 😅 zlatý sú.. a myslím, že miško má oči po tebe 😵

funlucy
11. mar 2010

😀 tak mne vychádzá chlapec-inak aj verím tomu,že to bude chlapec,mm chce Tomáška 🙂

asinedka
11. mar 2010

ja keĎ sa chcem s manželíkom rozprávať o menách, tak mi povie, že to je ešte skoro... 😖 a každé meno čo mu poviem tak sa mu nepáči.. 😠 Lindu vybral tiež on.. a povedal to na poslednú chvíľu mesiac pred pôrodom.. a tiež to nebolo isté 🙄 a chlapčenské meno sme ani nemali.. keby to bol chlapec tak sa asi volá "no name" 😀 😀

moniqe3
11. mar 2010

asinedka: jáááj tak to si v dobrej ritke.. 😀 😀 ja som z Biskupic... 🙂 takže na opačnom konci od Teba... :D
no u nás muž už predtým ako sme 😀 miešali 😀 že to bude Marcus a nie a nie ho presvedčiť o inom mene..že Vikinku som si vybrala ja a teraz že on.. ale nech je po jeho..keby to náhodou bola baba tak chcem Barborku..

funlucy: Tomáško je krásne meno... 😉

zuzkap2
11. mar 2010

monique - Misko sa narodil v marci a 21.3 bude mat 7,a splodili sme ho v juni 😀 a mne je to jedno co to bude len viac by som asi chcela dievcatko 😀

zuzkap2
11. mar 2010

asinedka, dakujem za pochvalu 😀

funlucy
11. mar 2010

asinedka-ty vyzeráš že máš rada humor,aj štýl písania máš taký vtipný 😉 dobre to pôsobí.Môj mm nechce veriť testu,že čo to znamená 2 paličky 😀 vraj uverí,až keď mi to potvrdí doktorka a vidíš hlavne že už ospevuje Tomáška..

asinedka
11. mar 2010

moniqe - tak ste mali večer rušno.. 😀 aj k nám to bolo počuť.. 😝 ale robila som vo vrakuni.. tak som tam chodila dosť často.... 😅 noooo my sme rozmýšlali pri Linde zo začiatku, že marko (marco), ale potom nastal veľký boom a všetci v okolí aj v neokolí mali marca-marka.. tak sme upustili.. ale marcus nie je zlé... 😵 páči sa mi to.. a ešte sa mi páči Mário... a Tomáš je tiež pekné.. tomi - tominko, tomino, tomo.. 😀 hmmm funlucy, dala si mi chrobáka.. 😅