November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
dobre ranko babulky.....petrus gratulujem!!! dvojicky....wow 😀
guiri....to mi je luto! prajem ti, aby si za chvilku tehulkovala zase!
guiri je mi to luto, vela stastia prajem
baby, ja idem stvrtok na ten prvy screening, sa uz teraz bojim..... ale tesim sa,ze uvidim zase prcka na utz 🙂
uz ste na tom niektora boli?
aduliak ja som nebola idem 28 .4. tiez sa neviem dockat a tesim sa...
ahoj baby, vsetky vas zdravim a hoci vam to tu nechcem nejako zaciernovat, zaroven sa s vasou temou lucim. dnes ultrazvuk potvrdil, ze v gestacnom vaku nie je ziaden plod, som 8+4tt, takze nie je o com. caka ma kyret. viem, ze je to bezne, ale ja som uz po 3 umelom oplodneni a mam 37 rokov, dieta ziadne. uz dlho do mna pchaju kvanta hormonov a nicomu to nepomohlo. je mi fakt hrozne.
vam ostatnym drzim palce, bolo mi to s vami dobre aj ked som tu zotrvala len malu chvilocku.
nech vam vsetko vyjde do najlepsie a nech sa tesite z babätiek. ja idem rozmyslat, komu a kedy som nejako ublizila, ze sa mi v tomto roky nedari.
pa.
ofinka....to je mi strasne luto! ani nevies ako ☹ prajem ti, aby si odteraz zazivala len pekne chvile, aby sa vsetko na dobre obratilo a ty drzala v naruci vonave babatko! drzim ti palce!!!!!!!!!!
ofinka to ma naozaj mrzim vela sil prajem... to co uz je toto ☹ , ak som dobre postrehla, myslim si uz stvrta, ktora opusta nasu temu 😔 , to je strasne drzim velmi palce, aby si sa tesila aj ty z maleho babuliatka 😵
dufam, ze to uz je konecne cislo 😒
ollako...mne dr hovorila,ze potom mi budu robit este jeden screening okolo 18.tt tusim a ze to budu vyhodnocovat az spolu....skoda,ze budeme musiet tolko cakat 😠
aduliak teraz by mali robit prve merania babuliatka , a okolo 14 tt este maju brat krv na tie tripple testy, a tiez UTZ zmeraju to sijove prejasnenie, alebo take nieco, to vyhodnotia, ze aka je pravdeporobnost postihnutia, potom ako 18 tt robia dalsie merania, obvod hlavicky , dlzka stehennej kosti ,skontroluju organy ,a este vselico mozne...tak na tento velky prvy UTZ sa uz tiez neviem dockat 😵
mne teraz bude brat aj krv na geneticke testy (to ma byt medzi 11.-13.tt)....a potom este raz (okolo 16.tt-18.tt usim) .....a aj merat bude teraz aj potom.....tak neviem.....
ollako.....a prosim ta, kedy bude robit utz aj zvrchu? lebo mne zatial iba zospodu robila....
V ktorom tyzdni sa robi skreening a na co konkretne sluzi? Vie mi niekto prosim vas poradiť?
ofinka a quiri - je mi to uprimne luto. obom Vam prajem aby ste coskoro opat mali babatka v brusku. drzte sa.
fuuuuh, no dufam, ze uz nam zo zostavy nikto nevypadne. normalne som sa zacala bat.
Ofinka, je mi to veľmi ľúto, čo sa ti stalo. Ale podľa mňa to nie je o tom, či si niekomu ublížila. Keď vidím, akým všelijakým ľuďom sa rodia deti, tak si myslím, že dieťa nie je darček za dobré správanie.
Čo pozorujem, pomáha to, že žena sa prestane zúfalo snažiť o dieťa a vtedy to príde. Asi si treba nájsť iný cieľ ako dieťa a potom príde aj dieťa. 😉
Ahojte, dlho som sa tu neukazala ale akosi nestiham. Moje nevolnosti uz presli, tak len dufam ze je vsetko o.k. zajtra idem na kontrolu a konecne uvidim male.
Vitam nove tehulky
ofinka, quir, je mi to luto ze ste prisli o mimi ☹
petrus, gratulujem k dvojkam 😀
sa mi zda, ze raz tu niekto spominal, ze skorica nie je dobra v tehotenstve - je to pravda?
som prave dojedla druheho skoricoveho slimaka a az teraz som si na to spomenula. tak snad sa moze v takom normalnom mnozstve 🙂
no ja skoricu jem vela hlavne na krupicnu kasu,urcite je to ok.
ahojte dievcata, smutne spravy tu citam, normalne sa zacinam bat ☹
a to idem na poradnu az 5/5 😖
mam este jednu otazku, neviem ci je to normalne, ale posledne dve tri dni mam vytok, nie bezny, taky husty a zlty, co to moze byt? 😝
ahojte!
ofinka, quir-je mi to velmi luto-sucitim s Vami ☹ , prajem vela sil na prekonanie,
danula-mozes mat kvasinkovu infekciu, ja ju mam tiez odkedy som tehotna,pocitujes aj svrbenie?
mne tiez trochu nevolnosti ustupuju, ale mam strasne nizky tlak, dnes som skoro odpadla
kaminka - neviem aky zatazovy stupen hlasili na dnes, ale ja mam pocit ze je 5 stupen - uz dva dni ma cele poobedie boli sialene hlava a dnes od rana. tiez asi nizky tlak. 😒
inac cely vikend bojujem s tym, ze mam strasnu potrebu ist k lekarovi, len nech pozrie ci bije stale srdiecko a ci je vsetko ok. a po dnesnych spravach som uz uplne nervozna. musime len vydrzat a verit. 😉
kaminka nie nemam svrbenie, na inom fore baby pisu ze udajne je to nejaka ochrana maternice, ze sa to bezne tvori, snad to je ok 😖
danul - ked ta nesvrbi a nie je taky tvarohovity, tak je to zrrejme ok. ja som celkovo taka vlhka, vzdy mam pocit ze som si cvrkla. a z casu na cas sa mi vytvori tiez taky hustejsi vytok, ale nic nepali, nesvrbi, takze to je tusim ta cervikalna zatka ci co 😉
ahojte čo nového dlho som tu nebola... ešte stále celé dni vraciam..:(
me5 aj ja by som uz isla k doktorovi, ale idem az 28.4., na tie krvne testy, a neviem sa uz dockat, dufam, ze to bude v poriadku..,inak co idete obedovat?ja si robim spenat s hranolkami a volske oko z domacich vajicok, to som uz davno nejedla.. 😉
ahojte, tak ja som dnes bola u doktora, robil mi usg dietatko tam je, srdiecko bije, 🙂
ale zevraj to vyzera byt o nieco mensie nez by malo...tak uvidime....a este hovoril ze som asi cakala dve babatka ale jedno sa prestalo vyvijat....ale ze to hned na zaciatku....
ahoj missin....tak gratulujem k srdiecku! 😀
aduliak dakujem, len je mi trochu cudne ze plod je mensi,..
misinn - mozno si len mala posunutu ovulku, tak preto. nebojkaj, hlavne ze je tam srdiecko. 😉
me5 ale ked ja viem kedy som otehotnela lebo viem presne den kedy sme to robili aj som to hovorila dr. a on vravel ze keby to bol ten den ako ja hovorim tak aj tak je to o tyzden mensie

AHojte petrus gratulujem k dvojkam, to bude radosti, no aj starosti 😉
my prave pozerame asi piaty diel bambulky, uz mi z toho hrabka , no Petkovi sa to paci....som strasne hladna, ale moj syncek ma nechce pustit 😝 ...myslim, ze misinn ma ist dnes na UTZ, tak som zvedava a drzim palce
pekny dnik